bu arada, haydar tabi ki katılabilirsin dışarıdan gelip, kimsenin ikametgah ilmuhaberi soracağını sanmıyorum toplantılarda. ama istersen organizasyonla ilgilenen (istanbul) TheCotanak'a bir sor yine de. bence herkes katılabilmeli. nerde çokluk, o kadar bilginin paylaşımı..
Yok mentat kardeş,
İki kere sordum arka arkaya, cevap vermedi organizatör (TheCotanak)
Tarih: Thu Jun 02, 2005 9:00 pm Mesaj konusu:
haydar demiş ki:
Ohh sağol kardeş,
Sonunda beni kabul eden bir topluluk çıktı
Birinci mesajda not yazdığın üzere nasıl gelebileceğimi email yoluyla konuşalım da forumu kirletmeyelim olur mu?
gel dostum herkese açığız
GameRealist demiş ki:
kardeş sen en başta ne demişsin? ne yazdığını biliyor musun?
"Bundan sonra buluşmalar devamlı olarak sürecektir, katılmak isteyenler bana pm yada mail atabilir" demişsin.
ben bir daha buraya mesaj atmayacağım dedin mi? demedin. benim o yazıdan öyle bir sonuca ulaşamamam normaldir. çünkü belirtmediğin bişeyi nasıl varsayabilirim? bak hala açıklama yapmışsın. en başta attığım ufacık bir mesajı bu kadar büyüttünya helal sana. hem sen ne demek istedin "daha basit bi hale indirgeyemiycem" diyerek. resmen bana hakaret ediyorsun. senin gibiler yüzünden de bu tartışmalar çıkıyor işte. artık ne yazarsan yaz. bu başlığı bir daha ziyaret etmiyorum. haline yazık.
byes
selametle...
mentat demiş ki:
soulofsilent, niye 18 yaşından küçükleri küçümsüyosun anlamadım, kumdan kale yapmak ne demek. eminim bu siteye üye pekçok onsekiz yaş altı arkadaş çok iyi işlere imza atacaklardır yakında. yaşın büyük olabilir, bu yaşa kadar ne yaptığını söyle. kumdan kale yapsınlar diyerek insanları küçümsemek bence kesinlikle yanlış..
bu arada, haydar tabi ki katılabilirsin dışarıdan gelip, kimsenin ikametgah ilmuhaberi soracağını sanmıyorum toplantılarda. ama istersen organizasyonla ilgilenen (istanbul) TheCotanak'a bir sor yine de. bence herkes katılabilmeli. nerde çokluk, o kadar bilginin paylaşımı..
1.alkollü mekana gidicez 18 yaşından büyükmüsünüz diye ben anket açmadım
2. kimseyi küçümsediğim yok mesajları okumuyon heralde
3. yok
4. aileme ve arkadaşlarıma selamlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız