Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Tue May 03, 2005 2:44 pm Mesaj konusu: Karanlıktaki Korku |
|
|
Karanlıktaki Korku
Merhaba. Yaklaşık 3 senedir üzerinde çalıştığım oyun projesi artık meyva vermeye başladı. Aslında bu kadar uzmasının nedeni tek başıma çalışmam ve üniversiteyi bitirmekle uğraşmamdı. Yani programcı ben, 3B tasarımcı ben, kaplamaların ayarlanması yine ben(internetten bulsamda photoshop'da düzeltmek gerekti),senaryo..... Ama nihayet sizlere 1.bölümün içerisinden bazı görüntüler gönderebileceğim. Oyunun adı şimdilik "Karanlıktaki Korku" diye düşünüyorum. Ama daha ilginç isimlerde olabilir ilerleyen zamanlarda.Zaten bu kısım çokta önemli değil bence.
M. Onur KAYA
mustafaonurkaya [at] gmail [nokta] com |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Tue May 03, 2005 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla ortam gayet iyi gözüküyor, eline sağlık !
böyle tek çalışan insanlar görmek yalnız olmadıgımı hissettiriyor bana |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Tue May 03, 2005 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmuş cidden ya vallahi oluyor bir şeyler bu yıl Türkiye'de hadi hayırlısı darısı bizim başımıza |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Tue May 03, 2005 3:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet, gerçekten güzel görünüyor |
|
Başa dön |
|
|
badman
|
Tarih: Tue May 03, 2005 3:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir kaç değişik bakış açısından alınmış screenshotlar eklersen çalışma daha iyi görebiliriz değilmi... |
|
Başa dön |
|
|
e5games1
|
Tarih: Tue May 03, 2005 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Beyler bana kızacaksınız ama yine de sölicem Allahaskına simdi bu resime gore sizce oyun guzel mi?
Benim sahsi görüsüm hiç bisi belli degil konu surukleyiciyse bilemem ama grafik acısından daha cok yol var.
NOT:Burada amacım bu kotu bu ıyı demek degil zaten bu banada dusmez ama yani oyun var oyun var her gl ile baslayan komut ogrenen bisiler yazıyo(Bu arkadas için demiyorum oncedende bi cok arkadas oyun sütüdyosu kurdu vay sole vay bole ondan dedim) |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Wed May 04, 2005 1:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoş bir çalışma oluyor tebrikler. En yakın zamanda bir demo bekliyoruz.
@e5games1 şu an kimsenin elinde mükemmel projeler yok. Çoğu kişi bireysel olarak bu işte kendisini geliştirme çabasında. Bu gelişim süreci içerisinde zirveya basamak basamak ilerleyebiliyorsun. Ve bu basamaklardan biri de ufak oyun projeleri geliştirmek. Bir andan mükemmel projelerin çıkması imkansız zaten. Geliştirilen her yeni proje geçmişteki projelerden edinilmiş bilgi ve deneyim sayesinde kat kat daha kaliteli oluyor. Sen şu anda bu projeyi diğer ticari oyunlarla kıyaslamaktan başka birşey yapmıyorsun. |
|
Başa dön |
|
|
e5games1
|
Tarih: Wed May 04, 2005 8:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
son1431
|
Tarih: Thu May 05, 2005 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınız için çok sağolun. Daha işin başlarındayım ve tek başıma ilerlediğim için yavaş gidiyor. bu yazın sonlarına doğru bir demo çıkartmayı düşünüyorum. Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Thu May 05, 2005 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada oyunun konusu hakkında bilgi verir misin? |
|
Başa dön |
|
|
son1431
|
Tarih: Thu May 05, 2005 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
klasik bir hikaye sayılır. kasabadaki kötü güçlerin harekete geçmesi ve kahramanımızın bu kötü güçlerle savaşmasını konu alıyor. oyunun hikayesi 1900 lü yıllarda geçiyor. Kasabaya yeni gelen bir adam ile başlayan gariplikler ve sonrasında insanların garip zombilere dönüşmesi. seneryonun ana hatları bu. şuan karakterleri hazırlamakla uğraşıyorum. yakında karakterlerinde resimlerini göndereceğim. vede bir site hazırlıyorum. burdanda oyun hakkındaki gelişmeleri takip edebileceksiniz. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Thu May 05, 2005 5:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hmm, merakla bekliyorum.Konusu biraz da diablo 2 yi andırıyor(Wanderer, unutamadıklarımdan.).Umarım yaz sonuna kadar elle tutulur birşeyler elde edersiniz... |
|
Başa dön |
|
|
El_MunDo
|
Tarih: Sun May 08, 2005 12:33 pm Mesaj konusu: Karanlıktaki |
|
|
Oyun bende çalışmadı.Multitexture ve swapping desteği yok diyor.Eğer yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. |
|
Başa dön |
|
|
son1431
|
Tarih: Sun May 08, 2005 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha oyunun demosunu çıkarmak nasip olmadı kardeşim. Umut ediyorum ki yazın sonlarına doğru bir demo çıkartırım. |
|
Başa dön |
|
|
cuneytbnd
|
Tarih: Sun May 08, 2005 10:55 pm Mesaj konusu: basarilar |
|
|
mekan guzel
ama sis abartili oldugundan mekani bogmus
bide sis rengini daha koyu gri yap yada gece mavisi tonunda ve
daha şeffaf bir sis olsun
bide calistigin programda varsa binalara vertex paint ile sahte isiklandirma yap.
kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
|