Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sparrow

|
Tarih: Fri Sep 23, 2005 10:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Video'yu izledim harika görünüyor tabiki her şey oyunu oynayınca belli olacak. Böyle oyunları görünce gaza gelmemek elde değil...  |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Fri Sep 23, 2005 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
TheCotanak demiş ki: |
Cofurt demiş ki: |
Asıl dikkatimi çeken şey, karakterlerin tip olarak hiç Türk'e benzememesi. |
Ayrica bize default bir Türk tipi göster de biz de bilelim nasılmış.. |
Abicim biraz sert çıkmadın mı ? Yurt dışı tecrübelerimden söylüyorum, gittiğim ülkelerde Türk'ü 20 metre öteden tanıyorlar. Yürüyüşü, etrafa bakışı ve bıyıklarıyla diğer insanlardan çok kolay ayrılıyor Türk'ler. Çoğu ülkede yanıma gelip " Abi bayan lazım mı ? " diye benimle Türkçe konuşan adamlara rastladım. Bıyıklı değilim ama diğer özelliklerimden anladılar herhalde. Default Türk tipini tam olarak ben de bilmiyorum ama yabancılar anlıyor işte ilginç  |
|
Başa dön |
|
 |
son1431

|
Tarih: Fri Sep 23, 2005 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim. En sevdiğim türün Türkler tarafından yapılmış olmasıda beni ayrıca sevindirdi diyebilirim. Umarım emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Saygılarımla M Onur KAYA |
|
Başa dön |
|
 |
ahmetrasitbekar

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 12:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
kabus 22 adlı konu üzerinde bu konuşmaları yaptığınız için sizi kınıyorum hatta nerde olurs olunbu tartışmanız için sizi kınıyorum |
|
Başa dön |
|
 |
SoulOfSilent

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
cuneytbnd demiş ki: |
silent hill kalitesindeki bu oyunu kısıtlı bütce ve kısıtlı sayıda bir ekip yaptıysa. daha ne denebilir ki!
ne 5-10 milyon $ bütce , ne de 100 - 200 kişilik bir ekip yaptı bu oyunu |
dikkatini cekerim cuneyt, silent hill bir aksiyon oyunu degildir aksine survival horror dur turu ama kabus22 korku aksiyon olacakti bi degisiklik yapilmadiysa
PS:polemik degil laf sokusturmaya calismayin sadece cuneytin yanlisini duzeltiyorum |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Klasik türk tipi diye birşey var fakat tüm türkler öyle olmalı diye birşey yok.Mesela benim ağabeyim sarışın mavi gözlü uzun saçlı falan, hollandada okuyor ve oradaki türkler ben türküm dediği zaman inanmıyorlarmış nüfus cüzdanını görene kadar.Yani oyundaki tipin bıyıklı, göbekli vs. mi olması gerekirdi? Veya şöyle söyleyeyim, bunun satış stratejisiyle alakası nedir? |
|
Başa dön |
|
 |
berk

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim anlamadığım kabus22 oyunu müthiş güzelde sonundaki 22 ne oluyor onu anlayamadım birde bu forumu açan ve kabus22 gibi süper bir oyunu yapan arkadaşımız gelsinde anlatsın bu oyun neyin nesi kimin fesi diye.Yoksa bu forum sayfası soru yağmuruna tutulacak.Ben kabus22 oyununun görüntülerine bayıldım.Ama bu oyunu yapan ve bu forum sayfasını açan kişi gelmezse herkes meraktan bitecek |
|
Başa dön |
|
 |
berk

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
kabus22 sitesiniş kim yapmış ise müthiş mükemmel ötesi yapmış.Helal olsun |
|
Başa dön |
|
 |
cuneytbnd

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
SoulOfSilent demiş ki: |
silent hill kalitesindeki bu oyunu kısıtlı bütce ve kısıtlı sayıda bir ekip yaptıysa. daha ne denebilir ki!
ne 5-10 milyon $ bütce , ne de 100 - 200 kişilik bir ekip yaptı bu oyunu |
dikkatini cekerim cuneyt, silent hill bir aksiyon oyunu degildir aksine survival horror dur turu ama kabus22 korku aksiyon olacakti bi degisiklik yapilmadiysa
PS:polemik degil laf sokusturmaya calismayin sadece cuneytin yanlisini duzeltiyorum |
ben akbus 22 hakkında fazla bilgili degilim ,
sadece videosu silent hill'e benziyor. (insan yiyen zombiler varya.)
birde o ucan ejderha mortal kombat deception daki ejderhaya ok benjiyor. |
|
Başa dön |
|
 |
cuneytbnd

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 2:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben akbus 22 hakkında fazla bilgili degilim |
pardon kabus 22 olacaktı. |
|
Başa dön |
|
 |
RoadMaster

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gözü Kapalı Tebrik Ederim.Vidyoyu İzledim Gerçektende Güzel Çalışılmış.Tebrikler |
|
Başa dön |
|
 |
juli

|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
mükemmel olmuş.tebrik ederim  |
|
Başa dön |
|
 |
lordaredest

|
Tarih: Mon Sep 26, 2005 11:04 pm Mesaj konusu: HeLaL BeA |
|
|
arkadaş lar tam da sevdiğim oyun türlerin ben bir oyun manyağıyım inanmıyorum türkiyede benım kadar oyun oynayan var bence kabusu22'nin bugun videosunu inndirim vallahi eğer gerçekten oyun öyle ise çok çok ellerine sağıl kabus arkadaşım gerçekten işin hakkını vermıssın umarım oyun bakımından türkiyede belli bir seviyeye gelir değşet bir videodu arkadaşlar çok çok saygılarla
www.kabus22.com |
|
Başa dön |
|
 |
MD-C

Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Tue Sep 27, 2005 7:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hakikat, Render olarak iyi! (Video'da sadece bu gözlemleniyor) Fakat, oyunda bir soğukluk var gibi! Mesela karatkerimiz biraz, robotvari (Ne demek bu? Ruhsuz gibi birşey) Yani aslında ölü olan karakterimizmi, yoksa zombilermi? anlaşılması zor! Bunun dışında yaratık tepkileri yetersiz: Yaratık içimize girecek neredeyse (Collision izin verirse eğer) ama Zarar vermek için hiçbir şey yapmıyor, yapsada ilk hareketi biz yapmış oluyoruz... Bunun dışında herşey güzel! Tebrik ederim... |
|
Başa dön |
|
 |
berk

|
Tarih: Wed Sep 28, 2005 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Birazda benim soruma cevap verebilir misiniz? |
|
Başa dön |