Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Sizce Game Maker profesyönel oyun yapımı için yeterli mi? |
Evet |
|
21% |
[ 6 ] |
Hayır |
|
46% |
[ 13 ] |
Kısmen |
|
21% |
[ 6 ] |
Game Maker da neymiş? |
|
10% |
[ 3 ] |
|
Toplam Oylar : 28 |
|
Yazar |
Mesaj |
Subzer0
|
Tarih: Wed Aug 17, 2005 11:00 pm Mesaj konusu: Game Maker ile oyun yapmak |
|
|
Game maker'ı çoğunuz biliyorsunuzdur.Türkiye'de ne kadar yaygındır bilmem ama tüm dünyada binlerce fanatiği var!Eğer GML(Game maker language) denen game maker'ın kendi programlama dilini öğrenirseniz hem oyun yapma hızınız artacak, hem de yapacağınız oyunlar sadece hayal gücünüzle sınırlanacaktır.İşte bu game maker denen icadı kullanırken aşağıdaki linklere danışın:
Game Maker resmi sitesi -> Bu adresten game maker'i indirebilir, tutorials bölümünden bir çok oyun türünün nasıl yapıldığını görebilirsiniz.
Game Maker forumları -> İşte burada game maker ile istediğiniz veya istemediğiniz her şeyi bulabilirsiniz.Tüm GM fanatiklerinin buluşma noktası.Fizik motorlarından 3d motorlara,platform oyunlarından oyun grafiklerine ve müziklerine ve daha bir çok şeye ulaşabilirsiniz.
Bu linklere tıklamadan önce iyi bir düzeyde İngilizce bilmeniz gerektiğini hatırlatmama gerek yoktur herhalde. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Wed Aug 17, 2005 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Game maker hakkında düşündüklerinizi söylemeden önce forumlara bör göz atın.. genellikle ilk mesajını herkes böyle atıyor nedense. Halbuki bu konunun aynısını herhalde 20 kişi açtı önceden..
Ama saol yinede tabii. |
|
Başa dön |
|
|
Subzer0
|
Tarih: Wed Aug 17, 2005 11:19 pm Mesaj konusu: Game Maker |
|
|
Evet bunu farkettim.Siteye daha yeni üye olduğum için tam olarak aynı konudan bahsedildiğini bilmiyordum.Sağol.Ama buraya birkaç gm kaynağı postalayacağım.İnşallah yararlı olur:
Game Maker için hazırlanmış bir fizik motoru
Bu ara fizik motorlarının ne kadar popüler olduğunu biliyorsunuz.Siz gm kullanıcıları buna bir göz atın.Ama bu DLL dosyası içerdiği için registered user olmalısınız.
Bu siteden de Game Maker ile yapılmış bir çok kaliteli oyun bulabilirsiniz. -> Bu linki mutlaka tıklayın.Belki bu oyunları görünce ilham gelir siz de yaparsınız . |
|
Başa dön |
|
|
javaprog2005
|
Tarih: Thu Aug 18, 2005 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir oyun hazırlıyorum...Adı Marine vs Ailen...Oyun çıkınca görürsünüz...Ama oyunu çok zor hazırladım.Şu an bütün objeler tamam.İlk iki bölümde tama demo versiyonu 1 aya çıkar...Çok Mutluyum. |
|
Başa dön |
|
|
badman
|
Tarih: Sat Aug 20, 2005 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ehh giriş için yeterli... |
|
Başa dön |