Tarih: Mon Feb 21, 2005 6:43 pm Mesaj konusu: günün resmi dinamik olsun
Sitenin bilgisayarın önünden bakınca sağ tarafında yer alan, içersindeki resimler ile pek çok projeyi yansıtan "Günün Resmi" adlı bölümden anasayfaya yansıyan tek resim tıkanıklığı bence iyi değil.
Anasayfa üzerinden gösterilen resimlerin gün be gün rastgele değişme imkanı varsa, yeni eklenenler için belli bir kota konulup (ör, 3 gün kalır sonra random a döner) eski resimlerin de orada gösterilmesi taraftarıyım. Bu şekilde sadece yeni bir resim eklendiğinde değil, her zaman her resme yorum yapılabilinir. tabii bu iyi mi olur, kötü mü o tartışılabilir. Ama resimlerin daha fazla tartışılmasının katılımı artıracağından eminim.
Katılım yüksek oranlara ulaşırsa, şu anki uygulama biçimi daha makbul görülebilir ancak şu an bir resimin bir ay gösterilmesi, eminim site yöneticileri tarafından da pek iyi karşılanmıyordur.
Dediğim tarzda bir uygulama bence "günün resmi" manasını da daha iyi karşılayacaktır.
diğer üyelerin de konu hakkında yorum yapabilmesi için öm atmadım, orada hiç resmim yok ama birisinin resminin 2 gün, diğerinin bir ay kalmasını pek beğenmediğim için öneri sunayım dedim...
MungaBunga sana sadece öeehh!! diyorum ama eğer cevabın şaka amaçlı ise yanlış anlamışım afedersin. Yok değilse tekrar "Öeehh!!".
Onakoma'nın fikrine ise katılıyorum. Gayet güzel bir uygulama olur. Artık bu sitenin sadece forumu aktif olmasın. Döküman kısmı yavaş yavaş canlanırken hadi gönderecek resim yoksa kimsede bari eski resimler farklı periyotlarda gösterilsin. Hareket iyidir, bereket getirir .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız