Tarih: Tue Mar 01, 2005 12:35 pm Mesaj konusu: biz teşekkür ederiz
deniz demiş ki:
@drekon:
yapıcı önerilerin için teşekkürler.. {bu aradada hangi sitedensin?}
biz teşekkür ederiz.
Fakat görünen o ki site ile meşguliyetin çevre ile bağını koparmış her dertli admin gibi... önerilerimi dikkate almanı rica ederim. biz çok faydasını gördük.
www.tr3d.com
Türkiyenin en geniş kapsamlı 3D grafik eğitim sitesi
Tarih: Tue Mar 01, 2005 3:51 pm Mesaj konusu:
Aslında bu tür konu dışı sayılabilecek konularda mesaj yazmak pek adetim olmadığı halde bir kereye mahsus bu adetimi bozuyorum ;-)
Bence bunu biraz sitenin eski dinamikliğinin kalmamasına bağlıyorum. Sanki bana arkadaşın uzman diye bahsettiği benim de daha deneyimli arkadaşlar diye bahsettiğim arkadaşlar forumları terketmiş gibi geldi. Ben en azından 3-4 tanesini hatırlıyorum. Tabi bu bir kişisel tercih meselesidir. Bazı insanlar gereksiz ve seviyesi düşmüş mesajlar yerine kendileri için daha yararlı olacak yabancı kaynaklara yönelmiş olabilirler. Bu da doğal olarak forum kirliliğinin bir sonucu gibi geliyor.
Özetlemek gerekirse ben bunu yine bilgi ve üretim eksikliğine bağlıyorum. Çünkü eteğinde bir şey olmayan ortaya dökemez. Aslında bir çözüm olabilir mi ama Forumlara Mesaj Yazılırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar gibi belgeler hazırlanabilir. Ama sanırım o zaman da mesaj sayısı ayda bir kaç taneye düşebilir :)) Bu biraz da bana bir forum / haber grubu kültürü gibi geliyor..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız