Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
chenmy1
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 12:44 pm Mesaj konusu: Forum icin oneri |
|
|
Slm,
Bir kac gundur Gamedev.net ve Gametutorials.com forumlarina giriyorum orda forumlarda bayagi bir baslik var mesaj atabileceginiz.
-Sizin Projeleriniz ( Your acc....)
-Yeni basliyanlar (Newbie)
diye forum da yer acilmali bence hatta daha cok sye varda bunlar su an aklima gelenler |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet ama topu topu kaç kişiyizki siteye güncel olarak katılan. |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
başlığı ne kadar çok dağıtırsak o kadar cansızlaşır forum |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence "Sizin Projeleriniz" ve "Yeni Başlayanlar" eklenmeli. |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sizin projeleriniz = Duyurular
Yeni başlayanlar = Tüm forumlar |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Deniz en doğru cevabı vermiş birisinin projesi varsa zaten Duyurular bölümünde duyurabilir tabii siteye katılımın olmamamsının en büyük nedeni (bence) ders yetmezliği kaç günde bir ekleniyor ki ders adam gibi. Keşke daha fazla eklense, ya da en azından o olmuyorsa bir dersi parça parça yapalım bu sayede daha çok ders bölümü güncellenir |
|
Başa dön |
|
|
chenmy1
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben hala arkasindayim ..
Cunku karisiyor mesajlar her yer soyle kaliteli bir oyun yapmaliyim nerden baslamaliyim yazisiyla dolu..
- NEWBIE
-Yeni basliyanlar
Sizin projelerinize gelince herkes su nasil bi bakin diyor ( Ben dahil) bence duyurular bu olaya hic yakismiyor..
-Your Acc..
- Sizin projeleriniz. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence deniz haklı.. dedikleri yerlere yazılabilir. karışmaz heralde hangisi newbie hangisi yari amator bilinir.. fazla bir proje yok çünkü..
zaten fazla newbie gelmiyor artık galiba..
newbie |
|
Başa dön |
|
|
chenmy1
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
himm ilginc ilk defa gelisimden yana olmiyan mesajlar geliyo ..
siz bilirsiniz ne diyelim artik..
Cunku yabanci sitelerde artik bu olay olmazsa omaz olmus 2 siteyi takip ediyorum 2 sininde forumunda bunlar var neyse..
sanki burada 10-15 kisi var gibi davraniyorsunuz burda bir kisitlama var sanki..
neyse..... |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Mon Nov 22, 2004 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ferit'e katılıyorum amatör (newbie demeyin Türkçemiz varken onu kullanalım yoksa bir süre sonra ünlü profesörler gibi back to school yaptık demeye başlarız ) olup olunmadığı anlaşılır ancak amatör gelmiyor değil aramızdaki kimse "mükemmel" denilebilecek kadar iyi c++ bilmiyor bakın çok iyi demiyorum mükemmel yanş artık c++'ın efendisi 4 4'lük. ancak yeniler için bölüm gereksiz bence zaten bir kişinin yeni olduğunu anlamak için gidip de mesajını okumanıza gerek yok mesajının başlığıyla bile anlaşılabilir forumu büyütüp dağıtmak yerine böyle oturmuş - yerleşmiş bir planı kullanmak çok daha iyi olacaktır |
|
Başa dön |
|
|
spider_hip
|
Tarih: Tue Nov 23, 2004 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yanlız bence yeni arkadaşların katılamamasının nedeni amatörlerin sorularına kaba vede vurdumduymaz ve azcıkda küçümser tavırların yaygınlaşması.(herkes için değil ama yani)
Gelen sorusuna cevap bulamıyor. Daha çok öğrenmen lazım deniyor(ki kendileri sanki ilk başlarken öyle altlarından kalkamıyacakları projelere girmek istemedi )
Bencede forumda ayrı bir amatör bölümü açılırsa katılım artabilir ve farklı seviyelerde takipçiler oluşturulabilir... |
|
Başa dön |
|
|
chenmy1
|
Tarih: Tue Nov 23, 2004 5:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet ben hala
-yeni basliyanlar
bolumun acilmasindan yanayim gametutorials ve gamedev net e en cok mesajlar bu bolumlere geliyor... |
|
Başa dön |
|
|
harzememo
|
Tarih: Tue Nov 23, 2004 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
yeni başlayanlar iyi olabilir. forumda eski mesajları gösterilir genelde yeni başlayanlara, bu şekilde bir forum ile bu işlem daha düzenli ve daha az sıkıcı olacaktır. yani direkt "yeni başlayanlar" forumuna yönlenmiş olur. haliyle aynı sorular daha az sıklıkta sorulmuş olur. konuya bir de bu açıdan bakın. |
|
Başa dön |
|
|
spider_hip
|
Tarih: Tue Nov 23, 2004 6:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın HARZEMEMO . Hem yakın seviyedeki(amatör) insanlar birbirleriyle paylaşarak daha hızlı öğrenebilir.İsteyen prof. da yardımcı olur. Amatör sorular orda burda profosyenelleri rahatsız etmez.. |
|
Başa dön |
|
|
|