Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Mc_Speed
|
Tarih: Fri Sep 23, 2005 7:08 am Mesaj konusu: SNK OYUN MOTORUNU Nerden İndirebilirim ? |
|
|
SNK OYUN MOTORUNU Nerden İndirebilirim ?Kof Tarzı 2d oyunlar yapmak istiyorum.Ayrıca Bu konularda yeniyim bu oyun motorlarıyla oyun yapmak için Programlama dili bilmek gerekiyormu ? Programlama bilmeden oyun yapabileceğim bir program varmı ? Şimdiden teşekkürler.. |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
|
Başa dön |
|
|
dahaka
|
Tarih: Fri Sep 23, 2005 4:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adventure Game Studio özellikle adventure oyunları yapmak için
yada Game Maker hoş güzel bişey
bunlarda programlama bilmene pek gerek yok hani belki game maker da bazen lazım olur ama artık öğren o kadar zaten game makerın kendi prog. dili var.
öncelikle bu forumları iyice bi dolaş derim sana bir fikir edinirsin belki
yada öğren c++ ama önce iyice fikir edin |
|
Başa dön |
|
|
Stephen
|
Tarih: Fri Sep 23, 2005 7:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş öncelikle snk oyun motoru indirmeye diye bir şey yok snk oyunu ancak kodlar ile yapabilirsin fakat sen kod bilmediğin için zor olacak bu iş yapmak hayal gibi olacak senin için boşuna kof yapmakla zamanını geçirme sen C ve C++ dillerini öğren o zaman usta olduğun zaman snk 'nın mvs sisteminde yapılmış oyuna geçersin Mvs sistemi C++ dilinden daha zordur bunuda türkiyede kimse yapamaz yani yapsan bile kof gibi bir oyun yapamazsın ancak 5 yada 6 karakterli bir kof yaparsın çünkü kof oyunu yapa bilmem için en az 20 - 30 karakterin oyunda olması gerekli sen bunları bir hesapla kaç yılını alır sonra kof yapmaya düşün ben seni azarlamıyorum sadece zor bir iş diyorum fakat illahi ben kof gibi bir dövüş oyunu yapacağım diyeceksen o zaman gir mugen sitelerine hazır kareketerleri vede stageleri alıp kendine kendi oyunu yap o hem kof oyunu yaparsan bile türkiyede gitmezki kimse senin değerini bilmez sen 3D öğren benim gibi bende 3D ye geçtim 2D de iş yok eskisi gibi... |
|
Başa dön |
|
|
|