Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
forix
|
Tarih: Tue May 10, 2005 2:32 pm Mesaj konusu: Oyun projesi | İşgal |
|
|
Herkese merhaba,
Ben ve bir arkadaşın ile yeni bir oyun projesi geliştirdik fakat elimizde yeterli birikim yok. Ben grafik, arkadaşım ise oyunun projesini yürütmekte, bizlere destekvermke istiyen tüm arkadaşlarımıza kapımız açık ve desteğe şuan çok gereksinim duyoruz. Projemizin hakkında esasında fazla bir şey demek istemiyorum ama özetlemek isterim. Oyunumuzun adı "işgal" grafik birikimlerine bağlı oyunun 3B ya da 2B şıklarına ayıracağız fakat oyunun ilk taslağını 2B olarak planlamaktayız. Bizler ile kod ve grafikte yardımcı olmak istiyenleri ve oyun hakkında daha fazla bili almak istiyenler msn' e davet ediyorum ayrıca tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
Msn: pro_vikki@hotmail.com
Saygılarımızla, |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kod yada programlama konusunda burada benden çok daha deneyimli ustalar var ama müzik konusunda yardımcı olabilirim.Eğer oyun için soundtrackler yada background müzikleri istersen bana mesaj atabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
forix
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Üzgünüm ama oyun şuan proje halinde yani bunu aktif yapmamız hayata geçirebilmemiz için daha çok kodlamada sıkıntı çekiyoruz. İlk alt yapı eğer biter ve hayata geçirilir ise müzik için senden faydanabiliriz. Teşekürler... |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anladım.Ama oyunun türü yada nerede sıkıntı çektiğinizle ilgili daha spesifik bilgiler verirsen daha kolay yardımcı olunur.Mesela atıyorum modellemede sıkıntı çekiyoruz yada syntaxlerde gibi... |
|
Başa dön |
|
|
forix
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Biz sadece oyunu projeledik.. Oyunu hayata geçirmek için sizlerden sdestek beklemekteyiz. Burada bizlerden daha ustalaçmış kişilerin olduğunu bilmekteyiz ve daha iyisi için daha iyi birikimli kişiler gerekmekte, ve o kişilerin burda olduğunu düşünüyoruz. Bizler yoğun bir ortamda olduğumuz için oyunu anca projeleyebildik daha iyi yerlere gelebilmek için sizlerden destek istiyoruz. Oyun şuan sanal ortama aktarılmadı yani modelleme ve ya hiç bir kod yazılmadı. Tüm oyunlar gibi 0 dan başladık. İlk kademe projelemedir ve biz oyunu kağıtlara döktük düşündük ve şuan bir türlü projelendi. 2. Adımda ise bunu sanal ortama bilgisayara aktarmak kalıyor, bizlerinde buna birimimiz yetmiyor diyeceksiniz öğrenin yapın. İşlerimiz yoğun ve gereken bazı prograların ve sayımızın az olduğundan ötürü ve.. daha iyi bir yere getirebilmek için bütük olmayı düşündük. Belkide bunun olması lazım bizler isteriz ki bu oyun olursa altında "oyunyapımı.org" imzasının olmasını bu neden ile sizlere danıştık. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
O zaman tam yerindesiniz. Bu sitede aradığınız yardımı bulacağınıza eminim. Bu siteden eli boş dönen çok azdır hatta yoktur belki. Burası Türkiye'deki oyun yapımcılarının buluştuğu Türkiye'nin tek sitesi.Projenizde başarılar dilerim |
|
Başa dön |
|
|
Autostic
|
Tarih: Wed May 25, 2005 1:03 pm Mesaj konusu: Taze KaN |
|
|
Evet, güzel, istediğiniz her türlü konuda yardımcı olabilirim. Ama projeyi daha net açıklamanız gerekli; yani oynun adı onun ne ile ilgili olduğunu anlatmıyor malesef. Açıkcası oldukça yoğunum ve projenin tam olarak ne olduğunu öğrenmek istiyorum.
Lütfen mail at: torecagriuyar@yahoo.com |
|
Başa dön |
|
|
cuneytbnd
|
Tarih: Wed May 25, 2005 2:51 pm Mesaj konusu: Re: Taze KaN |
|
|
Autostic demiş ki: |
Evet, güzel, istediğiniz her türlü konuda yardımcı olabilirim. Ama projeyi daha net açıklamanız gerekli; yani oynun adı onun ne ile ilgili olduğunu anlatmıyor malesef. Açıkcası oldukça yoğunum ve projenin tam olarak ne olduğunu öğrenmek istiyorum.
Lütfen mail at: torecagriuyar@yahoo.com |
Autostic'e katılıyorum.
bende texture olarak yardimci olabilirim. |
|
Başa dön |
|
|
|