Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aynstaynx
|
Tarih: Tue Sep 20, 2005 6:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence logo çok şeyi anlatıyor diğer logolar gibi bizimde sitemizin logosu olsaydı süper olurdu. |
|
Başa dön |
|
|
e5games
Kayıt: Mar 26, 2004 Mesajlar: 42 Nereden: ANKARA ( DİKMEN )
|
Tarih: Tue Sep 20, 2005 8:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
cuneytbnd demiş ki: |
Ne alakas var konu ile anlamadm. Logonun onemi yok , onemli olan link konulmasi . Bu mu cevap. |
Simdi once yazilari bir kere yukaridan asagiya dogru oku...
Hala olmadi ise;
birine giderde, 2X2 kac dersen o sana 4 der kimse 2+2 demez ama eger biri sana 2+2 de derse bu yanlismidir? hayir degildir, ama yinede ikisinden yani iki dogru seyden en dogrusu 4 tur... istesekte istemesekte...
Sonuç:cogunluk 4 der biz 2+2 dersek ve bunu sadece istedimiz icin dersek olmaz.
logo olayina gelirsek her sene logo yenilenmesi lazim malum her sene 80,81,82.... inci. |
|
Başa dön |
|
|
cuneytbnd
|
Tarih: Tue Sep 20, 2005 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
TAVUK -YUMURTA olayına döndü bu dediğin
logo olayını degiştirmeye calışacam. |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Tue Sep 20, 2005 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ama adamlara link yayınlandıktan birkaç gün sonra gelip "özür dilerim, logoyu değiştirmek istiyorum" demek ayıp olmaz mı?
Bu arada Blender 3d'nin sitesine oyunyapımı.org'un linkini yollaman güzel, ama bunu yapmadan önce bizlere sorsaydın ve logo hakkında fikir alsaydın bu tartışmaların hiçbiri yaşanmazdı. |
|
Başa dön |
|
|
cuneytbnd
|
Tarih: Tue Sep 20, 2005 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gord10 demiş ki: |
Ama adamlara link yayınlandıktan birkaç gün sonra gelip "özür dilerim, logoyu değiştirmek istiyorum" demek ayıp olmaz mı?
Bu arada Blender 3d'nin sitesine oyunyapımı.org'un linkini yollaman güzel, ama bunu yapmadan önce bizlere sorsaydın ve logo hakkında fikir alsaydın bu tartışmaların hiçbiri yaşanmazdı. |
tamamen haklısın .
don kişotluk yaptık bikere .
(başka türk sitesi yoktu, profesyonel düşünemedik o an)
normalde 1-2 hafta diyordu .2 günde kabul ettiler ,demekki içeriği beğendiler. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Wed Sep 21, 2005 3:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Hieeyyyyttt dokunmayın cüneytime Konulmuş logonun davası olmazmış. cüneytimin milliyetçilik damarı biraz kabarmış olur böyle şeyler.
Sitenin logosu daha uygun olurdu katılıyorum ama benim garipsediğim nokta; dili ve içeriği Türkçe olan bir sitenin blender.org'da ne işi var? Blender.org ' a zaten hep bu sitenin üyeleri giriyor |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Wed Sep 21, 2005 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
e5games demiş ki: |
2X2 =2+2 eder (iyi gorusler bekliyorum... )
Sakin 4 demeyin ama... |
Tarihsel diyalektik ilkesi gereği, 2 ile 2 nin çarpışamayacağını, ancak 2'nin antitezi ile çarpışabileceğini ve ancak bu sayede bir sentez ortaya çıkabilme durumu vardır.
umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Saygılar |
|
Başa dön |
|
|
|