Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Murat_YILDIZ
|
Tarih: Fri Mar 04, 2005 8:00 pm Mesaj konusu: Tebrikler |
|
|
Türkiye'de oyun yapımı ile ilgili nadir kaynaklardan birini yapmayı başarmışsınız? Siteyi yapanların ellerine sağlık. Türkçe oyunlara elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız. Bu anlamda bu site sürekli takip ettiğimiz kaynaklardan biri olacak.
Selamlar
Murat YILDIZ
BYTE Türkiye
www.byte.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Fri Mar 04, 2005 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de tüm üyeler adına teşekkür ederim... |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Fri Mar 04, 2005 11:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Murat Yıldız Elimizden geleni yapıyoruz. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sat Mar 05, 2005 2:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende teşekkür ediyorum, ilgi için.. |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Sun Mar 06, 2005 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Murat abi ben sizi PCWORLD'ün ilk sayılarından beri takip ediyorum. Siteye hoşgeldiniz. |
|
Başa dön |
|
|
ozangumus
|
Tarih: Mon Mar 07, 2005 5:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Türk oyun programcılarının tutunabileceği, yardım alabileceği, hedef kitlesine ulaşmasını sağlayabilecek ender kaynaklardan en önemlisi bilgisayar dergileri. Umarım gerçekten ilgileri üzerimizde olur. Buna ihtiyacımız olacak, teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
Murat_YILDIZ
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 12:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Elbette bizler yardımcı olmak isteriz. Oyun geliştirme ile ilgilenen tüm arkadaşları elimizden geldiğince destekleriz. Bu anlamda nelere ihtiyacınız olduğunu bildirmeniz yeterli.
MY |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geliştirilmiş ve bir yere gelmeyi başarmış projelerden bahsederek insanların bu projelerden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz gerçekten, ve bu bizleri çok mutlu eder..
Ancak, bu forumda birşeyler yaptığını söyleyip, aslında hiçbirşey yapmamış olan insanlar var.. Onlara dikkat etmelisiniz. |
|
Başa dön |
|
|
Murat_YILDIZ
|
Tarih: Mon Mar 14, 2005 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dileyen herkes benimle irtibata geçebilir. Gerek dergimizde gerekse CD veya BYTE TV'de yapılan oyunlarla ilgili haber, demo yayını vs verebiliriz. Dağıtım konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara da yardımcı olabiliriz. Yeterki talep gelsin ve düzgün işler çıksın. Sektörün gelişmesi için maddi manevi destek vermeye hazırız.
MY |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Mon Mar 14, 2005 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Bu arada ben uzun bir süredir AGS ile Karanlık Ormanda Kayıp adlı bir adventure üzerinde çalışıyorum. Bir terslik çıkmazsa oyunu haziranda bitirmeyi düşünüyorum (Lise 2'de olduğum için oyun üzerinde çalışmaya fazla zaman ayıramıyorum). Oyun çıktığı zaman derginin CD'sşnde yayınlarsanız çok sevinirim
(Bu arada ben Yaya Tehlikede ve Asporia:Gizli Tehdit adlı oyunların da yapımcısıyım) |
|
Başa dön |
|
|
|