Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
The_UnforgiveN
|
Tarih: Sun Feb 06, 2005 12:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım link çalışmıyor ya da benim ADSL de bir sorun var |
|
Başa dön |
|
|
MustafaErdem
|
|
Başa dön |
|
|
The_UnforgiveN
|
Tarih: Mon Feb 07, 2005 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gayet güzel bence |
|
Başa dön |
|
|
tolga
|
Tarih: Fri Feb 11, 2005 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir öneride benden...
Eğer bu çalışma sonuçta bir oyuna dönüşürse leveller olması istenen bir özellik olacaktır. Topladığın paralarla çitle kaplı bu mekandan bedelini ödeyerek bir sonraki mekana geçersin. Yaratığımız hızlanır; kahraman yavaşlar; kartopları atılır vs. bölüm değiştikçe.
Tabii zamanla ısıya güdümlü kartopları, zehirli paralar, zehirli paraları anlayan dedektörler, bubi tuzakları, atlama zıplama, ters takla, tırmanma, çeşitli görevler vs. vb.lerini ekleyeceğini zannediyorum
Çalışmalarında kolay gelsin... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Fri Feb 11, 2005 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla güzel öneriler ama ben bu oyunu sadece insanlara çalışan birşeyler sunmak için yaptım.Sadece 1 ay tatilim vardı ve bu süre içinde yapabileceğim en iyi çalışan oyunu yapmak için uğraştım.Bundan sonra bu oyun üzerindeki gelişmeler çok daha yavaş olacaktır çünkü tatilden önceki ciddi projeme dönüyorum.Teşekkür ederim önerilerin için...Belki menüyü falan bitirirsem boş bir zamanımda son versiyonunu da koyarım şu anda host da bir sorun var...Tekrar teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 7:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, sunucuda problem, okul, yeni bilgisayarın gelmesi vs. vs. diye bahaneler çoğalırken son bir haftada birazcık boş zaman buldum ve oyuna birkaç özellik daha ekledim.Buyrun yeni versiyonu...
http://mortiisgames.lokum.net/demo4.rar |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 11:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Rar bozuk behhh Düzeltelim |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
rar sağlam.Sadece indirmek için program kullanmayın.(flashget, getright vs.) |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
nomax hayır; cidden ozuk rar firefoxla denedim corrupt dedi, internet explorerla 5. kez deniyorum yine corrupt diyor. Bence sen bir daha gözden geçir... üstelik download programı yüklü bile değil makinamda |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hmm, o zaman tekrar yükleyeyim sunucuya.Bittiğinde yine haber veririm, teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
sanirim version farklarindan oluyor cunku daha once basima gelmisti en son version ile RAR haline getirip eskisi ile acmaya kalktigimda boyle demisti bence en temiz Zip yapmak veya ben soyle yapiyorum daha guzel oluyor..
RAR da exe yapma olayi var boylece istedigi yere kurmasini saglarsin bu EXE yide zip haline getirirsen sorun olcani sanmiyorum hemde cok iyi bir paketleme oluyor boyca.. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu Mar 24, 2005 9:29 am Mesaj konusu: |
|
|
nomax: bence sen programı zip le, yada self extracting rar yap... linkleri tazeleyelim.. yoksa birçok kişi yükleyip oynayamayacak.. |
|
Başa dön |
|
|
Jazz
|
Tarih: Thu Mar 24, 2005 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Canavarda maşallah süreyya ayhan gibi kaçmak mümkün olmadı |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu Mar 24, 2005 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
şimdi oyunu oynayabildiğime göre (ferit + burak sağolsun) bikaç öneri yapabilirim:
* bi çeşit yol izleme / bulma (path finding) algoritması kullanmanın vakti gelmiş sanırım.. (A* ???)
* harekette -strafe- kullanmak yerine sağa-sola dönme mantığı daha iyi gözükebilir, şu hali ile pek te iyi gözükmüyor..
* program ilk açıldığında bir süre çok çok yavaş çalışıyor (3-5 fps), bu sürede canavar arkadan kafamıza binebiliyor, ve oyuncu hiçbişi anlamadan oyun bitebiliyor..
* dikkat ettimde ekranda ne kadar obje gözükürse gözüksün frame rate çok az değişiyor, sanırım bi culling algoritması kullanmamışsın, en azından frustum culling gibi bir algoritma kullanmak için doğru bir zaman bence..
çok güzel ilerleme kaydediyorsunuz, sakın vazgeçmeyin kolay gelsin, başarılar..
deniz. |
|
Başa dön |
|
|
|