Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pixerwar
|
Tarih: Thu May 12, 2005 3:30 pm Mesaj konusu: www.cepteoyna.com |
|
|
Herkese merhaba,
Çok kısa bir süre önce www.cepteoyna.com 'u hayata geçirdik. Biz Tübitak Mam'da ikamet eden bir şirketiz. LEVEL dergisinde de yayınlanmış Dark Scream (BİTEK-O Yazılım birinciliği-3D Grafik Motoru), Sky Engine (Tübitak Ödülü - 3D Grafik Motoru) gibi projelerin mimarı olan bir grup insandan oluşuyoruz. Yeni projeler, yeni bir ekip ve artık kurumsal olarak daha sağlam temellerde işe tekrar başladık. Bu süreç içinde bize kaynak yaratacak www.cepteoyna.com 'a sizlerden destek bekliyoruz. Bu siteden alacağınız her ürün büyük projelerimize maddi destek olacaktır. Ayrıca mobil oyun yapımı konusunda da ilerleyen günlerde www.cepteoyna.com üzerinden kendi oyununuzu yapmanız için olanaklar sunacağız.
Herkesin desteğini bekliyoruz. www.cepteoyna.com
Emre Gürsoy
MobilARGE Ltd. Şti.
emre.gursoy@marjinal.net
egursoy@mobilarge.net |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu May 12, 2005 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sattığımız java ve symbian oyunlarını alarak bize destek olun. Biz ileride sektöre hizmet edecek büyük oyun projeleri yapacağız diyerek kendinizi insanlara sunmanız hiç hoş bir davranış değil.
Oyunyapimi.org da insanları projeleri ile görmek, projeleri ile değerlendirmek istiyoruz. Bir site açın; yaptığınız oyun motorunu (oyun motorlarını..) sergileyin. Teknolojisini bizimle paylaşın, bilgi aktarımına katılın. Böylelikle insanlar sizi tanır, projelerinize saygı duyarlar. - ki yanlış hatırlamıyorsam "Dark Scream" piyasada bir demosu olduğu zamanda oldukça dikkat çekici bir çalışma idi, ama arkasını getiremediniz.
Lütfen, insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben bu mesajı tamamen reklam amaçlı olarak algıladım ve hiçte hoşuma gitmedi açıkçası... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Deniz'e kesinlikle katılmakla beraber dark scream ve sky engine'i görmek istiyorum ben? Nerden görebiliriz.. |
|
Başa dön |
|
|
pixerwar
|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu yazıyı reklam olarak algılaman beni üzdü. çünkü uzun zamandır bu sektöre katkıda bulunmak ve bunun bir parçası olmak için çalışan bir ekibiz.
Bunun dışında Sky Engine teknolojisi bir çok yayın kurumunda tanıtılan ve çok ilgi gören ayrıca içinde yeni nesil oyunların kullandıkları tüm teknolojileri barındıran bir grafik motorudur. Umarım ilerleyen günlerde Sky Engine kullanan bir demoyu burada da yayınlarız. |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Üzgünüm ama mesajınızı ben kişisel olarak açık bir reklam ve yardım çağrısı aracılığı ile ürün satma çabası olarak algıladım. Bu benim mesajınıdan çıkardığım kişisel izlenimim. Size projelerinizde başarılar dilerim. |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende açılan konuyu reklam olarak algıladığımı söyleyebilirim...
sonuçta başlığa baktığımızda bile konunun www.ceptenoyna.coma gidin! mesajını açıkça verdiği de görülüyor...
ki üşenmeyip gidip marjinal.nete, mobilarge.nete ve ceptenoyna.coma bakmış olmama rahmen beni tatmin edecek birşey bulamadığımı da açıkça belirteyim...
bende, bir video olsa bile bir showreel görmek isterim ancak sayfalarınızın çoğunun içi hala doldurulamamış ve bırakın showreel'i okuyacak 3 satır yazı, detay bulacak 5 haber yok...
eğer destek istiyorsanız bu şekilde istemeyiniz...
benim de bir OY.ORG kullanıcısı olarak dileğim-isteğim budur.
saygılar... |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
dikkatli bir kullanıcının verdiğiniz mail adreslerinin sonundaki domain'lere mutlaka bakacağını unutmamanızı da nacizane tavsiye ederim |
|
Başa dön |
|
|
pixerwar
|
Tarih: Thu May 12, 2005 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar vermiş olduğum bu izlenimden dolayı cidden çok üzüldüm. Umarım kısa zamanda bu sitelerde yeni haberlerle karşılaşır ve asıl yapmak istediğimiz şeylerin detaylarını daha net görebilirsiniz.
Herkese ilgisi ve eleştirileri için teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
Tesla
|
Tarih: Fri May 13, 2005 12:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Pusu için forumda yapılanlara göre bence bu reklam konusunda haksızlık ediyorsunuz. Türk oyunlarına destek olalim deyip duruyordunuz, şimdi reklam deyip ters dönmeyin böyle.
-> pixerwar
Site açılmadı ama içeriğini az çok tahmin edebiliyorum. Ve bence bu tip oyunlar bedava olmalı. Veya çok ucuz. java'yi çok sevdigim halde cep telefonu oyunlarına gıcıgım var. Amaç sadece köntör harcatmak başka bir şey değil gibieliyor bana. Ne ruh var ne bir şey, o şirketler için ha oyun satmışsın, ha melodi farketmez. Sanırım arkadaşlar da cep telefonlarının bu huyundan rahatsız oldular. Ama yine de yurdumda gözle görülür bir ilerleme var... işte bu güzel
Bir de bu bedava konusunda takılırsan forumda yayınlanmış oyunlara bak, aralarında çok güzel oyunlar var hem kodu açık hemde bedava olanlar da var. |
|
Başa dön |
|
|
pixerwar
|
Tarih: Fri May 13, 2005 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Yorumun için teşekkür ederim. Java oyunları konusunda ülkemizde büyük bir sıkıntı var. Bütün mobil oyun sitelerinde hep aynı kalitesiz yapımlar... Biz de bu konudan rahatsızlık duyduğumuz için içeriğe önem gösterdik. Piyasada ki en kaliteli oyunların yapımcılarıyla anlaştık. Siteyi inceleyecek olursan multiplayer symbian oyunlar da mevcut. Ve hatta şu an bizimde üzerinde çalıştığımız bir oyunun teknolojisini kullanan Location Base bir oyun getirdik. Bir grup arkadaşım oyunu türkçeye çevirmekte. Bu oyuncuların çok ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bir tür. Çok yakın zamanda piyasaya süreceğiz. Ama bunun yanında Tavla, okey, pişti gibi oyunları da satmak durumundayız. |
|
Başa dön |
|
|
|