Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mtcb2002
![](modules/Forums/images/avatars/galeri07/547.gif)
|
Tarih: Fri Dec 17, 2004 6:00 pm Mesaj konusu: C programlarının yazımı ve derlenmesi |
|
|
selam
ben aslında oyunların grafikleri (model karakter animasoyu) ile ilgileniyorum ama heves ettim bende c ögreniyim dedim bi kitab aldım 1.5 2 saat tir okuyorum
adam anlatıyo yok işte for şu do şu if le while felan kullanırsın diyo temelleri anlatıyo anladıgım kadarıyla. Gerçekten diger kitaplarda gördügüm gibi tepeden inmemiş bütün terimleri ne olduklarını nerede kullanılıcaklarını anlatıyo kodu veriyo bi örnek yapın diyo...
pratikte anlıyorum ama uygulamaya gelince sorunlar orda başlıyo işte
en büyük sorunum ben bu uygulamaları nereye yazacagımı bilmiyorum
adam bişeyler demiş alın cekim şu derleme programlarını diyo ama o programlarda not pad i hiç andırmıyo bildigimiz ms dos
kitabın sonundada önişlemci diye bi kısım var orda anlatmış derleme olaylarını ama bi eksik var yaw bu programlarda run falan vardı not pad e benzer bişii açılıyodu oraya yazıyoduk renkli renkli... uygulamalara başlayıp 1 den 100 e kadar olan sayıların tek olanlarını toplicam yardım ederseniz; ama önce bi programı bulmak derleyiciyi felan bulmak lazım diorum öneriniz
(elimde derleme için smallc22 var) |
|
Başa dön |
|
![](themes/DeepBlue/forums/images/spacer.gif) |
madprogrammer
![](modules/Forums/images/avatars/galeri05/353.gif)
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Fri Dec 17, 2004 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla pek bişi belirtmemişsin ama ücretsiz dersen dev-c++ var c desteği olmalı yeni proje seçtiğin yerde c dilini kullan die bişi vardı. ücretli dersen vc++'da var mı bilmiorum ama borland ide olabilir bak ben ide istemiorum dersen önerim microsoft compiler'dan yana ![Wink](modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Başa dön |
|
MD-C
![](modules/Forums/images/avatars/galeri02/078.gif)
Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Fri Dec 17, 2004 11:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dev-C++ 4.9.9.1 (Kasım 2004 - En son sürüm) [ İndir ]
Visual Studio 2005 Express (Kasım 2004 - En son sürüm) [ Git Bak!]
Bu iki araçta ücretsiz... |
|
Başa dön |
|
|