Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
proximity
|
Tarih: Sun May 08, 2005 3:36 am Mesaj konusu: |
|
|
graphmaster , karakterin duruşu öyle haklısın mal gibi oldu ama çok ta uğraşmak istemedim açıkçası.Ne bileyim eli cebinde yada sigara içerek durması hoş olurdu, düşündüm de ama sonradan uğraşmak istemedim
cemuzunlar, bu hazine Kanuni'nin çünkü oyunun senaryosunu ben yazdım Şaka bir yana, hazinenin gerçekle bir ilgisi yok ama oyun içinde bahsedilenler yaşanmış olaylardır.Yanlız siz de takdir edersiniz ki bunun oyun olması gerektiğinden senaryo, oyunun bazı bölümlerinde gerçekten biraz koparak devam ediyor.Yoksa sadece hazineyi aramak için yola çıkmış karakterin hikayesi klişe ve sıkıcı olurdu.
Daha önce bahsettim mi bilmiyorum. Karakterimizin ismi Ali Kaya. Kendisi tekvando hocası.Yeni bir mahalleye taşınıyor ve tam çevreyi, esnafı tanımak için gezmeye başlayacakken olanlar oluyor ve oyun başlıyor. Tadını kaçırmamak için bu kadar anlatayım şimdilik.
Oyunda game over özelliği de mevcut.Yani bazı yerlerde biri sizi öldürebilir dikkatli olmak lazım.Oyunun progam ve grafik kısmı tamamlandı.Seslerin de yarısını bitirdim sayılır.2-3 gün sonra bitecek |
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Mon May 09, 2005 5:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Ilk resimleri gordugumde "Aha yeni bir Maniac Mansion, Zak McKracken geliyor" dedim Acikcasi bu tarz oyunlarin hala hastasiyim.
Renkleri biraz daha kontrast ve canli tutarsan sanirim daha da iyi gorunecektir. |
|
Başa dön |
|
|
badman
|
Tarih: Mon May 09, 2005 4:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Grafikler kardeşimin (12) paint'te çizdiği resimlere benziyor
Bu ne abicim!!! |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon May 09, 2005 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
badman demiş ki: |
Bu ne abicim!!! |
Bu oyun abicim, sadece grafik değil...adam bakın ne güzel resim çizdim dememiş dimi? Oyun grafik değildir... |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Mon May 09, 2005 5:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
badman demiş ki: |
Bu ne abicim!!! |
Senin mesajında benim kuzenimin kızının (9) seviyesinde bir mesaja benziyor
Bu ne evladım!!! |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
kötü adam badman, grafikler konusunda haklısın.Çok güzel değiller ama sevimliler bence.Fakat müzikleri,bulmacaları ve senaryoyu 12 yaşındaki kardeşin de yapamaz buna emin ol Hem oyun tam sürüm bedava olacak keyfini çıkar işte abicim
ebleda; renkler oyun içinde daha kontrast gözüküyor.Screenshotlarda biraz daha soluk gibi geldi bana.Bu tür oyunların bende hastasıyım. Umarım benim dışımda da Türkçe point&click adventure oyunları yapanlar olur çünkü kendi oyunumu oynamak (bulmacaları bildiğim için) fazla zevk vermiyo.İnan bana karakterlerin başka bir oyunda Türkçe dialoglarını görmeyi çok isterim.İnsan bi garip oluyo.Yıllardır ingilizce dilaogları okumaktan bıkkınlık geldi.İlk oyunum Kayıp Dünya'daki dialogları gördüğümde benim bile içim bir an için bi hoş olmuştu:) |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Tue May 10, 2005 2:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
eski lucas arts oyunlarına aşık birisi olarak sabırsızlıkla bekliyorum.. çıkart artık şu oyunu |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tam üstüne bastın Şu anda oyunu upload ediyorum.Ama malesef yine geocitiese.Eğer bildiğin daha verimli bir site varsa oraya upload edelim.20.m.com da hesabım var ancak dosya boyutu max.limiti geçtiği için upload etmedi. Halbuki oyunun boyutu sadece 3.79 MB.deniz varmı bildiğin sorunsuz bir site? |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
www.rapidshare.de
30 MB üst limitin var, yükle, yapıştır buraya, oynayalım |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
O siteyi biliyorum.30 gün program indirilmezse iptal ediliyor. Kalıcı bir site lazım.Rapstarı oraya upload etmiştim ama kimbilir belki de şimdi silinmiştir:) O zaman ben geocitiese upload edeyim.Yüklemede büyük sorunlar yaşarsanız başka bir yere alırız mecburen |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Nomax,şu esprili eleştirilerin beni öldürüyor:) En çok güldüğüm eleştirin ise Facia42 proje duyurusundaki " o toparlak toparlak araç nedir? birinci dünya savaşında ne işi var o aracın" sözündü.Bunu okuduğumda gülmekten yerlere yatmıştım |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Tue May 10, 2005 3:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
http://www.acilhost.com/
50Mb + 15 e-mail + 10mb mysql + php + cgi = 45YTL
Eğer işinizde ciddi iseniz bulabileceğiniz en ucuz hostinglerden biri.. üstelik süper hızlı.. |
|
Başa dön |
|
|
|