Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
proximity
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 2:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar oyunu bitirip bütün sonları gören var mı? bitiren varsa ne düşündüğünü merak ettim. gereksiz mi olmuş? abartı mı olmuş? |
|
Başa dön |
|
|
BERG
|
Tarih: Sat May 21, 2005 12:58 am Mesaj konusu: |
|
|
mrb ...proximity ben daha çook yenı 1 uyeyım ama sana bırturlu ulasamadım emaıl adresını yazarsan sewınırım BEN SIKI BIR TÜRKÇERAP DINLEYICISIYIM ametörolarak ta söyleriz emaılını werırsen bu ounu nu nekadar çook kışının begen dıgını ve 3 rapstar oyununu bekleyen ınan çok kısı war ben senın bu oyun lınkını uye oldugum bazı TR TAP SITELERINE WERDIM VE FORUM DA CEVAP PATLAMASI VAR HERKES MEMNUN ben senden grafıklerı çook daha ıyı yapmanı oyun ıçı muzık bollugu turkçe rap tabıkı MESELA CEZA nın hayatı olarak dewam ederse onun parçalarıyla falan ===INANSANA TAPARLAR===buna ınanumarım 3. oyunda grafıkler çokk daha ıyı olup turkçe rap parcalar koyarsın.... etrafta tr rap posterlerı kısıler ana karakter ceza ya benzese yanıı çook sey eklenebılır tabı ben senın nekadar ıyı oldugunu bılmıyorum ama oyun eglencelıydı :emaılını werırsen destek msg kesınlıkle gelecektırr:::BASARILARRR |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Sat May 21, 2005 1:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Buradaki eleştirilerden sonra Rapstar fikrinin felaket olduğunu düşünmüştüm. Oyunu beğenen birilerinin çıkması sevindirdi beni.
Aslında Rapstar'ı, daha iyi grafiklerle ingilizce yapmayı ve Amerika'lılara sunmayı düşünüyordum ama oyunu bu kadar çok seven varsa yenisini yapmayı düşünürüm tabii ki.
Yanlız içine türkçe rap parçaları koyarsam telif hakkı gündeme gelir. Ceza,Fuat gibi isimleri oyun içinde kullanırsam isim hakkı için izin almam gerekir.Yani basit bir oyun bir anda ciddi bir projeye dönüşür.Ama Ceza yada Fuat'ın isim hakkı konusunda sorun çıkaracağını sanmıyorum.Çünkü oyun sayesinde Türk rapi daha populer olacağından bana destek bile olurlar diye düşünüyorum.Oyunun düşündüğümden daha çok fanı varsa çalışmalara başlayabilirim
Mail adresim hopeless_23@hotmail.com. oyunda görmek istediğiniz şeyler için görüşlerinizi bekliyorum |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Sat May 21, 2005 1:28 am Mesaj konusu: |
|
|
unutmadan söyleyeyim; sizin oynadığınız Rapstar 2 değil, Rapstar 1. Rapstar 2 diye bir oyun yok.Rapstar, benim ikinci oyunum olduğu için yanlış anladınız herhalde |
|
Başa dön |
|
|
gamercaner
|
Tarih: Sat May 21, 2005 8:17 pm Mesaj konusu: oyunu yükleyemiyorum |
|
|
arkadaslar ben bu oyunu indiremiorum siteden.neresinden iniyo bu oyun söleyin çok merak ettim oyunu. |
|
Başa dön |
|
|
gamercaner
|
Tarih: Sat May 21, 2005 9:39 pm Mesaj konusu: oldu |
|
|
tamam arkadaslar cevaba gerek yok.dosyay1 20 inci denemeden soora indiryorum su an insallah urast1g1ma deger çünkü ben rap hastas1y1m.bu yüzden oyunla bu kadar ugrast1m.baska bisey olsa asla bu kadar cabalamam |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Sun May 22, 2005 4:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de rap hastası olduğum için yaptım.Yoksa böyle bir proje aklımın ucundan geçmezdi.Oyunu oynayan herkese teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
|