Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mpk
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 8:03 pm Mesaj konusu: selam arkadaşlar ben lightwave hakkında döküman arıyorum... |
|
|
selam arkadaşlar ben lightvawe hakkında döküman arıyorum.pdf formatında olabilir.Yaratıcılığım çok kuvvetli artık bunu bilgisayar ortamında kullanmak istiyorum çizmak yetmiyor.lightwave 7 hakkında bildiğiniz web sitesi veya döküman ,açıklayıcı kitap ne varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada lihtwave 8.3 upgrade olan varsa bana yollaya bilirmi.teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
draxus
|
Tarih: Sun Oct 09, 2005 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
3ds max kullansan daha iyi değilmi? kullanımı daha kolay ve çok daha fazla döküman tutorial ve plug in bulabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Mon Oct 10, 2005 12:24 am Mesaj konusu: bir ikincisi |
|
|
MPK : yazmayı unutmuşum,yasal olmayan şeyleri burdan açıkça isteyemezsin bunuda belirtmek isterim ... |
|
Başa dön |
|
|
draxus
|
Tarih: Mon Oct 10, 2005 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
cidden ilginç ya bu siteyi 1 hafta önce gördüm bayada ilgimi çekti ve yararlı bi site cidden. ama bence forumları kapatılmalı çünkü heryerinde burham burham agresiflik kokusu alıyorum. şimdi burda bana bişey söylemenin ne anlamı var huzeyfecoskun efendi? eğer cok taksaydi veya hosuna gitmeseydi bu topigi acan bana cevabimi verirdi. ayrica bunun disinda yok buyuk harfle konusunca bagirmak anlamına geliyormus falan. cok ilginç ya. sanki babasının oğluyla konuşuyo. senden ricam beni tahrik etme. iyi gunler... |
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Mon Oct 10, 2005 2:25 pm Mesaj konusu: draxus |
|
|
draxus : burda tamamen haksızsın .
1- adam LW mi max mi die bir soru sormamış ve lw hakkında döküman istemiş bildiğin bir yer varsa söle yoksa konuyu başka noktalara çekip adamın da aklını karıştırma.
2-Senin yazını okuduktan sonra arkadaşın kafası muhtemelen karıştı ve LW öğrenmek isteyen adam max kaydı,yani kafa karıştırıcı bir cevap verme adamın istediğini ver yeter...
3-Forum kurallarını oku
4-herşeye alınma , bi bak bakayım doğrumu söylüyorum
iyi günler... |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
|
Başa dön |
|