Tarih: Wed Dec 08, 2004 7:03 pm Mesaj konusu:
bu oyundan konuşuyoruz genelleme yapacaksanız başka örnekler de verin de bilelim kim nerde hata yapmış...
ayrıca neden benim dediğimi yapmıyorsunuz, düzeltmeye başlamış olursunuz bir yerden... hayır, aktif olarak bir katkıda bulunmuyorsanız Türkçe konusunda, o zaman nasıl düzelmesini bekliyorsunuz bu hataların... Laf olsun diye birşey ortaya atmayın. Ona bakarsanız neler var konuşacak Türkiye'yle ilgili... Bu oyun Türkçe değil, bundan sonra Türkçe yapın diyelim de kapansın o zaman...
Tarih: Thu Dec 09, 2004 9:40 am Mesaj konusu:
akyalcingames demiş ki:
Yukarıda demiştimki hangimiz oyun kodlarken collision yerine carpisma yaziyor bunun anlaşlırlığı ne kadar her yerde türkçe kullanılmaz...
carpisma ne kadar ne ifade eder bize.
ç-c
ş-s
ı-i
yap ve anlam bekle...
Allah aşkına sen ne diyon ya. Niye çarpışma kullanılmasın ki? Türkçemiz senin bildiğinden çok daha güçlüdür. Son zamanlarda dilimize giren yabancı kelime sayısı fazla olmuş olabilir. Ama senin bunu daha da artırman gerekmiyor. Biraz düşünceli ol.
Bir de bu sitede gereksiz yere kimsenin mesajının silindiğini görmedim. Ne yazdığını bilmiyorum. Ama mutlaka silinmesi gerekmiştir. Bu sitedeki yöneticilerin iyice karar vermeden sileceklerini de düşünmüyorum. Yanlış ithamlarda bulunup üyelerin yanlış düşüncelere kapılmasını sağlamaya da çalışma.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız