Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Redeemer
|
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Wed Jul 13, 2005 2:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam çok güzel eline sağlık ta o tekerlekleri nasıl yusyuvarlak yapabildin? Helal olsun çalışmalarında başarılar... |
|
Başa dön |
|
|
Takashi
|
Tarih: Wed Jul 13, 2005 9:08 am Mesaj konusu: Re: Nissan |
|
|
Redeemer demiş ki: |
poligon sayısı : bakmaya korktum
|
Ehe bende sormaya korkuyorum. Çünkü biliyorum senin nasıl çalıştığınıııı Eminim 800K falandır.
Dostum ellerine sağlık şu haliyle bile çok iyi görünüyor. Lastikler lastik gibi olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Sun Jul 17, 2005 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam;
Tebrikler üstad. Hoş bir çalışma olmuş... Ama keşke hareketsiz bir obje için blur efekti kullanmasaydın. Bu arada aynaları unutmuşsun ehehe.
Blur efektini kaldırmalısın ve bir ortam modelleyip öyle çıktı alsan çok güzel olur. Bir çölde ya da ay yüzeyinde (umarım abartmıyorumdur ) çıktı alsan çok iyi olurdu bence.
Çalışmalarında başarılar ve kolay gelsin... |
|
Başa dön |
|
|
Redeemer
|
Tarih: Fri Aug 26, 2005 6:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
arabayı tamamen unutmuşum low poly olaylarına kaptırınca
model fena değil de renderı kötü almışım..
proximity, o nasıl bi soru modelleme programlarında o tip şeyler sorun olmuyor bi noktadan bir objeyi kopyalayarak ve gerekli açıyla bükerek döndürebiliyorsun ya da direk yüzde yüz bir silindir çizebiliyorsun.
Renderda aslında blur yok da kenarlardaki kırıklıkları almak için scanline rendererda aa kastırdım sanırım ondan öyle bir görüntü oluştu.
Bu sefer mental ray e terfi ettim ve kaplamaları yeniden düzenledim. Modelde oynama yapmadım, yolcu bölümü olmadığı için içersi boş karşısı görünüyor, silecekler, aynalar falan da eksik.
|
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Fri Aug 26, 2005 8:19 pm Mesaj konusu: Tebrikler... |
|
|
Tebrikler hocam. Mental Ray en doğru seçim. Bunu da en son render'da göstermişsin. Eski halinden eser yok çok iyi olmuş bu kez. Keşke farları boş bırakmasaydın gözümüzü biraz daha doldurabilirdin ve daha hoş bir görüntü oluşurdu. Yine de çok şey değişmiş tekrar tebrikler.
Kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
wachoo
|
Tarih: Mon Aug 29, 2005 12:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu mental ray manyak bisey yavvv hakkaten bak super simdi bide arabanin icine bi kac koltuk eklesen perfect olacak......sonra ver elini hollywood film studyoları yada EA falan (örnekler çoğaltılabilir) |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Tue Aug 30, 2005 12:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet en önemlisi koltuk.Bunu da kesin yapacaksındır zaten,çok iyi olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
LocKman_HacKim
|
Tarih: Tue Aug 30, 2005 8:59 pm Mesaj konusu: Harika |
|
|
Gerçek ten bu render lar arasında acayip bi fark var ve de Mental Ray böyle bir ortama harika gitmiş.
PERFECT!! |
|
Başa dön |
|
|
Redeemer
|
Tarih: Wed Aug 31, 2005 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Saolun arkadaşlar. Önceki render'da modele ekleme yapmamıştım. Şimdi eksikleri biraz daha giderdim. Silecekler çok kütük biliyorum Şimdi bir kaç referans indirip bir daha modellicem. İçinin yapımına da başladım. Bu arada arka farların kaplamasında uvw 'yu yanlış ayarlamışım garip çıkmış..
|
|
Başa dön |
|
|
sinan
|
Tarih: Wed Aug 31, 2005 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Doğrusu bu araba hayalimdeki arabaların ilk üçüne çoktan girdi.
AaaH ahh!..Bu araba ile otobanda... |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Thu Sep 01, 2005 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Redeemer ya sitede herkese sordum kimse yardım etmiyor.Eğer şimdilik bir işin yok ise bana bir araba modelleyebilirmisin?Modelleyince bana msn yolu ile iletebilirmisin.Emek verenler köşesine ismini yazarım.LÜtfen! |
|
Başa dön |
|
|
e5games
Kayıt: Mar 26, 2004 Mesajlar: 42 Nereden: ANKARA ( DİKMEN )
|
Tarih: Thu Sep 01, 2005 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olay budur eline saglık...(azcıkta kıskandim yani... ) |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Fri Sep 02, 2005 2:44 am Mesaj konusu: |
|
|
berk demiş ki: |
Redeemer ya sitede herkese sordum kimse yardım etmiyor.Eğer şimdilik bir işin yok ise bana bir araba modelleyebilirmisin?Modelleyince bana msn yolu ile iletebilirmisin.Emek verenler köşesine ismini yazarım.LÜtfen! |
Eleman arayışlarını bu şekilde gerçekleştiremezsin.. Duyuru forumuna yaz, isteyen varsa zaten çıkar..
Kendine iyi bak |
|
Başa dön |
|
|
|