Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sith
|
Tarih: Sat Nov 20, 2004 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
harzememo demiş ki: |
demo uygulamalar yapan birisi esc ile kapatın x ile kapatınca görev yöneticisinde işlemler bölümünde çalışmaya devam eder gözükür yazmıştı benioku sunda. sorunu kullandığı kütüphaneye bağlamıştı. gerçi bunda x yok; tam ekran.
bende dediğin gibi bir sorun olmadı ama sanırım o şekilde bir hata olabilir. ben hem esc hem alt+f4 ile kapattım ikisinden sonra da güzelce silindi.
bu arada fps ~250 @ p4 3.0, 512 ram, Radeon A9550 |
alt+f4 le kapamistim sanirim.. hm... bilemiycem valla, neyse yav projenin devaminda baskalarida bu sorunla karsilasirsa bir cozum bulunur zaten... |
|
Başa dön |
|
|
harzememo
|
Tarih: Sat Nov 20, 2004 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ferit demiş ki: |
merak ettim bir kısmı var.. kamera collisionya giriyomu mesala adamin arkasinda duvar var? kamera ne oluyor duvarin icinden mi geciyor yoksa adamın arkasına inip yaklaşıyormu?? hafif transparan yapabiliyor mu yapıcak mı?? (bknz: max payne vb...) |
transparanlık hariç dediğin gibi, ama zaten orada da bir sistem var, yani modelin kafası kapatmıyor ekranı. yakına gelince yanında duruyor kamera.(sağ omzun üstüne geçiyor) yukardaki resimlerden biri de sanırım bunu göstermek için konulmuş.
zaten transparanlık biraz yapay oluyor, gerçekçiliği bozuyor. bu daha iyi olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
akyalcingames
|
Tarih: Sat Nov 20, 2004 10:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Comez 'e
Yakında göreceksin ben en azından böyle kötü programlama
yapıp ismimi gizlemiyorum.
Ama bu adam bu siteye üye olmuyor kendini acemi yerine koymuyor..Kendini
çok önemli biri sanıyor sizinle muhatab bile olmam demek istiyor niyeti kötü...
Norman'a
Tebrikler ama bu adam dediğin şeyleri yapamamış ortada hiç bişey yok...
Bence vazgeçsin bu sevdadan demosu gerçekten kötü...
/////
Ferit e katılıyorum transparan olması gerekirdi ama transparan nasıl yapılır
bilmiyor gibi geliyor bana... Zıplama olayı cameranın duruşu yukarı ve aşağı haraketi
köyüdü yani... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sat Nov 20, 2004 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Elinde adam gibi bir materyal yoksa ona buna çamur atmamak lazım.Önce kendini kanıtla ondan sonra eleştri yap eğer haklıysan kabul görürsün haa değilsen de böyle saçma ve gereksiz saldırgan eleştrilerinle alay konusu olur küçük düşersin...
Demoya gelince daha test edemedim ama 5dk sonra edicem ... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Sat Nov 20, 2004 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gayet iyi ve "smooth" bi kamera olmuş bence.Zaten sırf kamera sistemini test etmek için yapılmış bi demo olduu için geri kalan pürüzleri söylememe gerek yok... |
|
Başa dön |
|
|
akyalcingames
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 2:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Madem adama faydalı olacak pürüzleri sitede söylede düzeltsin...Onunda işine yarasın...
Bu kadar inanıyorsan söylediklerine...
yoksa programı sen mi yazdın bu kadar savunuyorsun?
Eğer sensen neden gizledin kendini...
neden böyle bir fikre kapıldığımı düşünüyorsan büyük hatalardan pürüzler diye bahsediyorsun... |
|
Başa dön |
|
|
Comez
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 2:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Baska isiniz gücünüz yok mu ya? Benim yok. hehe |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 3:33 am Mesaj konusu: |
|
|
akyalcingames... problemlimisin? hayir oyleysen soyle bilelim? ulan kamera demosu diyor ziplama yada antin kuntin demosu demiyor? hayir herkes soyledi sana cevap olarak bunu ama hala "cok kotu, vikvikvik" seklinde konusuyorsun? Ama dogru sen boyleydin zaten hep, kendin dogru duzgun birsey yapamayip baskalarinin islerine laf atan biri... Neyse... |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 3:37 am Mesaj konusu: |
|
|
ama yinede saol akyalcingames.. yani son gunlerde hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum.
akyalcingames demiş ki: |
1-Model i çalmış |
bunu okudugum anda sandalyemden dustum gulmekten, yarim saat kalkamadim yerden... |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 5:59 am Mesaj konusu: . |
|
|
aslına bakarsanız herkes biryere kadar haklı ama bir yere! yani şimdi bende herkesin söylediği bu zaten kamera demo diğerlerini boşver demiycem adam pusudan onu almış bladein modelini kullanmış ve bişey çıkartmış ortaya "aha bi inceleyin bakalım ne var bunda eksik" demiş. aslında ismini gizlemesini bende anlamadım bu konuyu takip ediyorum herkes bir eleştiride bulunmuş ha hakkınız yokmu var ama nedense bazı kişiler sadece caydırıcı olmak gibi bi misyon üstlenmiş kendilerine çözebilmiş değilim neyse.
bu ismini gizleyen arkadaşada bir diyeceğim var ismini neden gizlemiş bende merak ettim nick yüzündenmiş ne alaka bizim profillerimizde ismimiz yazmıyormu? sonuç olarak bence başarılı olmuş seni tanımak isteriz diyorum |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence sırada lighting var gibi gözüküyor yani öyle yapsın...
sonra bir modeler/animatör gibi birisi bul ve anakarakteri yaptır, sonra da Ferit'in bilgisayarını hackleyip Mortar Bridge'i yürüt, test et. [/b] |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Kamera demosu yaptım" ne demek? Sadece kamera sistemini test etmek için bi demo yaptım demek.Adam kamera demosunu için güzel güzel kasıp artwork mü hazırlicak? Zaten bedava olan modelleri bedava ve test amaçlı bi KAMERA demosunda kullanmanın ne zararı var? İsmini gizlemesi de şahsen beni zerre kadar ilgilendirmiyo.Yapılan işe bakıyorum...Akyalcingames sende birşeyler yap o zaman başkalarına "acemi", "cık cık bak programlama hatası tu kaka" deme hakkını ve haddini kendinde bulursun belki...hiçbirşeye dayanmayan ve oldukça çocuksu eleştriler yapma lütfen.asıl acemilik senin eleştrilerinde bence... |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok Basit ve Garip Bir Şeyler Bitince Daha Güzel Olur |
|
Başa dön |
|
|
chenmy1
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeter artik yani bir seyi cikarmaya basladiniz konun ne zaman kitlencek baslik onu beklemeye basladim tartismalar hic de iyi bir yere gitmiyor.. |
|
Başa dön |
|
|
Comez
|
Tarih: Sun Nov 21, 2004 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu topluluk herşeyden tartışma çıkartabiliyor. Helal olsun yani. Biri "bugun hava güneşli" dese. Ardından yazılacaklar şöyle olur:
"Sen kim oluyorsun da güneşli diyorsun"
"Doğru düzgün proje geliştir öyle güneşli de",
"Doom3 kadar güneşli olamaz"
"Türk güneşi bu kadar olur işte"
"Güneş çalıntı"
"Güneşin kopyasını alır bunlar"
"Bu güneş aslında yıldızmış"
"Yıldız savaşları oyunu yapıyoruz"
"Öyle kolay deil yapamazsınız"
"Ben 15 sene mi verdim bir ai demosu yapamadım siz beceremezsiniz"
"Sanat güneşi zeki müren deil fatih ürektir"
Sürer gider... sonra kitlenir. hehe |