Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
DoganBir

|
Tarih: Thu Mar 17, 2005 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
madprogrammer demiş ki: |
pusuyu beklerken sen çıkardın oyununu. TEBRİKLER demosunu oynamıştım. Yapay zeka güzeldi hani sesler de iyii olsaydı daha bile iyi olurdu acaba bu sürümde sesler değişti mi? galiba o zaman deneme için demiştin?? |
Psusu nisan da çıkıyor. Bu ise mayıs da oyuncu dergisi ile geliyor. yani Pusu aksilik çıkmazsa daha önce. Hangisinin önce çıkacağı değilde daha fazla oyun çıkması daha iyi olur . |
|
Başa dön |
|
 |
DarkLord

|
Tarih: Fri Mar 18, 2005 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben çok beğendim.Yarım kalmamış bir proje görmek insana keyif veriyor.Çalışmalarında başarılar diliyor ve bu tarz tamamlanmış projelerin artmasını can-ı gönülden temenni ediyorum.
Not: Ekran görüntülerinin bir tanesinde nöbet talimatı diye bir pano var.Oradaki yazıları sanırım (hghgeehq3yqf3tf3) şeklinde doldurmuşlar.Yanılıyorsam söyle ama bana öyle geldi.Bunu yapmamalısın, emeğine büyük gölge düşürüyor."Oyunla o kadar uğraşılmış, iki parafraf yazılmaya üşenilmiş mi" diyenler olabilir.
Oyunda anlaşılmayabilir ama direk ekran görüntüsüne baktığımız için çok kötü izlenim veriyor.
Umarım böyle projelerin devamı gelir ve Türkler de yakın bir tarihte oyun sektöründe adını duyurur. |
|
Başa dön |
|
 |
HakanNehir

|
Tarih: Fri Mar 18, 2005 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Not: Ekran görüntülerinin bir tanesinde nöbet talimatı diye bir pano var.Oradaki yazıları sanırım (hghgeehq3yqf3tf3) şeklinde doldurmuşlar.Yanılıyorsam söyle ama bana öyle geldi.Bunu yapmamalısın, emeğine büyük gölge düşürüyor."Oyunla o kadar uğraşılmış, iki parafraf yazılmaya üşenilmiş mi" diyenler olabilir.
|
Benim de gözüme batıyordu orası ama aklımdan çıkmış.
Sen de söyleyince değiştirdim hemen. Saolasın  |
|
Başa dön |
|
 |
burak575

|
Tarih: Fri Mar 18, 2005 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olmuş elinize sağlık
ilk önce silahları biraz geri çekip 2. elide devreye sokun zira tek elle silah tutmak pek kolay olmasa gerek  |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Sat Mar 19, 2005 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
burak575 demiş ki: |
çok güzel olmuş elinize sağlık
ilk önce silahları biraz geri çekip 2. elide devreye sokun zira tek elle silah tutmak pek kolay olmasa gerek  |
+1 |
|
Başa dön |
|
 |
Serkan

|
Tarih: Sat Mar 19, 2005 4:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
DoganBir demiş ki: |
Hangisinin önce çıkacağı değilde daha fazla oyun çıkması daha iyi olur . |
+1½  |
|
Başa dön |
|
 |
eraser

|
Tarih: Sat Mar 19, 2005 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel gözüküyor.Tebrikler.
Oyunun konusunu tam anlamıyla açıklayabilirmisin.
Sanırım komando tarzı bir şey.
Sözüm sana değil:Biraz daha hayal gücüne dayanan
oyunlarla uğraşılmalı.Gördüğüm oyunlarda emek var
ama konu çok basit.Yani çoğu yurtdışında ki oyunları
taklit ediyormuşuz gibi geliyor bana.En çok etkilendiğimiz
oyunlar:Medal of Honor,Resident Evil,Counter Strike,Diablo....
vb. Gerçi iyi bir konu düşünmek zor çünkü iyi bir takım çalışması
oluşturalamıyor.Takım çalışması oyun yapımında en önemli
noktadır. |
|
Başa dön |
|
 |
HakanNehir

|
Tarih: Sat Mar 19, 2005 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunun konusunu tam anlamıyla açıklayabilirmisin. |
Oyunun konusu son dönemde Irakta kaçırılan ve öldürülen Türklerden sonra başlayan operasyonları temel alıyor. Bu kaçırma olaylarının arkasındaki terörist grubu çökertmeye yönelik bir dizi görevde yer alacak karakter.
Bu görevler içinde, bazen kaçırılmış olan Türkleri de kurtarmaya çalışacaksınız. |
|
Başa dön |
|
 |
MungaBunga

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Daha iyi bir senaryo olabilirdi ... Terörist nitelemesini yanlış yerde kullandın ! kimin terörist olduğu belli değil mi sence ? |
|
Başa dön |
|
 |
ardamardar

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
politik pislik atmayalım ortama.
oyun süper görünüyor. oyuncu dergisi gelecek ay iyi satıcak bence. yaşasın!!! sektör yavaş yavaş açılıyor.
başarınızı tebrik ediyorum arkadaşlar. tam hızla devam... |
|
Başa dön |
|
 |
malihsen

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
[quote="ardamardar"] oyuncu dergisi gelecek ay iyi satıcak bence. quote]
Biraz zor satar fiyatı 10 Ytl Vala O na vereceme pusuyu alırım daha iyi 2 cd ve orjinal |
|
Başa dön |
|
 |
HakanNehir

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 1:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
MungaBunga:
Daha iyi bir senaryo olabilirdi ... Terörist nitelemesini yanlış yerde kullandın ! kimin terörist olduğu belli değil mi sence ?
|
Biz burada masum Irak halkından bahsetmiyoruz. Her türlü kaos ve boşluktan faydalanmaya çalışan kişiler bunlar. Ayrıca Türklere yapılan kaçırma ve öldürme girişimlerinde bulunan kişiler bunlar. Sen ne dersin bunlara ?
malihsen:
Biraz zor satar fiyatı 10 Ytl Vala O na vereceme pusuyu alırım daha iyi 2 cd ve orjinal
|
Koridor korsan mı ? |
|
Başa dön |
|
 |
HakanNehir

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar her şey bir tarafa, bizim oyun yapımı gurubundan Koridor için dergiyi almak isteyip te para ayıramayacak olanlar varsa bana adreslerini mail atarlarsa onlara cd gönderebilirim.
Tabi bu işlem oyun yapımı grubunda gerçekten aktif olan arkadaşlar için geçerli ki ben onların hepsini biliyorum.
hakannehir@yahoo.com |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 5:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Hakan Nehir,
Projende hep, bilsen ya da bilmesende, arkanda olduk senin.. Ve dergiyi satın alarak da senin başarını kutlamış olacağız.. Buna şüphen olmasın..
Cd istemek yerine gidin ve dergiyi alın arkadaşlar..
Ayrıca malihsen, dergiyi almak yerine gider o parayla pusu alırım diyerek cahillik ve duyarsızlık sınırlarını zorlamış oldun. Kutluyorum..
Hakan Nehir, seni tekrar kutluyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Laa gideysuz Delta Force alaysuz, efenim çaşitli oyunlar.. half life alaysuz, ülkemize gelince ufacık bi yardumda bulunmanız lazum...
Oflu badman |
|
Başa dön |
|
 |
|