Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Gord10
|
Tarih: Tue Apr 19, 2005 9:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Norman demiş ki: |
Karakter portrelerinden bahsediyorsun sanırım?
Onların renkli olmasını ben de çok isterdim ama çizimlerini zaten "LÜTFEN" yaptırdık... Elimizde olan birşey diil! |
Veya karakter portrelerinin RGB renk değerleri daha farklı olamaz mı? Mesela taraflardan birisinin karakter portreleri daha mavi olabilir (sadece bir öneri). |
|
Başa dön |
|
|
pasha_pasa
|
Tarih: Tue Apr 19, 2005 9:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eğer oyun Türkçe olmazsa bu oyunu çıkarmanın anlamını göremiyorum. Yani sizin yapmakta olduğunuz oyunu yadırgamıyorum. Sadece bu oyunu Türkçe olarak çıkarmanızı diliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Tue Apr 19, 2005 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
pasha_pasa demiş ki: |
Eğer oyun Türkçe olmazsa bu oyunu çıkarmanın anlamını göremiyorum. |
Adam sadece ticari amaçla bakar ve ülkemizde böyle bir pazar olmadığı için sadece yurt dışında satışa sunar.Bu pekde anlamsız gelmiyor bana... |
|
Başa dön |
|
|
dealen
|
Tarih: Tue Apr 19, 2005 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
süpeeer görüntüler beni warcraft 2 ile warlords battlecry 3 ü hatırlattı ( neden sürekli bişeylere benzetmeye çalışılır ben sinirlenirim bu durumlarda kendime bile sinirlendim demekki bir hastalık bu :S ). ben pek beğendim ellerinize sağlık ( gene başlamiim biliosunuz dewamını ) |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 1:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Nomax demiş ki: |
pasha_pasa demiş ki: |
Eğer oyun Türkçe olmazsa bu oyunu çıkarmanın anlamını göremiyorum. |
Adam sadece ticari amaçla bakar ve ülkemizde böyle bir pazar olmadığı için sadece yurt dışında satışa sunar.Bu pekde anlamsız gelmiyor bana... |
abicim cünkü pasha_pasa arkadasımız oyun içeriği ve kalitesi yerine "neden türkçe değil" şeklinde en önemsiz ayrıntıya takan, bu işlerden pek anlamayan bir arkadaşımız... her yerde var bunlardan.. konuşmuş olmak için bu tür yollara saparlar genelde...
neyse norman, takma sen görüntüler gayet güzel gözüküyor, umarım
iyi satış yaparsınız |
|
Başa dön |
|
|
Armagan
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 1:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Müthiş güzel olmuş. Her ayrıntısına özenildiği çok belli. Ayrıca grafiklerin birbirleriyle uyumu ve genel atmosfer de çok başarılı. Tebrik ediyorum. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 3:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana diyecek birşeyler kalmadı. Bende oyunu çok beğendim. Elinize sağlık. |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 8:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Söylenecek olanlar zaten söylenmiş.. elinize/aklınıza sağlık, demoyu yakında görmek dileğiyle.. |
|
Başa dön |
|
|
Ziyaretci
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
deniz +1
{konudışı}
Ayrıca; son günlerde yerli piyasa bir acayip oldu. Bir sürü oyunlar falan.. sevindirici gelişmeler.. devamı dileğiyle.
Bu arada, tüm yerli oyunculara (yapan+oynayan) iyi oyunlar
son olarak, darısı başımıza
{/konudışı} |
|
Başa dön |
|
|
GARYOSAVAN
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Norman demiş ki: |
Karakter portrelerinden bahsediyorsun sanırım?
Onların renkli olmasını ben de çok isterdim ama çizimlerini zaten "LÜTFEN" yaptırdık... Elimizde olan birşey diil! |
Ben sizin için onları renkli olarak çizebilirim. garyosavan@yahoo.com a mail atın veya MSN üzerinde bana ulaşın lütfen garyosavan@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Wed Apr 20, 2005 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim.. çok güzel olmuş W3 ü andırıyor. CG Animasyonda yapacakmısınız ? |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Thu Apr 21, 2005 2:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
üzgünüm! ne yazık ki CG Film içermiyor... Bu çok iyi bir bütçe ve bolca zaman isteyen bir iş... Umarım 2. Oyunda... |
|
Başa dön |
|
|
halil
|
Tarih: Thu Apr 21, 2005 3:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Resimlerden anlasildigi kadariyla formasyon da oldukca iyi. Umarim oyunda da oyledir. Calismalarinizda basarilar. |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 3:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
mentat demiş ki: |
mükemmel gözüküyor hakkaten. umarım en kısa sürede bitmiş halini raflarda görürüz. tebrikler..
bana bazı ağaç ve binaların renkleri biraz "fazla" canlı geldi. uzun süre baktığında sanki yorar gözleri ve arkaplanla fazlaca kontrast oluşturur gibi.. ama emin değilim, saatlerce o görüntülerle cebelleşmiş olan sizler tahminen daha iyi değerlendirirsiniz.. |
Oyunun tasarım aşamasında "Renk Paleti" ni oluştururken oyunun atmosferini canlı ve renkli olmasını istedik! |
|
Başa dön |
|
|
|