Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
bluecool
|
Tarih: Tue Jul 26, 2005 1:15 pm Mesaj konusu: Yardım:3D Game Stdio |
|
|
Öncelikle herkese iyi çalışamalar.. 3d game stdio ile bir modelleme yapıyorum ama bu motorla yeni tanıştım diyebilirim..Sonuç olarak bazı problemler yaşıyorum.. Daha önce bu motorla çalışmış olan yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tavsiye edebileceğiniz linklerde olur...(google'daki linkleri yeterince inceledim). |
|
Başa dön |
|
|
sinan
|
Tarih: Thu Jul 28, 2005 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
O motoru ben de inceledim fakat bana göre tam bi aldatmaca.Arayüzü çok yetersiz.Modellemeyi yapsan bile onu oyunda hayata geçirebileceğini sanmıyorum
Eğer amacın oyun yapmaksa farklı oyun motorlarına yönelmeni tavsiye ederim.3DGS ile vakit harcama... |
|
Başa dön |
|
|
bluecool
|
Tarih: Fri Jul 29, 2005 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Önerin için çok teşekkürler..Motorun resmi sitesini inceledim epey bi döküman ve demo vardı... Yapıldığı söylenen şeyler gerçekten çok hoştu.. Ama pratiğe geçtiğinde farklı problemlerle karşılaşıyosun daha önce bu motoru kullanan kişiler olduğunu duymuştum.. Forum içinde 3dgs ile çalışan bi arkadaşımız varsa eminim kafamızdaki soru işaretlerini çözmemizde yardımcı olacaktır... Herkese iyi çalışmalar... |
|
Başa dön |
|
|
BuroX
Kayıt: Jun 07, 2005 Mesajlar: 65 Nereden: Hancan Games'ten
|
Tarih: Fri Jul 29, 2005 7:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
3DGS kesinlikle en güçlü oyun yapma programlarından biri. C Script ile birleştirebilirsen mükemmel olur. Daha iyi birşey yapmak istiyorsan c++ öğren
http://www.conitec.net/a4faq.htm
Great Clips Racing, an advertising game with 1.5 million produced CDs, developed with GameStudio by Digital Content.
Bu mu yetersiz oyun motoru? |
|
Başa dön |
|
|
bluecool
|
Tarih: Mon Aug 01, 2005 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
C++ bilgim orta düzey diyebilirim.. Daha önce opengl kullarak yaptuğım projeler var.. Ama daha önce söylediğim gibi 3DGS de yeniyim ve her yeni başlangıçta olduğu gibi bazı sorunlarla karşılaşıyorum.. Bu tarz sorunları daha önce programı kullanmış bir kişinin bi kaç cümlesiyle çözebiliyorsunuz ama kendiniz uğraştığınızda bi kaç gün alabiliyor.. Açıkçası 3DGS nin iyi bir motor olduğunu düşünüyorum.. Umarım forumda bu motorla çalışan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır iyi çalışmalar.. |
|
Başa dön |
|
|
|