Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SoulOfSilent
|
Tarih: Tue May 31, 2005 10:19 pm Mesaj konusu: 2. İzmir Buluşması |
|
|
2. izmir buluşması 4 haziran 2005 saat 13:00 da bornova metronun önünde(otobüs duraklarının olduğu kısımda) olacak gelmek isteyenler cumartesi günü orda olsunlar
NOT:Bundan sonra buluşmalar devamlı olarak sürecektir, katılmak isteyenler bana pm yada mail atabilir |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Wed Jun 01, 2005 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
niye mail atsın ki. gelmek isteyen gelir )))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Wed Jun 01, 2005 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
sizde cok hızlısınız be kardesim |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Wed Jun 01, 2005 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
GameRealist demiş ki: |
niye mail atsın ki. gelmek isteyen gelir )))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
bundan sonrakiler için haber almak isteyenlere söyledim ben onu bu sefer yine gelmek isteyen gelicek ama her seferinde siteye yazıp boşuna kalabalık yapmak istemiyorum o yüzden öyle yazma gereği duydum. umarım açıklayıcı olmuştur |
|
Başa dön |
|
|
GARYOSAVAN
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Birde cep telefonlarını mail üzerinden gönderiyoruz... O açıdan yani... |
|
Başa dön |
|
|
asyncore
Kayıt: Jan 13, 2004 Mesajlar: 110 Nereden: Gevrek, darı ve çiğdem yenen yerden
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar cevap vermek zorunda değiliz, bu tür kendini bilmez mesajlara. Biz sadece amacımız olan "toplanmak" ile ilgili duyurumuzu yapalım ve bunun üzerine cevap vermeye değecek sorulara veya yorumlara cevap verelim. |
|
Başa dön |
|
|
GARYOSAVAN
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
asyncore demiş ki: |
Arkadaşlar cevap vermek zorunda değiliz, bu tür kendini bilmez mesajlara. Biz sadece amacımız olan "toplanmak" ile ilgili duyurumuzu yapalım ve bunun üzerine cevap vermeye değecek sorulara veya yorumlara cevap verelim. |
Mütabık... |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
asyncore demiş ki: |
mesajı ilk okuduğumda bana öyle bir anlam ifade etti. açıklamasını yapsaydı böyle bişey söylemezdim. yani tamamen açıklama eksikliği var. hepsi bu. neden sert cevaplar yazıyorsunuz ki.
neyse. iyi buluşmalar millet... |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 7:16 pm Mesaj konusu: Re: 2. İzmir Buluşması |
|
|
SoulOfSilent demiş ki: |
2. izmir buluşması 4 haziran 2005 saat 13:00 da bornova metronun önünde(otobüs duraklarının olduğu kısımda) olacak gelmek isteyenler cumartesi günü orda olsunlar
NOT:Bundan sonra buluşmalar devamlı olarak sürecektir, katılmak isteyenler bana pm yada mail atabilir |
burda ala not olarak yazmışım bundan sornra buluşmalar devam edecek diye eğer buluşmay gelmek isterseniz yer ve zaman için pm atabilirsiniz yani burda irdelemek istediğim olay bundan sonraki buluşmalar için foruma mesaj atmıycam eğer gelmek isterseniz bana pm veya mail atın size yer ve zamanı belirteyim şeklinde bi mesaj anlamadıysan hala daha basit bi hale indirgeyemiycem kusura bakma |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ha unutmadan illaki hep bi yerde buluşulacak diye bişey yok ne bi club(ki asla ve asla cluba girmem)ne bir bar(rock barlardan çıkmam)nede bir cafe belirlenmesi şart değil herhangi bi yerde buluşulup sonradan grubun genel psikolojisine ve kafa yapısına göre ortam seçmek daha mantıklıdır bence. gelenler alemcidir meyhaneye gidersin yani bu budur öyle şuraya gidelim yaşınız şu olsun boyunuz bu olsun kilonuz şukadar olsunla olcak iş değil bu ırkçılık gibi bişey oluyo öyle yaşın ufaksa adam değilsin demek resmen 18 altı adamlar neyapsın? parka gidip kumdan kalemi? ben herkesin gelmesi taraftarıyım |
|
Başa dön |
|
|
haydar
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
SoulOfSilent Kardeş,
İstanbullulara iki kere sordum beni takmadılar.
Bari sen cevap ver.
İzmirdeki zirve/toplantı/buluşma/vs.vs. neyse dışardan da gelinebilir mi? |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
gel tabi neden gelmiceksin herkes davetli herkes gelsin her yaştakiler gelsin bizde mekan, yaş, ırk, cinsiyet ayrımı yok herkes davetli |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
soulofsilent, niye 18 yaşından küçükleri küçümsüyosun anlamadım, kumdan kale yapmak ne demek. eminim bu siteye üye pekçok onsekiz yaş altı arkadaş çok iyi işlere imza atacaklardır yakında. yaşın büyük olabilir, bu yaşa kadar ne yaptığını söyle. kumdan kale yapsınlar diyerek insanları küçümsemek bence kesinlikle yanlış..
bu arada, haydar tabi ki katılabilirsin dışarıdan gelip, kimsenin ikametgah ilmuhaberi soracağını sanmıyorum toplantılarda. ama istersen organizasyonla ilgilenen (istanbul) TheCotanak'a bir sor yine de. bence herkes katılabilmeli. nerde çokluk, o kadar bilginin paylaşımı.. |
|
Başa dön |
|
|
haydar
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 8:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ohh sağol kardeş,
Sonunda beni kabul eden bir topluluk çıktı
Birinci mesajda not yazdığın üzere nasıl gelebileceğimi email yoluyla konuşalım da forumu kirletmeyelim olur mu? |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Thu Jun 02, 2005 8:56 pm Mesaj konusu: Re: 2. İzmir Buluşması |
|
|
burda ala not olarak yazmışım bundan sornra buluşmalar devam edecek diye eğer buluşmay gelmek isterseniz yer ve zaman için pm atabilirsiniz yani burda irdelemek istediğim olay bundan sonraki buluşmalar için foruma mesaj atmıycam eğer gelmek isterseniz bana pm veya mail atın size yer ve zamanı belirteyim şeklinde bi mesaj anlamadıysan hala daha basit bi hale indirgeyemiycem kusura bakma |
kardeş sen en başta ne demişsin? ne yazdığını biliyor musun?
"Bundan sonra buluşmalar devamlı olarak sürecektir, katılmak isteyenler bana pm yada mail atabilir" demişsin.
ben bir daha buraya mesaj atmayacağım dedin mi? demedin. benim o yazıdan öyle bir sonuca ulaşamamam normaldir. çünkü belirtmediğin bişeyi nasıl varsayabilirim? bak hala açıklama yapmışsın. en başta attığım ufacık bir mesajı bu kadar büyüttünya helal sana. hem sen ne demek istedin "daha basit bi hale indirgeyemiycem" diyerek. resmen bana hakaret ediyorsun. senin gibiler yüzünden de bu tartışmalar çıkıyor işte. artık ne yazarsan yaz. bu başlığı bir daha ziyaret etmiyorum. haline yazık.
byes |
|
Başa dön |
|
|
|