Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu May 26, 2005 4:40 pm Mesaj konusu: Momentum DMT |
|
|
http://www.momentum-dmt.com
İstanbul da (aslında gebze, İstanbul değil ama anladınız siz..) faaliyet gösteren bir firma.. Peki linki niye mi verdim? Projelerine bir göz atın, demolarını indirin. Eminim ilginizi çekecektir. Üstelik birde oyun projeleri varmış, hadi hayırlısı. |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Thu May 26, 2005 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
vayy...ne güzel ya
süper sevindim ve oldukça da sağlam görünüyor (henüz demoyu inceleyemedim ama screen shot'lar çok güzel)
anlamadığım tek konu şu ki türkiye'de bu işle uğraşan adamlar var...peki neden kendilerinden haberdar olmamızı istemiyorlar yada neden bu derece gizli-saklılar?
nedir yani... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Thu May 26, 2005 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu kadar gizli saklı olmalarının sebebi Türkiye'de bu işten ekmek kazanılmaması ve ayrıyetten grubun önce omuzlarda taşınıp bir hafta(!) içinde oyun piyasada olmayınca yerin dibine sokulmasıdır.Tabii medyamızın bu grupları ve projelerini maskot etmesi de ayrı bir konudur...
Yine de çok sağlam gözüküyor ekran görüntüleri.Çok profosyonel... |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Thu May 26, 2005 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konuşan yüz demoları çok güzel olmuş. Denemenizi tavsiye ederim. |
|
Başa dön |
|
|
gamercaner
|
Tarih: Thu May 26, 2005 8:44 pm Mesaj konusu: screenshotlar |
|
|
yaaa arkadaşlar bu adamlar türkmüş madem siteleri ni ingilizce.hadi onu geçtim insan türköe screenshotlar koyar.bu adamların gizlenmesinin nedeni heralde oyunlarını türkiyede deil yurtdışında piyasaya sürmek istemeleri olması bana göre : |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Thu May 26, 2005 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaw bunlarin ne onemi var hangi piyasaya ise o piyasa ne farkeder bu teklonojiye bir turk firmasinin sahip olmasi onemli olan nerde piyasaya surerlerse sursunler hangi dil olursa olsun.....
Bence guzel olmus begendim karekter animasyonlarini... |
|
Başa dön |
|
|
gamercaner
|
Tarih: Thu May 26, 2005 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaa tamam adamlar yapmış.bi türk firmasına göre çok iyi.benim her zaman istediğim bi adventure oyununu türkçe oynamak.adamlar adventure yapmışlar ingilizce.bu nası türklük kardeşim.insan kendi ülkesi için bişeyler yapmalı.para için deil. |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Thu May 26, 2005 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
parasiz ne alabilirsin bana soylesene? |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Thu May 26, 2005 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
gamercaner demiş ki: |
yaa tamam adamlar yapmış.bi türk firmasına göre çok iyi.benim her zaman istediğim bi adventure oyununu türkçe oynamak.adamlar adventure yapmışlar ingilizce.bu nası türklük kardeşim.insan kendi ülkesi için bişeyler yapmalı.para için deil. |
Önce Türkiye için yapsınlar, masrafları bile karşılayacak parayı kazanamasınlar, bir daha da hiçbirşey yapamasınlar değil mi? |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Fri May 27, 2005 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
basarili bir proje ancak, duygularini (milliyetcilik?) bastirip en mantikli isi yapabilen bir gruptan cikar. oyun turkce olucak diye kasmak yerine oturup o an piyasada olandan daha ileri bir sistem hazirlayabilen basarili bir proje yaratmis demektir... dil vb. gibi durumlari dert etmek geri kafaliliktir...
hayir anlamiyorumki kafa yapisini bazi insanlarin? adamlar oturup binlerce satir kod yazmislar? orda donen kod dizinleri var? bir is yapan duzenli kod dizinleri var? sanane o kodlarin goruntuledikleri dilden, gerekirse klingonca olsun, orda donen koda gore, hazirlanan grafiklere gore degerlendirilir proje...
zaten dil destegi dedigin nedirki, eklenir sonra... bunu gorup, projeyi buna gore degerlendiremeyen adamin zekasindan suphe ederim ben...
(merlininkazaninda bizim projeye gelen bazi bu tur yorumlardan sonra boyle sert cikismami dogal karsilarsiniz umarim..) |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Fri May 27, 2005 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
gamercaner demiş ki: |
insan kendi ülkesi için bişeyler yapmalı.para için deil. |
yap o zaman ne duruyorsun? |
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Fri May 27, 2005 2:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Ingilizce evrensel bir dil artik, hele ki yapilanlardan da anlasildigi uzere, projeler uluslararasi boyutta iken Ingilice kullanmak bana cok daha mantikli geliyor acikcasi. |
|
Başa dön |
|
|
directxgame
|
Tarih: Fri May 27, 2005 7:50 am Mesaj konusu: cevap |
|
|
gözlerime inanamadım |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Fri May 27, 2005 8:43 am Mesaj konusu: |
|
|
ya benim anlamadığım bazı insanların şu türkçe takıntısı.. kardeşim; piyasa koşullarına göre hangi durum uygunsa o seçilir.. önemli olan teknolojidir. ticari bir firmanın en önemli hedefi para kazanmaktır. bu uğurda hangi pazara ,hangi dil ile,hangi proje ile, hangi teknoloji ile girilecekse o yolda ilerlenmelidir. doğru olan budur.
sen otur oturduğun yerde, adamlar orada milyon dolar harcayıp teknoloji geliştirsin sonra isteklerinize göre üretimi riske atsınlar..
oldu. |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Fri May 27, 2005 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
aklıma gelmişken..
burası oyunyapimi.org forumları.. burada oyun yapımı konusu ile ilgilenen insanların toplanabileceği bir ortam yaratmaya çalışıyoruz değil mi? neden kimilerince seviye net deki oyun sitelerindeki forumlar seviyesine düşürülüyor? anlamak mümkün değil. |
|
Başa dön |
|
|
|