Selam arkadaşlar, küçük bir oyun projem vardı, size de tanıtayım dedim denemek isterseniz. Yakında bişeyler daha eklemeyi düşünüyorum, eğer varsa önerileriniz ve eleştirilerinize açığım.
Oyun samuray temalı bir dövüş oyunu, ama daha önce yapılmış benzeri bi oyun yok pek galiba, ondan karakter gelişimli dövüş/refleks oyunu diyebiliriz eheh. C'de SDL kütüphanesi kullanarak yazdım oyunu. Karakter çizimleri benim tarafımdan yapılmış el çizimleridir, diğer grafikleri de çeşitli oyun ve sitelerden topladım. Buyrunuz screen shotlar ve download linki:
dövüş bölümünden bir görüntü
karakter ekranı
Download: http://lamalice55.tripod.com/SAMURAI_DUEL_V09.rar (5.8mb civarında)
(direk tıklayınca bazı browserlarda download başlamıyor, tripod hata sayfası geliyor, çözüm olarak bu linki flashget gibi bir download programına yapıştırabilirsiniz. Bazen de rar dosyasını html dosyası diye indirdiği de oluyo garip bi şekilde, boyut doğruysa uzantısını rar yaparak kullanabilirsiniz.)
Tarih: Wed Sep 28, 2005 12:37 am Mesaj konusu:
her ne kadar samurai ve japon kültüründen pek haz etmesemde, çalışmanı emeğini kutlamak boynumun borcudur lamalice tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız