birde şöyle bir bug buldum ki bizim kar canavarı sıkışıp kalıyor bazen...bkz 3 defa geldi bu başıma...eski versiyonlarda bu tip bir hata ile karşılaşmak çok daha zordu...
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
Tarih: Fri Apr 29, 2005 7:39 pm Mesaj konusu:
tetanoise demiş ki:
birde şöyle bir bug buldum ki bizim kar canavarı sıkışıp kalıyor bazen...bkz 3 defa geldi bu başıma...eski versiyonlarda bu tip bir hata ile karşılaşmak çok daha zordu...
-Buna bir bakayım, fakat birşeyi çok merak ettim ben ya, 100 ytl toplamayı nasıl başardın? Haritada sadece 60 ytl var ki zaten 60 ytl toplandığında oyun direk bitiyor...
deniz demiş ki:
fakat: ya hala bi çeşit culling algoritması kullanmamakta ısrar ediyorsun, anlamadım nedendir??
-Haklısın, şu 1,5 ay geçsin okulum tatil olsun, şu lanet sınavlardan kurtulayım, bu oyuna yeniden başlamayı düşünüyorum.Demek istediğim, zaman ayıramıyorum.
Diğerleri demiş ki:
girişi ve kapanışı bende çok beğendim, Giris kismi manyak olmus bir tusa basin dedigi sahne cok begendim.
Sağolun arkadaşlar,girişi hazırlayan Aydın Gürer'e teşekkür etmek lazım.Yarım saatlik bir sürede gerçekten çok güzel bir giriş resmi hazırladı.Kapanıştaki resmi ise ben yaptım.Beğendiğinize gerçekten sevindim...
valla 100 ytl konusu hakikaten apayrı bir sorun olmuş o zaman
gördüğünüz direkt printScreen'dir
ha bu benim ofisteki makina da pek sağlam birşey de değil ama bu tip bir hata makineden kaynaklı olabilir midir onu da bilememekteyim
biraz bug temizlemek gerekecek galiba sarper
giriş ekranı için yapılan eleştirilere de teşekkür ediyorum ama hakkaten fazla uğraşılamadı,onu belirteyim...
güle-güle kullanasın, sağolasın
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız