Tarih: Thu Jul 07, 2005 10:24 am Mesaj konusu:
Muve yayınları - ASP
Muve yayınları - CGI (perl)
Beta yayınları - İleri Seviye ASP
bir de dellenip yokettiğim bir kitap vardı, yayınevini hatırlamıyorum ama başlığı "Çözüm: SQL" idi.
Almayın bunları.
(farketmiş bulunuyorum ki, bu kitapların hepsi web programlamayla alakalı ahah.. ama asp + sql ile oyun yazan tanıdıklar da var tabii.. (ki ben de biriyim))
Tarih: Thu Jul 07, 2005 1:02 pm Mesaj konusu:
"Gürcan Banger - C / C++ ve Nesneye Yönelik Programlama - Bilim Teknik Yayınevi" <- Tek kelime ile rezalet bir kitap. Zaten bu yayınevinin iyi bir kitabına denk gelemedim.
"PHP İle Web Programcılığı - Mehmet Şamlı - Pusula Yayınları" <- Gereksiz. Kitabın organizasyonu sıfır. PHP Manual'in kötü bir tercümesi gibi.
"MySQL ve PostgreSQL ile Veritabanı Programlama - Mehmet Şamlı - Pusula Yayınları" <- Yine Mehmet Şamlı...
"The C++ Programming Language (Special Edition) - Bjarne Stroustrup - Addison-Wesley" <- Çok gerekli ve mükemmel bir kitap, ama başlangıç seviyesi için zaman kaybından başka bir şey değil. Eğer bir kişinin hiç programlama tecrübesi yoksa bu kitabı okumamalı. Aparat olarak dile ve STL'ye giriş seviyesinde birer kitap okunmalı, sonra bu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız