Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
OlcaytoCarlos_
|
Tarih: Sun Oct 10, 2004 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
ikojum her ne kadar uzunca zamandır MSN'den başını şişirdiysem de buradan da söyleyeyim; ben kendimce eleştirilerimi sana yaptım, ama burada da diğerlerinin yapması için cevaplaman ümidiyle birkaç soru soruyorum :
1. Oyunu satacaksın sanırım.. İnadın inat mı?
2. Ne zaman bitecek oyun?
3. Oynama süresi aşağı yukarı ne kadar olacak?
4. Bu oyundan ne gibi bir şey bekliyorsun? Yapmandaki amacın ve hedefin nedir yani? (yani dum'u ezer bu oyun gibi bir iddian mı var yoksa Türk piyasası için en iyilerden biri olacak diyebiliyor musun?)
Ayrıca herkes bu Türk bayrağına takmış, çok da tartışılacak bir mevzu değil bu bana kalırsa.. ama yine de Sith'e katılıyorum
Umarım istediğin neyse daha fazlasını elde edersin, tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum..
PS: O trailer dediğin şey geçenlerde bana gönderdiğin flash videosu muydu? Onun dediğim eksiklerini giderirsen hoş bir şey olur.. |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Sun Oct 10, 2004 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
OlcaytoCarlos_ demiş ki: |
ikojum her ne kadar uzunca zamandır MSN'den başını şişirdiysem de buradan da söyleyeyim; ben kendimce eleştirilerimi sana yaptım, ama burada da diğerlerinin yapması için cevaplaman ümidiyle birkaç soru soruyorum :
1. Oyunu satacaksın sanırım.. İnadın inat mı?
2. Ne zaman bitecek oyun?
3. Oynama süresi aşağı yukarı ne kadar olacak?
4. Bu oyundan ne gibi bir şey bekliyorsun? Yapmandaki amacın ve hedefin nedir yani? (yani dum'u ezer bu oyun gibi bir iddian mı var yoksa Türk piyasası için en iyilerden biri olacak diyebiliyor musun?)
Ayrıca herkes bu Türk bayrağına takmış, çok da tartışılacak bir mevzu değil bu bana kalırsa.. ama yine de Sith'e katılıyorum
Umarım istediğin neyse daha fazlasını elde edersin, tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum..
PS: O trailer dediğin şey geçenlerde bana gönderdiğin flash videosu muydu? Onun dediğim eksiklerini giderirsen hoş bir şey olur.. |
Bunlara şu anda cevap vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü son ana kadar bazı şeyler değişe bilir. Trailer yeni yapıyorum sana yolladığım değil! |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Thu Oct 28, 2004 7:06 pm Mesaj konusu: yeni resimler |
|
|
http://www.17agustos.com.tr.tc
Oyunla ilgil 2 Resim eklenmiştir. Site şu an için biraz yavaş çalışıyor ama o sorunu en kısa zamanda çözeceğim. |
|
Başa dön |
|
|
burak575
|
Tarih: Sun Oct 31, 2004 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
cidden ya adam prerenderend clik point advanture diyor siz light map nebilium bsp den bahsediyosunuz...
clik point dediği olay objelere tıklıyor olaylar gelişiyor fln filan o şekilde
örnek: dedektif fırtına
oyun için öneriler:
1-böle içinde öcülü möcülü hayaletli oyunlar türkiyede geçiyorsa çok saçma oluyor alıştık butür olayların amerikada gelişmesine çünkü orası teknolojik memleket ya böle zombilik viürüsünü fln sadece ordaki piskopat bilim adamları yapabilir türklerde iş yok yani bu konuda bunları niye söyledim çünkü sitenizde böle robeli mobeli bi karakter gördüm o adamın ne yapacağını merak ediyom
2-sahnelerde alakasız şeyler gördüm mesela top var bitane yanında acayip bi şey nebilim işte temel biritanikadan çeşitli konular bunlara dikkat edin
3-ışıklandırmalarada light tracer yada radiosty kullanın daha gzl olur... |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Sun Oct 31, 2004 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eleştirilerinizi Dikkate Alaçağız... Ayrıca oyunumuzda öyle öcülümü möcülü bişey yok Sadece bir deprem ve bir piskopat katil var! |
|
Başa dön |
|
|
burak575
|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 7:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Anlaşıldı Tamam!
Bomba Atıyorum! |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 1:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunun bir tarihi varmı ?
Oyunun türü . Click Point Adventure :::
örnek oyun:
-------------
Egypt
Pharaoh
Mystery Of Mummy |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çıkış Tarihi 2005 Şubat
Belki Daha Erkende Olabilir |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizin Download bölümüne oyun ile ilgili bir duvar kağıdı eklenmiştir. |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Sun Dec 12, 2004 6:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
17 Ağustos oyunumuzun basında yer alan son makalesi TRGAMER sitesinde yapmış olduğumuz Röportaj-Söyleşi yazısı ilgilenenler okuyabilir!
Sevgilerle Yasin Gülderen....
http://www.17agustos.com.tr.tc |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Thu Jan 20, 2005 6:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba;
Artık www.delveinteractive.com dan oyunumuzla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz...
Saygılarımla Yasin GÜLDEREN. |
|
Başa dön |
|
|
harzememo
|
Tarih: Fri Jan 21, 2005 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum oyunlar pek alakası var mı ama sitedeki resim güzel olmuş.
sayfa başlığı düzeltilmemiş: "Yeni Sayfa 1" şeklinde duruyor.
Kolay gelsin.. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Sun Jan 23, 2005 6:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Işıklandırmanı biraz düzeltmelisin. Işık kaynaklarını lamba vs. ile desteklemelisin. |
|
Başa dön |
|
|
|