Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sith
|
Tarih: Sat May 07, 2005 12:31 pm Mesaj konusu: Spellcasters Clientv.2 |
|
|
Spellcasters projesinin yeni client versiyonu hazır. Bu client ile oyuna muzik eklendi (ki büyük bir eksikti bu) ve bazi grafik hatalari cozuldu. Ayrıca yeni versiyon patchi ile oyuna fethedilebilen topraklar ve ordular eklendi. Neyse uzun uzun bahsetmek istemiyorum , indirip inceleyebilirsiniz. Boyutu 32 mb, www.thelastmage.com download bolumunden indirip kurabilirsiniz... |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Sat May 07, 2005 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyuna müziklerin ve orduların eklenmesi çok güzel olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sat May 07, 2005 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Müzikler bayaa kaliteliymiş.Fakat az mekan olduğundan çok tekrar edip 1 saat lik bir sc seansından sonra bayıyorlar.Neyse ki kapatabiliyoruz.Müzikleri kim yaptı acaba? |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Sat May 07, 2005 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nomax demiş ki: |
Müzikler bayaa kaliteliymiş.Fakat az mekan olduğundan çok tekrar edip 1 saat lik bir sc seansından sonra bayıyorlar.Neyse ki kapatabiliyoruz.Müzikleri kim yaptı acaba? |
az mekan değilde az müzik var, 3 tane var simdilik test icin.. daha sonra yenileri eklenip loop halinde olması yerine ardarda random dizilimler, savasa girince farklı müzik girmesi gibi durumlar olacak...
spellcasters/music klasorunden ulasabilirsin müziklere ve creditsten kim olduklarına nasıl ulasabilecegine bakabilirsin, Tears of the Wizard ve Casting i Loserian hazırladı, Heavy Stormuda (Cursed towna özel müzik ) LorenSoth hazırladı.. |
|
Başa dön |
|
|
JacKaL
|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Renderları biraz daha geliştirebilirmisin? Fikir iyi olsa da grafikler de oyunun önemli bir parçası |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
oyun flash tabanlı ve bence gayet iyi grafiklere sahip |
|
Başa dön |
|
|
JacKaL
|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuda beni mazur göreceksiniz çünkü ben oyunları hep dünyadaki benzerleriyle karşılaştırırım.Geç kaldık doğru ama aptal değiliz yetişebiliriz onlara |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Fri May 13, 2005 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
JacKaL demiş ki: |
Bu konuda beni mazur göreceksiniz çünkü ben oyunları hep dünyadaki benzerleriyle karşılaştırırım.Geç kaldık doğru ama aptal değiliz yetişebiliriz onlara |
biz diyorsunda, nasıl projede olmadan kendine bundan (garipçe?) bir pay çıkarıyorsun daha bu işin zorluğunu bilmeden?
neyse tartışma başlatmak istemiyorum zaten yeni grafikler hazırlanıyor.. open-betadayız şu noktada oyunun programlaması daha önemli... |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Fri May 13, 2005 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vayyy yeni grafik he! hangi zavallı hazırlıo
en kısa zamanda yeni grafikleri görmek isteriz!
*sith lord is attacking norman*
*norman running away* |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Fri May 13, 2005 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni kmn türedi. Yada JacKaL aslında kmn. kim bilir. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri May 13, 2005 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
3ddreams demiş ki: |
Yeni kmn türedi. Yada JacKaL aslında kmn. kim bilir. |
yok abi bi örgüt bunlar sırayla gelip bize sarıyolar |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Fri May 13, 2005 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konu dışına kaymayalım lütfen. Çok merak ettiyseniz, jackal'ın kmn değil de proximity nickli başka bir üyeyle aynı kişi olduğunu söyleyebilirim. |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Fri May 13, 2005 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Norman demiş ki: |
Vayyy yeni grafik he! hangi zavallı hazırlıo
en kısa zamanda yeni grafikleri görmek isteriz!
*sith lord is attacking norman*
*norman running away* |
*lame mode on*
bomba gibi akıcaz yakında oyun ortamına!! wow kimmiş, ao kimmiş daha iyi motorumuz ve grafiklerimiz var bizim,en büyük biziz! iddia ediyoruz doomun grafiklerinden bile daha iyi grafikli mmo yapıcaz.
(haha şaka bir yana, oyunun yeni grafik yükleme protokolü sayesinde piyasadaki benzer oyunlara grafiksel açıdan bir derece daha yaklaşmayı planlıyoruz, yakında daha ayrıntılı bilgi vereceğiz zaten ) |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
cjungie demiş ki: |
Konu dışına kaymayalım lütfen. Çok merak ettiyseniz, jackal'ın kmn değil de proximity nickli başka bir üyeyle aynı kişi olduğunu söyleyebilirim. |
Tapıyorum senin ip checklerine
Kmn yokoldu.. Büyük bir planla geri gelip, internetimizi hackler, bilgisayarımızı kırar, adsl'imizi crackleyebilir.. aman.
*Konuya dönüş..*
Oyunun grafik açısından tamamen baştan yapılandırıldığını belirtmiş miyiz? Belirttin mi Sith? Norman? !!!!!!
Çok güzel olucak çook..
*..ve cotanak ufukta dansederek kaybolur* |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sat May 14, 2005 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
hehe güzel ama kuzey kalesinde bi buga maruz kaldım galiba.. girerken timeout try connecting felan yazdida en üstteki 3 evin arasında kaldım karakter zaten çatıda başladı... neden öyle oldu gezemedim hiç şehri
|
|
Başa dön |
|
|
|