Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
BabaCONDA
|
Tarih: Wed Jul 20, 2005 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Blogger dostum irrlicht fonksiyonu kullandığını yazmışın, mouse oku taş üzerinde iş yapar hale gelince direkt olarak ele dönüşse en azında bir sürü tıklamak zorunda kalmayalım. Birde Taşların ve tablanın segment sayısını arttırsan ne güzel olur. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Wed Jul 20, 2005 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevdim, oynadım biraz biraz..
2 piyon bırakabildim.. Güzel, hoş, kutluyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Blogger
|
Tarih: Wed Jul 20, 2005 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
TheCotanak, yorumun için teşekkürler ...
Seçim konusunda kullandığım fonksiyonun bazı durumlarda yetersiz kaldığına dair bir yazı okudum irrlicht forumunda ... Kendi fonksiyonu hazırladığım takdirde bu problemin çözüleceğini düşünüyorum. Fakat şuanki haliylede yeterli gibi ... |
|
Başa dön |
|
|
Blogger
|
Tarih: Thu Jul 21, 2005 8:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,
Oyunla ilgili test sonucunu ifade eden yüz şekillerini aradım aradım bulamadım. Bana "bilgin, zeki, aptal" gibi test sonuçlarını ifade edecek yüz resimleri bulmamda yardımcı olursanız sevinirim ...
Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Thu Jul 21, 2005 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu arada hemen ekleyeyim oyunda feci bir mem leak ve cpu kullanma sorunu var oyunu windows zıkkımının bize sağlamış olduğu (hay sağlamaz olaydı LINUX FOREVER!!!) X görünümlü kapatma işareti vasıtasıyla kapattım tabii bu durumda al+ctrl+del'den performas tabı sürekli açık fakat kullanılan memory boşaltılmadı 179 dan 207 yaptı ve öyle de kaldı bu işlemi iki kez tekrarlayınca cpu kullanımı 100% oldu ki bu mesajı yazarken hala öyle oyunun deinitialize gibi bir haltı varsa orada memory'i boşalt bence yani ne bileyim işte sadece senin koyduğun butonla çıkılmasını bekleme oyundan hadi kolay gelsin iyi çalışmalar
-MaD from DaM(n) World- |
|
Başa dön |
|
|
Blogger
|
Tarih: Thu Jul 21, 2005 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
madprogrammer demiş ki: |
bu arada hemen ekleyeyim oyunda feci bir mem leak ve cpu kullanma sorunu var oyunu windows zıkkımının bize sağlamış olduğu (hay sağlamaz olaydı LINUX FOREVER!!!) X görünümlü kapatma işareti vasıtasıyla kapattım tabii bu durumda al+ctrl+del'den performas tabı sürekli açık fakat kullanılan memory boşaltılmadı 179 dan 207 yaptı ve öyle de kaldı bu işlemi iki kez tekrarlayınca cpu kullanımı 100% oldu ki bu mesajı yazarken hala öyle oyunun deinitialize gibi bir haltı varsa orada memory'i boşalt bence yani ne bileyim işte sadece senin koyduğun butonla çıkılmasını bekleme oyundan hadi kolay gelsin iyi çalışmalar
-MaD from DaM(n) World- |
oyunu ne zaman indirmiştin ? |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Thu Jul 21, 2005 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyunu 2 gün önce indirdim ki şimdi yine indirip denedim aynı olay mevcut kodu bir daha gözden geçir bence |
|
Başa dön |
|
|
Blogger
|
Tarih: Fri Jul 22, 2005 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
madprogrammer demiş ki: |
oyunu 2 gün önce indirdim ki şimdi yine indirip denedim aynı olay mevcut kodu bir daha gözden geçir bence |
benim test ettiğim sistemlerde böyle bir problem bulunmuyor ...
oyun içinde bulunan çıkış butonu kullanıldğında problem oluyor mu ? |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Sat Jul 23, 2005 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyun data dosyalarını açmak isteyen arkadaşlar data.3st birlikte aç uygulayın ve program olarak winrar'ı seçin |
|
Başa dön |
|
|
Blogger
|
Tarih: Wed Jul 27, 2005 3:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunu güncelledim ...
Level, level editor ve sonuç/durum ifade eden resimler ekledim ...
Test edelim, yorum yapalım |
|
Başa dön |
|
|
Tesla
|
Tarih: Wed Jul 27, 2005 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
3 boyutlu oynarken yine bazı bazı seçmiyor taşları. Ama yukarı 2 boyutlu bir versiyon koymuşsun ve böylece çözmüşsün olayı yukardaki ekrandan patır patır oynayıp aşağıda animasyonları izlemek oyunu şenlendiriyor.
Ara ara kırtasiyelere uğra hala daha solotest satan bir yer vardır ordan bulabilirisin resimleri. Şimdiki resimlerde fena değil aslında Ama orjinalleri olsa bazı insanlar o resimleri görünce duygulanıp ağlayabilirler ehehe
Ama oyunu çok fazla karıştırma, bugları temizle, şirin ufak, hızlı oynanabilen bir oyun olarak kalsın. |
|
Başa dön |
|
|
Blogger
|
Tarih: Wed Jul 27, 2005 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tesla, yorumun için teşekkürler ...
Oyun zaten bu haliyle sonlandı
Aslında o resimleri buldum ama biraz kalitesiz ve birbirinden alakasız resimler ... Resimleri göstermek icin kullandığım alana da sığmadılar zaten
Daha fazla ekleme düşünmüyorum ... Düzeltilmesi acil veya önemli bug kaldığınıda düşünmüyorum varsa bile yoruldum bu oyun ile uğraşmaktan zaten alıştırmaydı benim için başka projelere yelken açmayı düşünüyorum tabi neler olur bilemiorum |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Wed Jul 27, 2005 5:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler çok güzel, solo test işte daha ne olsun
yeni çalışmalarında başarılar.. |
|
Başa dön |
|
|
Hunturk
Kayıt: Jul 20, 2005 Mesajlar: 78 Nereden: heavy metal aleminden
|
Tarih: Wed Jul 27, 2005 7:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Blogger arkadaşım gerçekten güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık, kafa dinlemek zaman zaman oynuyorum. |
|
Başa dön |
|
|
|