Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
yasingulderen
|
Tarih: Thu Dec 16, 2004 5:09 pm Mesaj konusu: 3DSMAX Kullanan Eleman Aranıyor! |
|
|
17 Ağustos Adventure oyunumuz için 3D Studios Max programını ileri düzeyde kullanan eleman aranmaktadır?Daha detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz...
Sevgilerimle Yasin GÜLDEREN. |
|
Başa dön |
|
|
SedatAtif
|
Tarih: Thu Dec 16, 2004 5:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
3D Studio Max kullanıyorum ama "eleman" değilim. "Eleman" yerine "takım arkadaşı" falan demeniz daha uygun olmaz mıydı?
Takım arkadaşınızdan neler bekliyorsunuz, ona neler vaadediyorsunuz? Biraz daha fazla bilgi vermeniz daha iyi olurdu.
Sevgiler |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Thu Dec 16, 2004 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet eleman kelimesi için özür dilerim... Takım arkadaşı arıyoruz ama bize e-mail adresimizden yada MSN den ulaşırsanız bu tür ayrıntıları konuşabilir burda bir forumda bu tür şeyler pek uygun olmaz...
Yasin GÜLDEREN. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Thu Dec 16, 2004 5:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
şu oyunada hayırlısıyla bir başlayabilseydin..
kendin niye yapmıyorsun yapıyordun bi ara britanika felan yapmistin.. devam et işte güzelliği boşver kod olarak kendini geliştirirsin ortaya birşey koyarsın sonra Gmax kullanan birisi gelir "aa bu oyunun grafikleri güzel olsa iyi birşey çıkabilir yapımcısıyla konuşayım" der..
o yüzden eğer ilk defa bir proje yapıyorsan kendini ortama kanıtla sonra elaman ara.. hatta kendini kanıtladıktan sonra elamanlar sana gelicektir.. bak 3tegames e ne yaptı bi kaç teknoloji demosu çıkardı sonra yogurt ekibindeki tasarimcilar işin içine girdi.. sende başarılı bir türk projesini örnek alarak devam et... |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Thu Dec 16, 2004 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunun yapımına başladım elbette TRGAMER la röportajda yaptık. Çok iyi 3DSMAX cimizde var ama projenin daha hızlı gelişimi için bir tane daha takıma almayı karalaştırdık! |
|
Başa dön |
|
|
yasingulderen
|
Tarih: Sun Dec 19, 2004 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
3DSMAX de Mekan Tasarımı yapabilcek takım arkadaşı armaktayız... |
|
Başa dön |