Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sith
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 3:12 am Mesaj konusu: |
|
|
*bekler, bekler, en sonunda mudahele eder*
ya neden cirpiniyorsunuz, ne icin cirpiniyorsunuz boyle? forumda bir sorun goremiyorum ben? forum dediginiz boyle olur? aklibasinda adamda yazar, sacma adamda yazar? ne gibi bir utopya dusluyorsunuz, bunun nasil gerceklesecegini umuyorsunuz anlamiyorumki? ya sakin durun azcik, okurken yoruldum basligi... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 3:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Sith demiş ki: |
*bekler, bekler, en sonunda mudahele eder*
ya neden cirpiniyorsunuz, ne icin cirpiniyorsunuz boyle? forumda bir sorun goremiyorum ben? forum dediginiz boyle olur? aklibasinda adamda yazar, sacma adamda yazar? ne gibi bir utopya dusluyorsunuz, bunun nasil gerceklesecegini umuyorsunuz anlamiyorumki? ya sakin durun azcik, okurken yoruldum basligi... |
+1
bencede okadar vahim degil.. arada bi eglencelik başlıklar açılıyor onlarda olsun o kadar |
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 6:54 pm Mesaj konusu: cevap hakkı doğdu |
|
|
benim bir msj ım alıntı olarak yazılmış! yazdıklarımın hala arkasındayım.
Forum çok seviyesiz ! ilk msj bişi öğrenmek için sorulsa bile ikinci msj şu oluyor "BAŞLIK ÇOK KÖTÜ" forum anlayışı bu bu sitede Özellikle "KMN" arkadaşımız o konu nun dewamında bizim screen shot umıza 10 üzerinden 3 ver miş uzun zamandır forumu sessiz bir şekilde takip ediyorum KMN yaptığı hiç bir şeyden puan bile alamıyo benden
bu site oyun yapımı sitesi millete nasıl başlık açılacağını öğreten bir site olmamalı ama malesef moderator arkadaşlar baya bir kasmışlar kendilerini baya yüksekte görüyorlar halbuki şu ana kadar food rade hariç bu forumda kimsenin adam gibi yapıp çıktığı bir iş bile yok ki neyazık kendileri bişi yapamazken başkalarının yaptıkları ile dalga geçmekteler
umarım forum düzelir ama hiç sanmıyorum.... |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 9:35 pm Mesaj konusu: Re: cevap hakkı doğdu |
|
|
huzeyfecoskun demiş ki: |
... halbuki şu ana kadar foodrade hariç bu forumda kimsenin adam gibi yapıp çıktığı bir iş bile yok ki neyazık kendileri bişi yapamazken başkalarının yaptıkları ile dalga geçmekteler |
Allahım nasıl mutlu oldum
Ama öyle demeyelim bence.. Çünkü The Last Mage, aynı yerden yine Spellcasters, ayrıca birkaç adet daha proje tamamlanmış olarak çıktı forumdan.. Bunları gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum.
Ama teşekkür ederim, o ayrı |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Fri Mar 11, 2005 10:20 pm Mesaj konusu: Re: cevap hakkı doğdu |
|
|
huzeyfecoskun demiş ki: |
umarım forum düzelir ama hiç sanmıyorum.... |
ya bak hala forum umarim duzelir diyorlar ya? guzel kardesim, forumun nesi bozuk? nesi duzelecek?
hatirliyorum galiba vmeydaneri arkadasimiz bir ara "bu forum gametutorials forumlari seviyesine gelemiyor vs." seklinde bir mesajlar atmisti? Sen nerden biliyorsun gametutorialsin halini? mesajlar ingilizce diye adammi oluyor ordakiler saniyorsun? ac bir oku hallerini gor? buradan bir fark yok? cunku forum dediginiz boyle olur?! neyi duzeltmeye calisiyorsunuz anlamiyorum?!
bence forumun duzenini bozanlar forumun adam olmadigini savunan kisiler... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sat Mar 12, 2005 2:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
...olmamalı ama malesef moderator arkadaşlar baya bir kasmışlar kendilerini baya yüksekte görüyorlar... |
Yanlış bir tespit moderator arkadaşlar dedigin bir mentat o kendini asla yüksekte görücek bir insan değil. jungie ilede bizzat msnden binlerce satır yazmışızdır öyle bir insan asla olamaz insalara böyle bodoslama yargılamayınız...
forumda hiçbir sorun yok bencede.. gayet güzel... |
|
Başa dön |
|
|
Ziyaretci
|
Tarih: Sat Mar 12, 2005 2:45 am Mesaj konusu: |
|
|
sadece bir hatırlatma:
bir aralar sol taraftaki aktif forum konularının ilgisizliği yüzünden forumun kötü olduğu söylenmişti. Aynı kriteri göz önüne alırsak konu listesi şöyle:
Alıntı: |
DirectX SDK kurulumu?
Request: Ignore list
Satranc & yapay zeka
İmzalar nereye kayboldu?
gnome - miguel de icaza - Seminer
Tebrikler
Oyun Ortamı...
c++ // forix
Araba modeli
.3ds format
Resim Önceliği
3ds max yardım..
lib/dll
pusu teknoloji kanalı yayın
Green Forest 0.2 çıktı!!!
|
Bu listede ben hiç bir şekilde çok çok lüzumsuz bir başlık görmüyorum. Kriteri kullanmaya devam edersek, forumun epey düzgün olduğu sonucunu çıkartmak an meselesi olmaktadır
herkese iyi oyunlar/forumlar... |
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Sat Mar 12, 2005 12:00 pm Mesaj konusu: gamedev.net |
|
|
eğer ingilizceniz varsa takip ediniz yabancı forumları. soru bir konu hakkında sorulur ve o konu altında o sorunun cevapları olur sadece ha arada bir saçmalayanlarda oluyo ama arda bir.burda her konudan sonra saçmalak alışkanlık olmuş.
The Lastmage i de duydum ama görmedim
The Cotanak senin foodrade i oynadım 1 ide 2 yide beğendim hoş bir oyundu.şimdi izometrik tarzda yaptığın işi bekliyorum.
burda iş yapabilecek insanlar war ama ona buna laf yetiştirmekten KOD yazamıyorlar.
herkeze iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
Tarih: Sat Mar 12, 2005 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
huzeyfe ordaki alıntı senin yazını göstermek amaçlı değildir. Orda alıntı yapılan kişinin adı alıntının hemen üstünde zaten yazıyor. O alıntının içinde adın geçiyorsa kusura bakma. Sana ithafen yazılmış bir şey değil o. |
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Sat Mar 12, 2005 10:17 pm Mesaj konusu: neyse |
|
|
orada ismimi görünce bir şekilde konuya dahil olmuş bulundum.
Bu site eğer gerçekten birazdaha fazla amacı doğrultusunda çalışsa süper olacak.Bunu yapmaya çalışıyorlar ama aradada saçmalıyorlar.
Kimse ile derdim yok.sadece bir gözlem
herkese iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
|
3doyun
|
Tarih: Sat Mar 12, 2005 10:34 pm Mesaj konusu: :) |
|
|
Ne Diyiim Arkadaşlar Yakında Görüşrüz Kim Oyun Çıkarıyo Çıkarmıyor