Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Tue Mar 15, 2005 10:47 am Mesaj konusu: 10 Küçük Oyun |
|
|
10 Küçük Oyun, içerisinde Bombardıman, Culop, Meteor, Yılan, Humbala, Define, Ulaşılmaz 1000, Baloncu, Amiral Battı ve Batak adındaki basit, kısa sürede sona eren ama bir o kadar zevkli ve bitirilmesi zor oyunların bulunduğu bir projedir. Oyunlar tamamen Türkçe içeriklidir ve Delphi ve DelphiX paketi kullanılarak yapılmıştır. İki oyundaki resimlerin çoğu Ari Feldman'a aittir. Diğer oyunlardaki grafikleri Paint Shop Pro programını amatör olarak kullanarak kendim çizdim. Projenin tamamlanması iki yıla yakın vakit aldı ama bu süreç içerisinde başka projeler de tamamlandı. Oyunların bazıları daha önce hiç işlenmemiş tamamiyle yeni fikirlerden oluşmakta iken bazıları eski fikirlerin tekrardan yorumlanması sonucu üretilmiştir.
Daha detaylı bilgi için www.ozangumus.com/genel.html
adresini kullanabilirsiniz.
Ozan GÜMÜŞ
www.ozangumus.com
Bilkent Üniversitesi / ANKARA |
|
Başa dön |
|
|
kmn
Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Wed Mar 16, 2005 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunlar hangi dil ile yazılıyor. ilk oyun gamemaker'in 1945 adlı example gamesinden alıntı gibi. |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Wed Mar 16, 2005 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Oyunlar tamamen Türkçe içeriklidir ve Delphi ve DelphiX paketi kullanılarak yapılmıştır. |
|
|
Başa dön |
|
|
ozangumus
|
Tarih: Wed Mar 16, 2005 4:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Görüntülerden ilkine sahip olan oyunun adı Bombardıman.
Oyundaki grafiklerin çoğu(%75) Ari Fieldman' a ait.
Ari Fieldman bizim gibi amatör oyun yapımcıları için spritelar hazırlamış ve bu spriteları oyun yapımcıları ismimi hakkında kısmında belirtmek suretiyle bedavaya kullanabilirler demiş. Benim gibi gamemaker'ın 1945 adlı oyunu da aynı adamın resimlerini kullanmış olabilir ama oyunlar tamamen yapı, zevk,dil ve kurallar bakımından farklıdırlar. |
|
Başa dön |
|
|
siyah
|
Tarih: Sat Apr 09, 2005 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben arkadaşı tanıyorum , aynı okul ve bölümdeyiz
Oyunları delphi ile yazıyor. |
|
Başa dön |
|
|
siyah
|
Tarih: Sat Apr 09, 2005 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş yazını okudum ama senin yazdığınıı okumadım , yukardaki mesajı yazdıktan sonra gördüm , silmek istedim , senin üstüne konuşmak olmaz , ama ne silme ne de düzenleme aktif . |
|
Başa dön |
|
|
ercoolman
Kayıt: Mar 27, 2005 Mesajlar: 54 Nereden: İzmir/Türkiye - Dünya
|
Tarih: Sun Apr 10, 2005 7:22 am Mesaj konusu: |
|
|
senin istila n'oldu ozan kardeş |
|