Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
The_JaCKaL
Kayıt: Oct 03, 2005 Mesajlar: 16 Nereden: cougar_zero@hotmail.com
|
Tarih: Mon Oct 03, 2005 8:50 pm Mesaj konusu: GTA-Xtreme beta |
|
|
bu oyun'un temel scriptlerini edite açık olarak game maker forumlarında buldum... daniel edellman adında biri 3d scriptlerini yazmış.... ben de allayıp pulladım bu hale getirdim... textureler'i geliştirdim, oyunun menüsünü sıfırdan yaptım, müzik-ses ekledim, kamera ayarı koydum, kontroller yaptım vb. kısaca oyunun görsel geri kalanını tamamladım böylece forumda bulduğum script tomarını bi oyuna benzettim.... ve oyun gta klonu olduğu için böyle de bi isim koydum....
Kontroller
yön: WASD
Kamera zoom: ok tuşları
araca binme/inme: space
ateş(araç içinde veya yaya) : shift
Belirli bir süre bi yoldan gittğinizde etraftaki polislerin, araçların, insanların yok olup yine benzer bi mekana geldiğinizi göreceksiniz.... bu bug değil... sadece game maker bu kadar 3d kodunu kaldıramadığı için haritayı bölgelere böldüm.... böylece bi yoldan diğer bölgeye geçtiğinizde böyle oluyor...
aşşağıdaki adresi browser'ınıza koyarak indirebilirsiniz...
http://www.freewebs.com/zerogame/Games/GTA-Xtreme%20v0.9%20Beta.rar
hatta link bozuk diyosanız buyrun msn adresim söyleyin yollayım..
cougar_zero@hotmail.com
oyun hakkında her türlü yoruma açığım, beğenmediğiniz, şurası şöyle olsun dediğiniz bi yer varsa veya oyunla ilgili parlak bi fikriniz varsa beraber geliştirelim tamamlayalım....[/url] |
|
Başa dön |
|
|
The_JaCKaL
|
Tarih: Mon Oct 03, 2005 9:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ahmetrasitbekar
|
Tarih: Tue Oct 04, 2005 6:41 am Mesaj konusu: |
|
|
benceoyuuna texture koysan görüntüler iyi görünecek.yani yola yol resmi binaya bina resmi... |
|
Başa dön |
|
|
The_JaCKaL
|
Tarih: Tue Oct 04, 2005 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet bunu yapmayı denedim fakat şehir büyük olduğu için haliyle zemin için büyük texture'ler gerekiyor ki bu da game maker'ın kaldırabileceğinden çok daha fazla, sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun oyun aşırı kasıyo...
yani emin olun daha iyi grafikler yapmayı ben de denedim fakat game maker ile 3d grafikleri uydurmak çok zor.... zaten kamerayı uzaklaştırınca siz de sistemin kastığını farkedeceksiniz....
game maker ile bu oyuna daha iyi grafik yapabilecek varsa gelsin beraber çalışalım.... |
|
Başa dön |
|
|
Erdeminho
|
Tarih: Thu Oct 06, 2005 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
super olmus bu oyunun zemini olarak hos olmus GTA 2 3d gibi bisi olmus devam et basarilar dilerim |
|
Başa dön |
|
|
The_JaCKaL
|
Tarih: Fri Oct 07, 2005 4:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya ben de oyuna öyle bi hava vermeye çalıştım zaten. burda san andreas'la yarıştığımız yok... gta 2 tadında biraz daha gaz bişiller oldu.. olumlu tepkiler gelirse ileride görevler filan ekleyebilirim.. tabi yardım edecek arkadaşlar da lazım... |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Fri Oct 07, 2005 6:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tek eksik grafikler. Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
Orx
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
bana oyunun gamemaker halini yollayabilir misin yada gamemaker forumunun hangi bölümünde böyle üstünde oynanabilir projeler var? |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Harbi süpersin birader Yanlız ismini GTA (LOGO SHOW) olarak değiştirir sen süper olur.
BRAVO |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Dewam durmak yok süpersin ellerine sağlık |
|
Başa dön |
|
|
The_JaCKaL
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarınız için teşekkürler...
grafikler konusunda yardım etmek isteyen arkadaşlar warsa bana msn yoluyla ulaşsınlar... editable versyonlarını yollayayım birlikte geliştirelim oyunu... |
|
Başa dön |
|
|
|