Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
karloff
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 6:58 pm Mesaj konusu: AGS |
|
|
Sevgili proximity ben AGS'ye gitmenin yolunu bulsam konsolu da bulup oradan geçer giderim ama elemanımız Hasan efendi ile konuşup AGS'ye gitmem gerek dedikten sonra napcaamı bulamadım yani yola çıktım, Sopayla taksi çağırmaya, gelip geçip de benim görmeme ihtimalim olan minibüslere kanca atmaya çalıştım ama olmadı olmadı olmadı... Nerede bu AGS..? |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Karloff hasan efendiyle konustuktan sonra yola dogru yürüyüp ekranın üst kısmına birazcık yürüyorsun.Scrolling bittiği zaman yani haritanın sonuna geldiğin zaman el işareti ile ekranın sonuna(yol kısmına) tıkladıın zaman adam gidiyor...20 dakikada bitirdim, gerçekten çok hoş olmuş.En azından bir mizah tarzı var... |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 7:36 am Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler, uzun süredir eski-tarz bir adventure oyunu oynamamıştım.. iyi geldi bu.. bir grafikerle çalışarak bayağı güzel işler çıkarabilirsin.. ya da belkide bi kamera edinip digital olarak da grafikler hazırlanabilir.. ags sitesinde gerçekten çok kaliteli işler var, senin yaptıklarında onlar kadar güzel olabilir... çalışmaya devam |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 2:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet o kısmı biraz eksik oldu. yürüme ikonuyla ekrandan çıkamıyorsunuz. yürüme ikonu dışındaki diğer ikonlarla çıkabiliyorsunuz ama sadece yürüme ikonuyla ekrandan çıkamıyorsunuz. Bundan sonraki oyunlarda grafiklere daha çok önem verip çizgi film tadını yakalamaya çalışacağım.
Oyunu henüz oynamayanlar bu kısmı okumasın: oyunun iki sonu var.birincisi adventure game stüdyosunda mimarı öldürürseniz. ikincisi ise mimarı öldürdükten sonra envanterinize bakarsanız yeni bir nesne olduğunu göreceksiniz. bu nesne gizem kutusu. gizem kutusunu hasan efendinin üzerinde kullanın. konuşmanın sonunda mutfağa ışınlanacaksınız.mutfakta mimarla karşılaşacaksınız. mimarın üzerinde de gizem kutusunu kullanın ve konuşmanın sonunda mimarın ofisine ışınlanacaksınız. mimarın ofisinde duvardaki uzay tablosunda gizem kutusunu kullanın yada el ikonuyla tıklayın (şu an tam hatırlamıyorum:) )
bundan sonra ikinci sonu göreceksiniz. |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mimarı nasıl öldürebiliriz?
Bir de oyunun benioku dosyasında neden AGS'nin karakter yaratma fonksiyonu olmadığını ve karakterlerin başka bir programla hazırlandığını yazdın? Characters ekranında New Character'a bas. Sonra Views ekranında New View de ve Sprite Manager ile oyuna eklediğin karakter çizimlerinin animasyonlarını oluştur. Sonra Characters ekranında karakterin Normal View'ini ayarla.
Oyunun şimdiye kadar oynadığım yerlerini beğendim. Özellikle Hasan Efendi'nin dialoglarını |
|
Başa dön |
|
|
Tesla
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eheuehueh..... cok guzel olmus... Hasan Efendi yerine Komsu Kizi olsa ayni Larry olacak
Bu AGS iyiymiş... 2 günde iyi iş çıkarmışsın
Haydi kolay gele....
<<Bitirmeyen Okumasın>>
Ben hiç adamla konuşmadan taaak diye vurdum, sonra kapıyı çarptım çıktım nası son ama |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 4:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Böyle bir oyuna 3D karakter çok yakışır.
Yinede güzel olmuş tebrikler |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
2. odayı geçemeyen tek benim heralde.. kancayı bulamadım..
nesnelere tıklayınca çıkan espriler güzel olmuş..
"-ampulsün işte daha ne diyeyim"
|
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Wed Apr 06, 2005 11:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Gord10 haklısın oyunu yaparken öyle bir özellik olduğunu bilmiyordum ama ikinci oyunu yaparken farkettim ve farklı karakterler koydum.
mimarı silahla ölüyo ama öldüğünü sanmayın sakın.bu kadar ipucu yeter:) |
|
Başa dön |
|
|
|