Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
3doyun
|
Tarih: Mon May 23, 2005 11:12 pm Mesaj konusu: İstanbul Buluşması |
|
|
Hadi Oyun Yapımcıları Birde konuya Ben atim İstanbul'da Olanlar Buluşalım Ne Dersiniz ?,
(bu arada selamlar sitedeyim cevap yazmiom ) |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Tue May 24, 2005 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu iş şu an ayarlanma aşamasında arkadaşım..
Sabır biraz.
14 haziran gibi olacak şimdilik bu kadarını söyleyeyim.. |
|
Başa dön |
|
|
badman
|
Tarih: Thu May 26, 2005 1:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar mesaj yazmayım dedim dedim ama dayanamadım.Bi İzmirliler buluşalım dedi 4 sayfa mesaj, İstanbul buluşması çıktı...
Rezillik! 3 kişimi şimdi.Biz buradan gidelim ya... |
|
Başa dön |
|
|
badman
|
Tarih: Thu May 26, 2005 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada istanbul lafı geçmişken bi yakışıklı fotomu atayım...
|
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu May 26, 2005 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
badman demiş ki: |
Arkadaşlar mesaj yazmayım dedim dedim ama dayanamadım.Bi İzmirliler buluşalım dedi 4 sayfa mesaj, İstanbul buluşması çıktı...
Rezillik! 3 kişimi şimdi.Biz buradan gidelim ya... |
üstad olay izmirin sayfalarında veya istanbulda 3 kişide değil olay insanların birbirinden çekinmesinde(bence) yani ne bileyim insan tanımadığı bi insanla buluşucak sonuçta ama yinede kesinlikle imkanı olan herkesin buluşmalara katılmasını şiddetle tavsiye ederim çünkü kendi dilini konuşan insanlarla birlikte olmak bambaşka bi duygu yani bizim 4 sayfa konu sürdürmemizle bi alakası yok bunun bi an "ulan buluşup ne kabahat ettik acaba? tüm üyelerle paylaşarakmı hata ettik?" diye düşündüm. ne kadar arkadaşlarınız vs. bilgisayarlarından hoşlansada sonuçta sizin anlattıklarınızı anlamadan tabi kesinlikle öyle olmalı der ama burda öyle değil burda yeni fikirler alabilirsiniz bence çok faydalı bi ortam oluşuyo buluşmalarda az öncede dedğim gibi kesinlikle buluşmalara katılın |
|
Başa dön |
|
|
|