Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
HaRveY

|
Tarih: Wed May 11, 2005 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş benimde kendi host um var.dosyayı msnden fln yollarsan sitemin dosyalar bölümünde yayınlarım... |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Host free ise bende milyonlarca var.Diğer türlü ise sorun yok.FTP şart! |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ha aklıma gelmişken dediğim gibi host ücretli ise benim siteyi geçici olarak bir yayınlayalım.Ne dersin eleman.
www.crazygames-tr.tk |
|
Başa dön |
|
 |
HaRveY

|
Tarih: Wed May 11, 2005 1:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok benimki free değil.şahsen benim.Hatta dosyalar bölümünde Türk Yapımı Oyunlar diye bi katagorim var.Bazı türk yapımı oyunları yayınlıyorum.Seninkini bana ulaştırırsan ftp serverım var.Ordan yayınlarım. |
|
Başa dön |
|
 |
3ddreams

|
Tarih: Wed May 11, 2005 2:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunu bitirdim nihayet. Çok hoş bir çalışma olmuş. Herkezin oynamasını tavsiye ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Wed May 11, 2005 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar oyunu beğendiğinize sevindim.Gord10 geocitiesten dolayı tam çözüm linki ara sıra çalışmayabilir.Küreği aldıktan sonra eğer haritan da varsa müzenin bahçesine git o kadarını söyleyeyim.
Başlığı ilgi çekmek için büyük yazmadım.Oyunun ismini büyük yazıyodum o yüzden öyle oldu.
Rapidshare den verdiğim link kırık değil.Geocitiesten indiremezseniz rapidshareden mutlaka indirebilirsiniz.Nasıl indirebileceğinizi bu forumda anlatmıştım |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 2:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bendeki pc'denmidir nedir bir türlü indiremedim şu oyunu... |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Wed May 11, 2005 2:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
badman sorun ne? neden indiremiyorsun? ne tür bir uyarı yazısı geliyor ekranına? Türkiye'nin en iyi 2 boyutlu adventure oyununu mutlaka oynamalısın. |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
proximity demiş ki: |
Türkiye'nin en iyi 2 boyutlu adventure oyununu mutlaka oynamalısın. |
Çok iddalısın.
------------------------------------------------
Tamamdır, indirdim.Akşam evde bakarım... |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Wed May 11, 2005 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aslında komik bir durum.Bu sözüm iddiadan değil, Türkiye'de başka 2B adventure oyunu olmamasından kaynaklanıyor Yada var ben bilmiyorum.Doktor Raporu diye bir oyun görmüştüm resimler bölümünde ama o da tamamlanmadı sanırım henüz |
|
Başa dön |
|
 |
JacKaL

|
Tarih: Fri May 13, 2005 11:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Oyunun büyük bir kısmını oynadım.Restoranla ev grafikleri fena değil ama sokak grafikleri berbat olmuş.Oynanış güzel fakat karakterin yürüyüşü hoşuma gitmedi.Oyunun en beğendiğim yanı senaryosu oldu.
Özellikle şu kısmı sevdim:
Belgeyi bilgisayarda Türkçe'ye çevirdiğimizde Sultan Süleyman'ın Nostradamus'la ilişkisini öğrenmemiz ve Nostradamus'un Sultan Sülayman'a kehanetlerde bulunması şaşırtıcı bir ayrıntı.Gerçekte böyle birşey olmadığını düşünsem de insan acaba demeden edemiyor
Oyunu henüz oynamayanlardan özür diliyorum bu arada  |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Fri May 13, 2005 12:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım bi dövmediğin kalmış.Grafikler çok iyi değil kabul ediyorum ama ne diye oyunla ilgili bir bölümü burada açıklıyorsun anlamadım.Bana özel mesaj atsaydın ya? |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Mon Sep 12, 2005 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
internet nelere kadir arkadaşlar. Daha önce adını bile duymadığım sitelerde oyunun tam çözümleri ve yorumları dolaşıyor. işte birkaç örnek:
http://diygames.com/index.php?p=903&more=1 Bu site gördüğüm kadarıyla ciddi bir site ve çok ağır bir dille oyunu eleştirmiş. işte yazısı:
This Turkish game (it does contain an English translation, though) has you play a guy in pink slippers. The slippers are not important, though; what counts is that in your dream you get abducted by a medieval ruler and told to dig up a treasure in the sultan’s museum. Through various weird and quite improbable encounters, you manage to gain access to the museum, discover where the treasure is located and get rid of the secret agents, only to be stopped by an ugly scripting bug. Along with the mediocre graphics and a very childish story and writing, only people desperate for more games should approach this title.
Sadece elindekileri bitirip daha fazla oyun oynamak isteyecek kadar ümitsiz insanlar oynamalı bu oyunu Resmen yerin dibine sokmuş.Ama ben de bir düşündüm de yazıyı yazan editör arkadaş haklı. Grafikler berbat, hikaye ve yazılar (ingilizce) çocuksuymuş. Demek ki ingilizcem o kadar iyi değilmiş Ben onlara gösteririm. Öyle bir oyun yapacam ki bir daha böyle yorum yapamayacaklar
Bir başka site de şu :
http://gamesover.com/adventures.htm
S harfindeki oyunumu görebilirsiniz. Tam çözümünü bile bulmuş, yayınlamış.Benim anlamadığım; benim haberim olmadan oyunlarımı sitelerinde yayınlayabilirler mi ?
AGS'nin sitesinde oyunu yayınladığım için benden izin almaya gerek kalmıyor mu? |
|
Başa dön |
|
 |
Gord10

|
Tarih: Mon Sep 12, 2005 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
proximity demiş ki: |
http://diygames.com/index.php?p=903&more=1 Bu site gördüğüm kadarıyla ciddi bir site ve çok ağır bir dille oyunu eleştirmiş. |
Evet, DIY Games'i ben daha önceden biliyordum. AGS'nin sitesindeki bütün oyunlarını inceliyorlar. 1,5 yıl önce de benim yaptığım Escape From The Zombie City için ise "Bu oyundaki en komik espri, yapımcının oyunun 640*480 çözünürlüğünde daha güzel göründüğünü söylemesi" yazmışlardı
Bu arada istersen http://www.bigbluecup.com/yabb/index.php?topic=22096.0 adresinde o incelemeleri yazan adamla yapılan bir röportaj var, orada neden bu kadar ciddi yorumlar yazdığını açıklamıştı. (Oradaki post'larda bahsedilen Lonely Star benim; bir ara AGS'de bu nick'i kullanıyordum) |
|
Başa dön |
|
 |
dealen

|
Tarih: Tue Sep 13, 2005 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Gord10 demiş ki: |
Evet, DIY Games'i ben daha önceden biliyordum. AGS'nin sitesindeki bütün oyunlarını inceliyorlar. 1,5 yıl önce de benim yaptığım Escape From The Zombie City için ise "Bu oyundaki en komik espri, yapımcının oyunun 640*480 çözünürlüğünde daha güzel göründüğünü söylemesi" yazmışlardı
|
Ahuahuahua koptum bunlar çok şeytan sölüom ben size dikkat edin  |
|
Başa dön |
|
 |
|