Önceki başlık :: Sonraki başlık |
En guvenli ve en hizli isletim sistemi ne sizce? |
Apple - MAC |
|
18% |
[ 6 ] |
Windows |
|
27% |
[ 9 ] |
Linux |
|
33% |
[ 11 ] |
Hic biri |
|
21% |
[ 7 ] |
|
Toplam Oylar : 33 |
|
Yazar |
Mesaj |
woltrat
|
Tarih: Wed Aug 10, 2005 6:40 pm Mesaj konusu: Anket |
|
|
Uzun aradan sonra tekrar msj atiyorum. Hic bir konuyla ilgili olmadigi icin tum konular disinda dir bu msj Snirim hic birsey ile ilgili deil ama yinede paylasmak istedim. Sizinde goruslerinizi almak istedim... Pro Music yapimi icin kendime apple mac mini aldim isletim sistemi .mac bende windows tan cok daha hizli ve cok guvenli. Yurt disinda cok buyuk ilgi goren applelar nedense turkiyede fazla ilgi gormuyor bunun tek nedi olarak bence bazi seyler ile uyumsuz ve desteklememsi. Fakat aldigimda anladim ki en iyisini yaptim programlari cok kullanisli ve kolay. Oyun yapimi yonundende bazi programlari destekliyor. Sizce apple .mac iyi bir isletim sistemi? |
|
Başa dön |
|
|
woltrat
|
Tarih: Wed Aug 10, 2005 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kendi masaustumu gostermek istiom size sade ve hos
|
|
Başa dön |
|
|
woltrat
|
Tarih: Wed Aug 10, 2005 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ust msj da resim cikmamis
|
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Wed Aug 10, 2005 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
linuxden şaşmam aha buda benim masaüstü:
|
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Thu Aug 11, 2005 7:41 am Mesaj konusu: Güvenli işletim sistemi |
|
|
PC net Dergisinde okumuştum. Windows XP ye SP2 kurduğunuz takdirde yapılan testlerde en güvenli işletim sistemi olduğu açıklanmıştı.Tabikide SP2 kurmlaısınız... |
|
Başa dön |
|
|
Serkan
|
Tarih: Thu Aug 11, 2005 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Bugünlerde Linux geçme hazırlıkları içerisindeyim... Ve bazı forumlarda Linux için anti-virus yazılımı var mı? diye bir araştırma yaptım ve bulduğum cevaplar " Ne gerek varki?" , " Linux ta virus olayı var mı ki?" şeklinde...
@SoulOfSilent : Şu an 2 sürüm arasında sıkışıp kaldım.Knoppix ve Suse...
Sen hangisini tavsiye edersin?Birde hangi windows emulatorleri işe yarıyor?(Oyunlar v.s...) |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Thu Aug 11, 2005 11:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende Suse var.. Pek severim. |
|
Başa dön |
|
|
woltrat
|
Tarih: Thu Aug 11, 2005 1:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
inanmiyorum ama windows mac i gecmis:) bence windows ne yaparsa yapsin sistemi en guvenli bir duzeye getiremiyecek sp2 babamda yuklu ve daha 2-3 gun once ole bi virus yediki allak bullak oldu bil. zaten bende windows ta sikildim artik hep format hep hata hep virus nereye kadar bu ilerde sp3 gibi bisiler cikarsalarda bence windows adam olmaz... Tamam evet hersey windows a destekli onun icin windowsta kullaniom bu yandan ama elimde olsa kullanmam bu yanda mac bi yanda windows olunca anladim ki mac windows a bin takiomus.. macminide ufacicik bir bil. ve hem hizli hemde cok guvenli. Ayrica bisi daha anladim internet exploler dunyanin en kotu web tarayicisi bence' mac te safari var ve cok hizli aciyor herseyi fln zart zurt... ben sadece 2 isletim sistemini savunurum 1.mac 2. linux |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu Aug 11, 2005 1:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Serkan demiş ki: |
Bugünlerde Linux geçme hazırlıkları içerisindeyim... Ve bazı forumlarda Linux için anti-virus yazılımı var mı? diye bir araştırma yaptım ve bulduğum cevaplar " Ne gerek varki?" , " Linux ta virus olayı var mı ki?" şeklinde...
@SoulOfSilent : Şu an 2 sürüm arasında sıkışıp kaldım.Knoppix ve Suse...
Sen hangisini tavsiye edersin?Birde hangi windows emulatorleri işe yarıyor?(Oyunlar v.s...) |
üstad linux virüsü var açıkçası ama linux virüs tutmuyo, suse ve knoppix demişsin ama knoppixi hiç elleme bence, suse ve fedora o kadar basie indirgenmişki windows kullanır gibi kullanabiliyosun nerdeyse, ama bana sorarsan direk adam gibi bi değıtımla başla derim ben çünkü her koşulda okuyosun www.belgeler.org dan başla bence ne kadar linux bilirsen bil linux bilgin yeterli olmuyo hiç bir zaman malesef devamlı okumak gerekiyo, bide emulator işini söliim ben wine kullanıyorum direk windvd bile kurdum linuxde ama çalışmadı çoğu program sorunsuz çalışıyo, iş yerinde bi arkadaşım wine üzerinde dreamweaver ve photoshop kullanıyo, ben kurmayı beceremedim onları ama bi şekilde herşey kuruluyo linuxde |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Fri Aug 12, 2005 12:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
FreeBSD, ubuntu ve WinXP kullanıyorum... hepsinin güzellikleri var. en hoş olanu BSD bence genelde onu kullanıyorum ama tabi WinXP de ayrı bi rahatlık. Vista çıkınca bu anketi yapmak daha doğru olur ayrıca. |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Fri Aug 12, 2005 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Linux virüsleri de var tabi ki bir çok antivirus yazılımı da var linux için... hangi işletim sistemi popüler olursa ona saldırı daha çok olacaktır. acemi kullanıcı hangi sistemde daha çok varsa ona bulaşacaktır. iyi windows kullanıcısına virüs bulaşmaya da bilir ama kötü linux kullanıcısı mailine gelen abidik bi phishing maili yüzünden binlerce $ dolandırılabilir. |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Sat Aug 13, 2005 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence Solaris 10 Hemde Bedava |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sat Aug 13, 2005 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
malihsen demiş ki: |
Bence Solaris 10 Hemde Bedava |
Solarisi iş yerinde kullandım linuxden pek farkı yok zaten linuxde bedava solarise göre linux daha kullanışlı üstelik. solarisi ev bilgisayarı olarak kullanmak ne kadar mantıklıdır bilemem ama linuxü rahatca kullanabiliyosun |
|
Başa dön |
|
|
|