Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu Dec 09, 2004 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
sith abi bu ne ya ben bu senin ilk yaptığın iki kişilik bi oyun daha vardı adını hatırlayamıyorum ben lagdan ölmüştüm hani valla baya zaman oldu zaman göstermiş abi sen iyice pişmişsin gerçi bunu söylemek benim haddime değil ama çok güzel olmuş tebrikler başka söz söylemeye gerek yok |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Thu Dec 09, 2004 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
simubox demiş ki: |
ejderha pek bir tuhaf kacti gozume sanki modellemesi tam olarak bitmemis gibi... yani boyle bakinca ortada bi silindir kanatlar dortgende carpma ayak penceleri de catal gibi gorunuyor
karakterler fena degiller ama kaplamalari olmamis. Sanki ortamdaki isikla alakalari yok
ve mekanlar.... kaplamalari cok bilindik malzemeler, kendine has bir renk dokusu yok
su otlar mesela cok da dogal gorunmuyor goze
5.5 / 10 |
eh bir kere karakterler falan model değil? vektörel çizim.. oyun prerendered 3d ortamlar ve vektorel cizimleri izometrik bir motorda kullanıyor... yani zaten karakterlerin ışıklandırması falan gibi bir olay yok zaten... |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Thu Dec 09, 2004 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
SoulOfSilent demiş ki: |
sith abi bu ne ya ben bu senin ilk yaptığın iki kişilik bi oyun daha vardı adını hatırlayamıyorum ben lagdan ölmüştüm hani valla baya zaman oldu zaman göstermiş abi sen iyice pişmişsin gerçi bunu söylemek benim haddime değil ama çok güzel olmuş tebrikler başka söz söylemeye gerek yok |
clanwarstu o oyun.. flash ile asp arasındaki veri transferini çözmek amacıyla kodlamıstım.. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Thu Dec 09, 2004 11:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
olsun güzeldi |
|
Başa dön |