Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Hunturk
Kayıt: Jul 20, 2005 Mesajlar: 78 Nereden: heavy metal aleminden
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
SoulOfSilent demiş ki: |
o beyin sende yokki burdaki bunca adamı kendin gibi aptal sandın gta nın ai cisiyim falan diye salladın, adın Hakan'mış eywallah tamam peki niye vicecity nin credits bölümünde hakan diye bi adam yok? bu yazıyı yazarken ne kadar gereksiz bi iş yaptığımı farkettim, gereksiz bi adama laf anlatıyorum ve üstelik bunları anlıcak kadar beyninin olduğundan bile şüphem var ya neyse |
Ha ağzını öpeyim.
Bozkurt, bundan sonra bana söylediğin lafların 10 katını sana iade ederim, çünkü daha cevap yazamayacağım.
Hadi eywallah.
Herkese kolay gelsin... |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
|
|
Bozkurt demiş ki: |
ilk phpnuke açıklarından biri iş yararmı? yaramaz tabi ama belki pphnuke 4 sürümü fln olsaydı god admindin hadi muahuaha ya adam sağdan soldan buluyo god admin zart zurt madem god admin oldun silsene benim account ı |
olm siz herşeye bi bahane buluyosunuz zaten hani niye silinmiyo bu mesajlar olmayan beynini çalıştırsana biraz! benim amacım bu siteye zarar vermek değil bunuda bilin! ama bana lamer diyenede gerçeği gösteririm. |
soruma soruyla cevap verme, bunun argo tabirini biliyosundur dansöz gibi kıvırma derler |
|
Başa dön |
|
|
Bozkurt
|
|
|
Hunturk iti ağzına bozkurt lafını almadan önce destur çek. şerefsiz!
NEYSEE Akıllı adamların olmadığı yerde işim yok.. Ben düşüncelerimde samimiydim fakat siz bu kafayla oyun değil commandare demoları bile tasarlayamazsınız AYNEN DEVAM.. |
|
Başa dön |
|
|
Bozkurt
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bozkurt demiş ki: |
ilk phpnuke açıklarından biri iş yararmı? yaramaz tabi ama belki pphnuke 4 sürümü fln olsaydı god admindin hadi muahuaha ya adam sağdan soldan buluyo god admin zart zurt madem god admin oldun silsene benim account ı |
olm siz herşeye bi bahane buluyosunuz zaten hani niye silinmiyo bu mesajlar olmayan beynini çalıştırsana biraz! benim amacım bu siteye zarar vermek değil bunuda bilin! ama bana lamer diyenede gerçeği gösteririm. |
soruma soruyla cevap verme, bunun argo tabirini biliyosundur dansöz gibi kıvırma derler |
hadi canım sende ait olduğun yere ÇÖPLÜĞEEEEEEEEE |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Sizinle uğraşamam |
|
Başa dön |
|
|
Bozkurt
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
cjungie demiş ki: |
Alıntı: |
Sizinle uğraşamam |
[/quote]
MESAJ YAZMAYI BIRAKTIĞIMDA BU BİLGİSİZLER SÜREKLİ İFTİRAYA DEVAM EDİYOR. DOĞALDIR. OK BURDA BIRAKIYORUM DAHA MESAJ ATMIYORUM..
SELAMETLE.. |
|
Başa dön |
|
|
asyncore
Kayıt: Jan 13, 2004 Mesajlar: 110 Nereden: Gevrek, darı ve çiğdem yenen yerden
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu site yılda kaç kez böyle parlak tiplerin saldırısına uğruyor? |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
|
Başa dön |
|
|
BuroX
Kayıt: Jun 07, 2005 Mesajlar: 65 Nereden: Hancan Games'ten
|
|
Başa dön |
|
|
MD-C
Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
BuroX demiş ki: |
http://www.mobygames.com/game/windows/mafia/credits
AI Programming Jiri Pop |
Koca AI'i kendimi yazmış? Helal olsun |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
asyncore demiş ki: |
Bu site yılda kaç kez böyle parlak tiplerin saldırısına uğruyor? |
Evet bunu bi analiz yapmak lazim hocam ..Cunku bu devamli ve aralikli periyodlarla gerceklesen bi olay ... |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Sat Jul 30, 2005 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
hmm.. kin , nefret, kufur, satasma, yalan, dolan, alkol, uyusturucu, cracking, falan, filan, sudur, budur hepsi bu konu basligi altinda toplanmis..
ee kilidi hakeden bir baslik gercekten..
sevgili oyunyapimi org sakinleri.. bir konunun uzamamasini istiyorsak yapilacak en guzel sey konuyu uzatacak sekilde cevap yazmaktan kacinmak hatta ve hatta hic cevap yazmamaktir. bu tarz herkesin uyeligine ve herkesin mesajlasmasina acik olan sistemlerde kullanicilarin davranislari sistemin duzenini belirler. bu sitenin ve forumlarin bir agirliginin olmasini istiyorsaniz buna uygun sekilde davranmaniz gerekir. |
|
Başa dön |
|
|
|