Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 2:00 pm Mesaj konusu: Kayıp Dünya oyun duyurusu |
|
|
Sealm arkadaşlar.Bu sitedeki oyun yapımcılarını görünce bir hiç olduğumu anladım ama bitmiş oyunumu duyurmak istiyorum yine de.Kayıp Dünya isimli bir adventure oyunu yaptım. İlk denemem olduğu için bazı teknik hatalar olabilir. Oyunu www.geocities.com/fatihuzun67/KD.zip URL sinden indirebilirsiniz.Boyutu 1 mb. Ama arkadaşlar oyunu beğenmezseniz çok fazla yüklenmeyin tamam mı Aslında ikinci oyunum RAPSTAR da bitti şu an beta testi aşamasında.İkinci oyunumu sıfır hata ile karşınıza çıkarmak istiyorum.Ama onun boyutu biraz büyük.21 mb. internete nasıl aktarabileceğimi kara kara düşünüyorum.Bu arada üçüncü oyuna da başladım.Neyse,umarım ilk oyunumu beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum... |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunu indiremedim Geocities bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor.
Ama gerçekten bir oyun yaptıysan seni tebrik etmemiz gerek. Çünkü bu sitede sandığının aksine çok fazla "gerçek oyun yapımcısı" yok. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geocities'ten kaynaklanan sorun sanırım.Ara sıra ulaşılamıyor.Aksaklık için özür dilerim |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
belki doğru söylüyorsun ama ben henüz 3 boyutlu oyun yapabilecek seviyede değilim.script dilinde 3. boyuta geçemedim henüz. ama zaten adventure oyunları yapmayı sürdüreceğim için 3.boyuta geçmeme gerek yok.Ben çizgi film grafikleriyle yapmaya devam edecem. Oyunu indiremediğinize üzüldüm ya keşke yanımda birkaç screenshot olsaydı da gönderseydim size.Valla geocities'in suçu benim deil. RAPSTAR'ı 150m.com a koyacam orda sorun çıkmaz umarım |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada proximity, oyunu Adventure Game Studio ile mi yapıyorsun? (Bugün AGS forumlarında seninle aynı nick'e sahip birinin üye olduğunu gördüm). |
|
Başa dön |
|
|
karloff
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:34 pm Mesaj konusu: İyi... |
|
|
Wallahi oyun özünde güzel. Senaryo eski model adventure oyunlarına benzer şekilde oldukça geyik kısımlar içeriyor. Mtfak anahtarını almak için resmen pixel avlamam gerekti ama 10-15 denemeden sonra aldım. AGS'ye gidemedim. Nasıl olduğunu bulamadım ya da sanırım öle bişiy yok. Onun dışında Hasan efendi geyiğin dibine vurdukça gülmekten yarıldım.
Dikkat oyunu oynamamış olanlar için zevkinizi kaçıracak bir bilgi içeriyo az soora söliceğem şey:
Abi yumurta ile kartı ağaçtan almanın olayını hala çözemedim. Bu ne gizem. Büyüksün.
EĞLENCELİ... |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet evet o kişi benim.ags ile yapıyorum.sende mi üyesin o forumlara |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok yok adventure game studiosuna girebiliyosun.girişte kapının yanında konsol var.orada giriş kartını kullanacaksın.yorumların için teşekkür ederim.Benim de favorim Hasan efendiyle olan geyiklerdi:) |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
proximity demiş ki: |
evet evet o kişi benim.ags ile yapıyorum.sende mi üyesin o forumlara |
Evet, ben de bir AGS'ciyim. İhtiyacın olursa AGS ile istediğin her konuda sana yardım edebilirim.
http://www.bigbluecup.com/acres.shtml Zaten burada benim yazdığım bir tutorial yayınlandı (AGS ile RPG oyunları yapma konusunda).
Bu arada oyunu İngilizce olarak da yayınlamayı düşünüyor musun? |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunu ingilizce yayınlarsam senaryodan dolayı tepki alabilirim çünkü Türklerle ilgili yaptığım yüceltme ve espriler yanlış anlaşılabilir.Yanlış anlaşılmasa bile yaptığım espriler Türklere yönelik olduğu için bişey anlamayabilirler.Ama ingilizce versiyonunu yapmam doğrultusunda istekler gelirse esprileri yabancıların anlayabileceği şekilde değiştirip düzenleyebilirim.Pek sanmıyorum böyle bir isteğin geleceğini zaten.
RAPSTAR ingilizceye çevrilmeye daha uygun aslında.Çünkü orada Amerikalı rapçilerle ve özellikle Eminem'le inceden dalga geçmek söz konusu.RAPSTAR'ı yayınladığım zaman çok güleceksiniz çünkü ben bile yaparken gülmekten yarıldım.
RPG ile ilgili yazını okumuştum RPG yapmayı düşünüyormusun AGS ile? |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 4:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
usta sen aşmışsın olayı ya.AGS ile 3 boyutlu bir rpg yapabiliyorsan helal olsun derim.yapmışsında zaten. tebrik ederim. Türkiye'de gerçekten yetenekli yapımcılar var buna bir kez daha şahit oldum ve ben kendimi onlardan biri olarak saymıyorum.çırağınız bile olamam büyüksünüz. |
|
Başa dön |
|
|
kmn
Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya canım arkadaşım ben dayanamam advantre oyunlara söyle şunun sonunu hadi? |
|
Başa dön |
|
|
kmn
Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Mon Apr 04, 2005 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu ags hangi dil ile programlanmış? |
|
Başa dön |
|
|
|