Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Tim

|
Tarih: Fri Apr 08, 2005 8:42 pm Mesaj konusu: Quake3 konsol komutlarını yemiş yutmus arkadaslar baksın |
|
|
bildginiz gibi Quake3 motoruyla yapılmıs oyunlar dosyaları kurulum dizinindeki base klasoru altında pk3 formatında oluyor.
soyle bir problemim var. birden fazla base klasoru tanımlamak istiyorum bunu mumkun kılacak bir yontem bileniniz varmı arkadaslar.Yani pk3 dosylarını default olarak hem base klasorunden okuyacak hemde tanımladıgım diğer mod klasorunden.bunu yapmamım sebebi.base klasorunu bos bırakmak yani baska bir mod yuklendiğinde sorun cıkmasını onlemek.
buradaki sofistike unsur ben aynı anda iki modu birden cagırmak (çalıstırmak) istiyorum yani aslında bu modlardan biri tek olarakda calısıyor ancak ikincisi ilk moddaki dosyalara muhtac.bu dosyalar cok buyuk oldularından kopyasını koymak istemiyorum ikinci moda.
bu yuzden ikinci modu cagırdıgımda base klasorundeki oyunun orjinal dosylarıyla birlkte birinci modun klasorundeki dosyalarıda görmesini (yuklemesini) istiyorum.
base klasorunun yerini tanımlayan bir komut mevcut ancak cifte adres tanıtamadım.
komutun kullanımı
fs_basepath "base klasorunun bulundugu adres"
zamanla yarısıyorum yanıt verebılecek modlarla hasırnesır olmus arkadaslardan fikirler bekliyorum saygılar.
Knights of the force developer
www.KotF.com |
|
Başa dön |
|
 |
HakanNehir

|
Tarih: Fri Apr 08, 2005 10:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
quake3 +set fs_game senin_mod_klasörün +set fs_basegame baseq3
Quake3 ü bu komut satırı ile çalıştırırsan ana oyun klasörünü baseq3 olarak alacak yeni eklediğin modları onun üzerine ilave edecek.
sanırım sordugun buydu. |
|
Başa dön |
|
 |
Tim

|
Tarih: Fri Apr 08, 2005 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
cevap için sağol fakat
fs_basegame işe yaramıyor nedense fakat
+set fs_game senin_mod_klasörün +set fs_basepath baseq3
bu sekilde modu yukleyeme calsıyor tepki veriyor ancak ozamanda oyunun base klasoru değiştği için yani oyunun orjinal dosyalarını bulamadıgı için hata veriyor. |
|
Başa dön |
|
 |
Tim

|
Tarih: Fri Apr 08, 2005 11:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu arda oyun jedi academy |
|
Başa dön |