Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cemuzunlar
|
|
Başa dön |
|
|
UzMaN
|
Tarih: Tue Mar 15, 2005 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla bizim bu kadar beklediğimize,sizin de onca emeğinize değmiş. merakla raflardaki yerini almasını bekliyoruz. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Tue Mar 15, 2005 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cem bey, benim fragmanı çekip kaydedip, divxleyip nete koymamı mı beklediniz bu linki vermek için
Neyse teşekkürler.. Kaliteli izleyelim bir de..
Elinize sağlık. |
|
Başa dön |
|
|
cemuzunlar
|
Tarih: Tue Mar 15, 2005 11:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çotanak, tamamen denk geldi. Uğraştığın için çok teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Wed Mar 16, 2005 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler! Umarım herşey istediğiniz gibi olur bundan sonraki aşamalarda.. |
|
Başa dön |
|
|
OsmanTuran
Kayıt: Apr 09, 2004 Mesajlar: 210 Nereden: Mersin - K.Maraş gel-git halinde
|
Tarih: Wed Mar 16, 2005 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fragmani izledim ve yorumum su: SÜPER!
Daha uzun metrajli bi fragman daha istiyoruz Cem! Ya da su oyunu cabuk cikar da oynayalim. Merakimiz bir kat daha artti! Emegi gecen herkesin eline, bilegine, beynine, gozune saglik... |
|
Başa dön |
|
|
Takashi
|
Tarih: Thu Mar 17, 2005 4:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben derim ki; arkadaşları tebrik etmek lazım. Çünkü şu zamanda Türkiye de değil oyun yapmak bir projede Trailer oluşturacak malzemeleri toplayacak kıvama gelmek bile üstün yetenek ve sabır ister. Ammaa gel gelelim oyunun grafik teknolojisini beğenmedim, sanırım çoğumuzun takıldığı tek nokta bu. Tahminen oynanış ve hikaye + Türkçe bizi oyuna bağlayabilir, ama çıkmadan bilemeyiz. Benimkisi bir umut... Bakarsınız bukadar beklenen oyun foss çıkar, bakarsınız popomuzu tavana vurdura vurdura oynatır kendini.
Demosunu bekliyorum sabırsızlıkla yada demoyu boşverin direk oyun çıksın onu alalım, 15 olsun 25 olsun 35 olsun ama türk emeğine saygı duyalım, sigaramızdan kısalım, gerekirse 1-2 ay kopya oyun almayalım, yemeyelim içmeyelim(ciddiyim) hakkını verelim ki gavurun çalışarak azmederek elde ettiği başarıyı bu tarz ekiplerin yakalaması için biz tüketgenlerin de katkısı olsun. Hem belki bu vb ekiplerde günün birinde bu sitede dolanan bizlere de ekmek çıkar kim bilir?
Pusu yu saygıyla selamlıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Black_Knight
|
Tarih: Fri Mar 18, 2005 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
site bandwidth limitini doldurmus cekilmiyor trailer herkes cekmis anlasilan |
|
Başa dön |
|
|
cemuzunlar
|
Tarih: Fri Mar 18, 2005 11:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bantgenişliği sorununun çözümü için gerekli müdaheleyi yaptık. Hafta sonunda ya da en geç haftaya problem çözülmüş olacaktır. |
|
Başa dön |
|
|
1988anil
|
Tarih: Sat Mar 19, 2005 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
vallahi tebrikler teknoloji TV de izledim o yetmedi yeniden indirdim fragmanı ellerinize sağlık diyorum birde www.pusuoyunu.com tam oalrak ne zaman aktif olacak birde:) demo nezaman çıkcak birde yeniden ellerinize sağlık |
|
Başa dön |
|
|
cihancio
Kayıt: Mar 19, 2005 Mesajlar: 1 Nereden: muğla üniversitesi
|
Tarih: Sat Mar 19, 2005 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyunun fragmanını indiremedim.çok merak ediyorum.başka indierebileceğimiz yer varmı?cem bey muğla üniversitesi elektronik ve bilgisyar öğretmenliği bölümü öğrencileri olarak sizleri sonuna kadar desteklyioruz. bizi cok gurulandırıyor böyle haberler almamız.umarım pusu oyunu iyi bir başlangıç olur. zaten diğer büyük firmaların çıkardıkları oyunlarla kıyaslanması doğru değil. bunu sizde belitmiştiniz. umarım amacınıza ulaşırsınız ve ileride büyük firmalarla kapışırsınız iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
|
Binus
|
Tarih: Sun Mar 20, 2005 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Neden oynasana.com download serverlarında da bir yansıması yok bu fragmanın ?
bildiğim kadarı ile orda 3TEgames icin ayrılmış bir bolüm vardı. şu server sıkıntısın olduğu zamanda, değişik serverlarada bir yansıma koyarsanız bizde merakımızı gideririz. ders calışamıyorum sırf merakımdan. |
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Sun Mar 20, 2005 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
http://www.elfchess.com/pusu_42mb.avi adresine Pusu'nun fragmanini indirmekte problem yasiyanlar icin avi'yi upload ettim. Pusu'nun sitesindeki problem duzelene kadar buradan da indirebilirsiniz. |
|
Başa dön |
|
|
nameless
|
Tarih: Sun Mar 20, 2005 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
az önce izledim çok hoşuma gitti
çıktığı ilk gün kesin alıcam
hepimize hayırlı olsun |
|
Başa dön |
|
|
mtcb2002
|
Tarih: Sun Mar 20, 2005 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
ebleda demiş ki: |
http://www.elfchess.com/pusu_42mb.avi adresine Pusu'nun fragmanini indirmekte problem yasiyanlar icin avi'yi upload ettim. Pusu'nun sitesindeki problem duzelene kadar buradan da indirebilirsiniz. |
bunun için teşekkür etmem lazım çok makbule geçti
çatlıycaktım |
|
Başa dön |
|
|
|