Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri May 13, 2005 7:00 pm Mesaj konusu: forum hakkında bir açıklık olsun artık |
|
|
ne zamandır düşünüp yazmadığım şeydi bu nedense forumda benim mesajlarım silinirken adamın biri geliyo ve veriyo veriştiriyo sonra bize cevap hakkı kalmadan konu kilitleniyo? nasıl bir mantıktır anlamıyorum? madem bizim mesajlarımız bu kadar yıkıcı o adamın yazdığı mesajda benim için yıkıcı neden silinmiyo? üstüne basa basa bold karakterlerle yazarak yine bir tavır içine girmek yinemi sen falan nedir bu? mantığım almıyor açıkçası artık mantıkta aramıyorum bu forumda herkes kafasına estiği gibi takılıyo zaten açıkçası burayı bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten emek verilen işleri görüyoruz ve değerlendirmemiz için emek sahibi arkadaşlar bizimle projelerini paylaşıyorlar ama böyle daha adam bodozlama foruma dalıp dinleyin beni diye attığı mesaja yazdığım cevaplarımın silinmesi ve bu adamın bana verip veriştirmesi ve daha sonra konuyu kitleyip içinde o mesajı bırakmakta bana koyuyo açıkçası site yönetimine hiç bi şekilde bir lafım yok çünkü deniz şu an türkiyede büyük bir işe adım atmış olarak bulunmakta ama eşitlik bekliyorum en azından birazcık |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bunu herkes biliyor..
O yüzden gerekli yerlere özel mesaj yoluyla ulaş lütfen. Buradan konu açmakla bir yere varamazsın kanımca.. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sat May 14, 2005 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
özel mesajlarada cevap gelmedikten sonra kime ne yazmışım veya nereye ne yazmışım ne farkederki? ilgin içinde teşekkür ederim |
|
Başa dön |
|
|
directxgame
|
Tarih: Sat May 14, 2005 1:17 pm Mesaj konusu: anlaşma |
|
|
bak ozaman kardeşim senle bir anlaşma yapalım iki kardeş gibi birbirimizden özür dileyelim ve birdaha birbirimiz dokundurucu laflar etmeyelim olurmu
ben sen çok büyükbir şekilde özür diliyorum |
|
Başa dön |
|
|
directxgame
|
Tarih: Sat May 14, 2005 1:32 pm Mesaj konusu: Re: anlaşma |
|
|
directxgame demiş ki: |
bak ozaman kardeşim senle bir anlaşma yapalım iki kardeş gibi birbirimizden özür dileyelim ve birdaha birbirimiz dokundurucu laflar etmeyelim olurmu
ben senden çok büyükbir şekilde özür diliyorum |
|
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sat May 14, 2005 2:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
üstad benim senle büyük bi sorunum yok sana karşı bi zıtlığımda yok sadece hergün çıkan adamlar var bu kmn diye adı geçen gibi o yüzden biraz ters tepki vermiş olabilirim ama seninle bi sorunum yok bende senden özür dilerim öpüyorum yanağından |
|
Başa dön |
|
|
directxgame
|
Tarih: Sat May 14, 2005 2:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende senin yanağından öpüyorum dostum |
|
Başa dön |
|
|
directxgame
|
Tarih: Sat May 14, 2005 5:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aşağıdaki Arkadaşlarım Hepsinden teker teker özür diliyorum vede o güzel yanaklarınızdan öpüyorum bu davranışlarımı sinirli olmama bağışlayın lütfen beni affedin
OlcaytoCarlos_
TheCotanak
tetanoise
SoulOfSilent
fikretduru
billoscar
Deniz
Canım kardeşlerim hepinizi seviyorum.Kendinize iyi davranın |
|
Başa dön |
|
|