Tarih: Wed Sep 28, 2005 7:36 pm Mesaj konusu:
berk demiş ki:
Birazda benim soruma cevap verebilir misiniz?
ne bilim ben kim yapmış? alla alla bilen olsa cevap verirdi zaten adamlara sorsana bunu bize sorcana biz çetelemi tutuyoz kimin sitesini kim yapmış diye?
Hocam mükemmel yaa bu tek kelimeyle vede neden bunun reklami duyrulmadi tvl erde cok sessiz sakin ama bomba gibi ..vallah cok sevindim ..umarım yakın zamanda böyle oyunları TÜRK menşeili olarak cok sık görürüz.....ben bu kadarını beklemiyordum dogrusu ..yanii ..HOcam bu oyun bircok dergide tanitilmalı neden destek olmuyorlar yaa bide ben buna kızıyorum sitesiyle herseyiyle mukemmel düşünülmüş ayrıntılar üzerinde durulmuş ..harikaa yaa..cidden tam bir profesyonel işi olmuş ..ALLAH a çok şükür böyle günleri gördük devami gelir inşallah..saygılar sunarım..eli öpülecek insanlarsınız ...
bence 40 ytl den aşağı ya satılmasın..emek söz konusu...hem bizler birbirimize destek olmalıyız yanii ..yarın birgün bende böyle bir projenin içinde olsam yada içimizden hangimiz olursa olsun..elbette para kazanmak isteyecektir..ben bu konuda duyarlıyım..yanii destek konusunda...bence 40 ytl iyi...umarım bunun altında satılmaz..vede cok satar..benim dilek ve temennilerim bu yönde. ayrica görünen kadarı ile atmosferde güzel olmuş asıl dikkatimi çeken ise sessiz sedasız oluşu..bu beni çok şaşırttı dogrusu bu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız