Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gamercaner
|
Tarih: Fri May 13, 2005 10:44 pm Mesaj konusu: yardım |
|
|
beyler bu oyunu hangi programla açıyoruz.açamadım |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:13 pm Mesaj konusu: Re: yardım |
|
|
gamercaner demiş ki: |
beyler bu oyunu hangi programla açıyoruz.açamadım |
winrar programı ile açabilirsin, winrar ın trial versiyonunu aşşağıdaki linkten indirebilirsin.
http://www.rarlab.com/rar/wrar35b4.exe |
|
Başa dön |
|
|
simubox
|
Tarih: Fri Jun 03, 2005 5:02 pm Mesaj konusu: YAVASSSSSS |
|
|
Zombilerin fazlalasmasiyla performans dusuyor...
256 MB RADEON 9600 XT
1 GB RAM
P4 2.4 |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Sat Jun 04, 2005 9:03 pm Mesaj konusu: Re: YAVASSSSSS |
|
|
simubox demiş ki: |
Zombilerin fazlalasmasiyla performans dusuyor...
256 MB RADEON 9600 XT
1 GB RAM
P4 2.4 |
Evet oyunun demo versiyonunda böyle bir bug mevcuttur ve özellikle ATI kartlarda yasanmaktadir,
ATI nin opengl driver larında opengl lighting de bi kac problem var aynı kod iki kartta farklı lighting ve coloring sonuçları çıkarttı, herneyse driver in yapması gerektigi seyi ben kendim yapmaya calıstım ve tam basarı elde edemedim cünkü cok fazla gereksiz lighting fonksionu cagirmak zorunda kaldim ve dogal olarak bottleneck olmasına neden oldu fakat bazı sistemlerde sorunsuz calısıyor, tabi bu durumu yapmasaydım nvidia kartlarda gayet hizli olacaktı ve ati lerde problemli olacaktı!
Hersey bi tarafa bu sorunların hepsi aşıldı ve oyunun oynanış tarzını tamamen değiştiriyoruz. Oyun daha bi konulu bol macera ağırlıklı olacaktır. . Saol bu arada mesajın icin ! |
|
Başa dön |
|
|
mtcb2002
|
Tarih: Sat Jun 04, 2005 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
hata verdi yaw
GL_ARB_point_parametres yokkkkkk |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Sat Jun 04, 2005 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
mtcb2002 demiş ki: |
hata verdi yaw
GL_ARB_point_parametres yokkkkkk |
benioku.txt i okumanı tavsiye ederim, ekran kartının driverini güncellemen gerekebilir, oda olmazsa ekran kartın o özellik i desteklemiyor demektir ama yaklaşık bütün piyasadaki 3d kartlar o özelliği desteklemektedir. Sorun driverın güncellenmemiş olmasındandır büyük ihtimal. Kolay gelsin . |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sun Jun 05, 2005 1:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Ekran kartın desteklemiyor, o sorun bende de var..
Ama açtım oyunu Ati radeon 9800 pro'da, takır takır maşallah. |
|
Başa dön |
|
|
billoscar
|
Tarih: Thu Jun 30, 2005 7:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunu bugün indirdim. Belli ki heyecanlı, kıpır kıpır bir oyun.. Müziklerse gerçekten mükemmel olmuş.. Yalnız bendeki problem şu oldu: Oyun gayet güzel açılıyor ve oynanıyor, ama öldüğümüz zaman sistem kitleniyor, F3 dahil hiç bir şeyle ana menüye dönemiyorum. Tek yolu, klavyenin windows tuşuna basıp, sonra programı sonlandırmak. (Bu durumda da "Program yanıt vermiyor" mesajını alıyorum). Tabii benim bilgisayarda da bir problem olabilir, aydınlatırsanız sevinirim.. Tebrikler..
XP SP2
AMD Sempron 2600+
1,5GB RAM
ATI Radeon 9250 128MB
@LorenSoth, @theCotanak: Oyunun başlangıcı, bir başlangıç için çok zor değil mi sizce de? (Kabiliyetsiz insanları da düşünün biraz )
|
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Thu Jun 30, 2005 8:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
billoscar demiş ki: |
Oyunu bugün indirdim. Belli ki heyecanlı, kıpır kıpır bir oyun.. Müziklerse gerçekten mükemmel olmuş.. Yalnız bendeki problem şu oldu: Oyun gayet güzel açılıyor ve oynanıyor, ama öldüğümüz zaman sistem kitleniyor, F3 dahil hiç bir şeyle ana menüye dönemiyorum. Tek yolu, klavyenin windows tuşuna basıp, sonra programı sonlandırmak. (Bu durumda da "Program yanıt vermiyor" mesajını alıyorum). Tabii benim bilgisayarda da bir problem olabilir, aydınlatırsanız sevinirim.. Tebrikler..
XP SP2
AMD Sempron 2600+
1,5GB RAM
ATI Radeon 9250 128MB
@LorenSoth, @theCotanak: Oyunun başlangıcı, bir başlangıç için çok zor değil mi sizce de? (Kabiliyetsiz insanları da düşünün biraz )
|
Yok o sorun senin bilgisdayardan olmasa gerek, bir kısım sistemlerde boyle sorunlarla karsılastık yalnız demoyla daha fazla vakit harcamaktansa oyunu bir çok bakımdan geliştirmeye karar verdiğimizden oyle sorunlar su an icin demoda kalacaktır . Yalnız oyunun yeni şekli tamamen farklı tarz da olacaktır. Sırf aksiyon olmaktan cok macera yönüde agırlıklı olacaktır.
saol bu arada bu sorunu dile getirdiğin için. Kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
nkcoskun
|
Tarih: Tue Oct 18, 2005 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyun güsel!Ama bunu bşrçok oyuncuyla paylaşmak lazım.Ben oyunun demosunu siteme koydum.eğer yok koyma kalsın derseniz bana bi mail atın yeter.nkcoskun@hotmail.com site adresi www.oyunlarartıkturklerin.com.tr.tc |
|
Başa dön |
|
|
m_polat
|
Tarih: Tue Oct 18, 2005 10:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
gercekte güzel olmuş silah efektleri güzel hele zombiler
basarılarınızın devamını dilerim |
|
Başa dön |
|
|
hakanfatih
|
Tarih: Wed Oct 19, 2005 6:16 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar demo versiyonunda böyle olursa tam sürümde neyapıcaz |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
hakanfatih demiş ki: |
Uzun zamandır siteye ugramıyorum ugrayamıyorum diim, gectigimiz yazın basından beridir ugrastıgım ve bitmeye yakın olan MadBomber adında bir platform oyunu geliştirmekle uğraşıyodum , bitirdiğim vakit Karabasan adlı oyun projesine devam edicez, neyse Cotanak bu soruyu gostermişti bana cevapta yazamamıstım neyse simdi yazıyorum, demo vrsiyonu boyle olursa demişsin tam olarak neyden bahsettin anlamadım.Cikan Zombie veyahut degisik ozellikteki yaratiklari öldürmekten bahsediosan evet oyunun tarzı o sekilde olacak tabi yaratiklar ve ozellikleri arti power up lar daha bol olacak. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sun Nov 13, 2005 3:00 am Mesaj konusu: |
|
|
LorenSoth demiş ki: |
hakanfatih demiş ki: |
Uzun zamandır siteye ugramıyorum ugrayamıyorum diim, gectigimiz yazın basından beridir ugrastıgım ve bitmeye yakın olan MadBomber adında bir platform oyunu geliştirmekle uğraşıyodum , bitirdiğim vakit Karabasan adlı oyun projesine devam edicez, neyse Cotanak bu soruyu gostermişti bana cevapta yazamamıstım neyse simdi yazıyorum, demo vrsiyonu boyle olursa demişsin tam olarak neyden bahsettin anlamadım.Cikan Zombie veyahut degisik ozellikteki yaratiklari öldürmekten bahsediosan evet oyunun tarzı o sekilde olacak tabi yaratiklar ve ozellikleri arti power up lar daha bol olacak. |
Cok pozitif algilamisin soruyu be Lorencim |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Sun Nov 13, 2005 2:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yooo pozitif algılamadım da anlamadım soruyu tam olarak ne denmek istenmis . Oyunun tarzı bu öldürdükce güclenecen güclendikce öldürücen. |
|
Başa dön |
|
|
|