Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
directxgame
|
Tarih: Tue Sep 13, 2005 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi dehşet birşey olmuş bu oyun acayip eğlenceli hele konu desen süper ya hasta oldum tebrik ederim nediyim devamını herzaman bekleriz |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Wed Sep 14, 2005 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Gord10 demiş ki: |
proximity demiş ki: |
http://diygames.com/index.php?p=903&more=1 Bu site gördüğüm kadarıyla ciddi bir site ve çok ağır bir dille oyunu eleştirmiş. |
Evet, DIY Games'i ben daha önceden biliyordum. AGS'nin sitesindeki bütün oyunlarını inceliyorlar. 1,5 yıl önce de benim yaptığım Escape From The Zombie City için ise "Bu oyundaki en komik espri, yapımcının oyunun 640*480 çözünürlüğünde daha güzel göründüğünü söylemesi" yazmışlardı
Bu arada istersen http://www.bigbluecup.com/yabb/index.php?topic=22096.0 adresinde o incelemeleri yazan adamla yapılan bir röportaj var, orada neden bu kadar ciddi yorumlar yazdığını açıklamıştı. (Oradaki post'larda bahsedilen Lonely Star benim; bir ara AGS'de bu nick'i kullanıyordum) |
Anladım, oyunu AGS'nin sitesinden bulup sitesine koymuş. Ben editörün neden oyun hakkında bu kadar ciddi yorum yaptığına takılmıştım. O yazıyı okuyan da zannederki ben oyunu para ile satıyorum. Paranıza yazık olmasın diye uyarıyor sanki milleti |
|
Başa dön |
|
|
Reobig
|
Tarih: Wed Sep 14, 2005 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla güzel oyundu ben inanılmaz zevk aldım , proxomity'in oyunlarını seviyorum ...... |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Thu Sep 15, 2005 11:27 am Mesaj konusu: |
|
|
SİZ ÇOK İRİ'SİNİZ.
EVET EVLADIM ESKİDEN BİZ İRİYDİK.
ATALARIMIZ BİZDEN DAHA İRİYDİ
ŞİMDİ BUNLARI BIRAKALIM
|
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Thu Sep 15, 2005 2:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Napiyim, birden öyle geldi aklıma |
|
Başa dön |
|
|
Niksel
|
Tarih: Thu Sep 29, 2005 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
proxmity oyun çok güzel ellerine sağlık bol bol çalışmalar dilerim |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Fri Sep 30, 2005 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Birader Hikaye süper ama harita hep söylüyorum basit harita ihtiyaçlarınızda bana niye saldırmıyorsunuz.
Ellerine sağlık
|
|
Başa dön |
|
|
The_JaCKaL
Kayıt: Oct 03, 2005 Mesajlar: 16 Nereden: cougar_zero@hotmail.com
|
Tarih: Tue Oct 04, 2005 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya oynarken yerlere yattım gülmekten bu ne olmuş böyle... acaip eylenceli... bi kere eski insanlar niye büyük hepimiz eskilerin de bizle aynı boyda olduklarını biliyoruz değil mi bide tipler filan çok komik olmuş adamların ayakları ufacık filan çok garip... hele o uzaylıyı gördüğümde KOPTUM!!!
mekanlar'ı filan bütün grafikleri paint'den yaptığın çok belli iyi bi grafiker lazım sana mesela mekanları 3d render yapabilirsino zaman çalışma ciddiyet kazanır.... en azından paint'den yaptığını bu kadar belli etmeseydin... ben de bazı grafikleri paint ile yapıyorum ama insanlar bayılıyo çok güzel diyo paint'den yaptım dyince de nası yani diolar... yani şunu demek istiyorum grafiklerde bi tarz yok... boş bir bilgisayar dersinde eylence olsun diye çizilmiş gibiler.... cidden iyi bi grafiker lazım sana...
Yine de oynaması çoooooooook eğlenceli... zaten dialoglar arasında pek grafiklere bakmıyoruz... garson kaçıcam gidicem buralardan diyo ya süper orası ..... bide ali gidip başkasının kredi kartınan 500 milyon !!! çekiyo ama dükkana girip bi kürek çalmaya hırsızlık yapmam diyo ilginç....
dewamını bekliyoruz.... umarım sosk2 daha iyi graikler ve daha da eğlenceli olarak gelir..... |
|
Başa dön |
|
|
Erdeminho
|
Tarih: Tue Oct 04, 2005 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
biz niye iri degiliz
kes sesini kerata
koptum ya muzeye girmek istiyosun kimlik cikartiyosun herif bizi tanimiyo her gidisimize kimlik soruyo acaiiipppp biissssiiii olmus |
|
Başa dön |
|
|
redrocker
|
Tarih: Wed Oct 05, 2005 2:08 am Mesaj konusu: |
|
|
host sıkıntısı çeken arkadaşlar http://www.1asphost.com adresini deneyiniz. 100mb ücretsiz alan veriyor üstelik asp destekli umarım işinize yarar. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar teşekkür ederim. Grafikler hakikaten kötüydü kabul ediyorum Bundan sonraki oyunlar grafik açısından daha iyi olacak. |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Biraz aydınlatalım
|
|