Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gambler
|
Tarih: Sat Nov 06, 2004 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
mustafa menude font mu kullandın yoksa farklı bir teknik mi var. font kullandıysan ismini bize bahşedersen çok mutlu oluruk .... bu arada çalışman güzel olmuş. işin ehli insanların elinden çıkması farklı oluyor tabi. buna alternatif bir çalışmayıda cota dan bekliyoruz.
@samimiyetimden cota yazdım umarım kısmaZsın... |
|
Başa dön |
|
|
OlcaytoCarlos_
|
Tarih: Sat Nov 06, 2004 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gord10cum ben senin yerinde olsam bu woltrat'ın yaptığını kesinlikle kullanmazdım. Güzellik/çirkinlik bakımından değil, adam resmen oyun kötü diye uğraşmadım dedi ya! Bu ne biçim anlayış! E niye o zaman sponsor oldun kardeşim sen ! yiheeaAYT! KİYAAA!
Gerçekten bu davranışlardan bıktım ve tiksindim ya.. Oyununa göre menü yapan, dahası oyunu görmemiş olmasına karşın kötü yorumunu yapan ve yine dahası bu düşüncesini ortaya çıkıp söyleyen zihniyeti kınıyorum
Ayrıca Gord10 bana yolladı oyunun küçük bir kısmını, şunu söyleyebilirim ki ekran görüntülerinden ve burada yazılanlardan çok daha başarılı, saygı duyulası bir yapım bu. Özellikle şu duvarların değiştikten sonraki sahneler ve müzikler acayip sadist.. sizi kesinlikle irkiltecek..
Çıkınca hepiniz bunu anlayacaksınız zaten
Ayrıca Mustafa hocamın menüsü gerçekten hoş olmuş, yüreğine sağlık diyim
Ayrıca 2, Cotanak menü müthiş olmuş abi. Yalnız bir röportajcı edasıyla sorarım sana, neden "cikis"? Çıkış değil miydi o kelimenin Türkçe versiyonu? |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Sat Nov 06, 2004 10:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
TheCotanak demiş ki: |
Bence hala olmamış, üzgünüm.
başlıkla menu item'larının yazı tipini aynı tutma, boyutlarınıda -özellikle- aynı yapma..
Kocaman kocaman yapma her şeyi.. sade ve ufak yap..
Ki kaliteli olsun.
Ne kadar az renkle uğraş verirsen, o doğrultuda kaliteli olacağına inanıyorum ben.
Mesela Foodrade için bir menu üzerinde uğraşıyorum..
Bitmemiş hali:
|
hastasiyim dusuk shutter speed li fotolarin... *foto odevi yuzunden kafayi yemistir* |
|
Başa dön |
|
|
MustafaErdem
|
Tarih: Sat Nov 06, 2004 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
gambler demiş ki: |
mustafa menude font mu kullandın yoksa farklı bir teknik mi var. font kullandıysan ismini bize bahşedersen çok mutlu oluruk .... bu arada çalışman güzel olmuş. işin ehli insanların elinden çıkması farklı oluyor tabi. buna alternatif bir çalışmayıda cota dan bekliyoruz.
@samimiyetimden cota yazdım umarım kısmaZsın... |
elimdeki bir duvarkağıdını siyah beyaz yaptım. sonra orta tarafı işaretleyip tamamen siyaha boyadım sonra transpanlığını azalttım. arka tarafdaki o simgede bende vardı zaten onuda ekleyip renk geçişleri ile (siyahtan beyaza) şekil verdim sonra tarsnparan yaptım, üzerine gerekli yazıları yazdım blending options (sanırım böle yazılıyodu) efekler verdim (biraz karıştırın değerlerle oynayın falan güzel şeyler çıkıyo), (yazı şekilleri zaten fonttan öle) üst tarafdaki o izlerde en üste bir çizgi çiziyorsun hafif kalınlıkta resmi 90 derece sola çeviriyosun sonra filitrelerden sitilizemi ne var ordanda wind'ı seçiyosun blasttı sanırım onu seçim üstü üste uyguluyorsun bölelikle öle bi şey çıkıyo bazen fazla bozuluyo gereksiz yerleri siliyosun. toplam 10/15dk'mı aldı.
off aslında böle küçük dersler hazırlaya bilirim dökümanlar bölümüne grafik açılırsa, (doku çizme zart zurt falan.)
Anlatım bozukluğundan dolayı özür dilerim |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Sun Nov 07, 2004 12:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Sağol Olcayto Haklı olabilirsin. Bu arada Mustafa Erdem'in yaptığı menüyü ben de çok beğendim, oyunda kullanacağım. (Mustafa Erdem; zahmet olmazsa o menünün İngilizce versiyonunu da yollar mısın? İstersen ismini credits'e yazabilirim) (Oyunun İngilizce'sini "Lost In The Dark Forest" yerine "Lost In The Nightmare" olarak yayınlayacağım, çünkü sonraki isim AGS forumlarında daha fazla beğenildi.) |
|
Başa dön |
|
|
Comez
|
Tarih: Sun Nov 07, 2004 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Foodrade menusu araba yarışı oyunu için gibi duruyor. Sen en iyisi onu bana ver. Bir de foodrade 1-2 de marketten yiyecek içecek alıyorduk. Şimdi kiralık ev alıyoruz. Adam karnı acıkınca duvarları mı kemirecek. Duvar kalmayınca yeni ev mi kiralayacak. Güzel bir oyun olacak gibi.
Mustafa erdem in yaptığı menu çok güzel. Tebrik şeyettiriyom. Darısı bizim başımıza. Olur da bir oyun yapmayı becerebilirsem menusunu Mustafa Erdem abiden isterim. |
|
Başa dön |
|
|
nameless
|
Tarih: Sun Nov 07, 2004 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
@Mustafa: menü aşmış olmuş abi tebrikler |
|
Başa dön |
|
|
MaDgRaPhIcHeR
|
Tarih: Mon Nov 08, 2004 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
efet yafs manyaq olmuş |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Mon Nov 08, 2004 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
gambler: Çok teşekkür ederim.. Kızmadım ayrıca tabii. Ayrıca işin ehli diye bahsetmen beni çok sevindirdi, ancak ehli değilim tabi.. Kendi çağımda işte öyle yapıyorum bir şeyler..
Sith: Bende hastasıyım valla.. Şekil 1A zaten.
OlcaytoCarlos_: Çok teşekkürler. "cikis" kelimesi kullandığım yazı tipinin Türkçe'si olmaması, ve benim o menuyu daha bitirmemiş olmamdan kaynaklanıyor. yoksa o "cikis", bitince "çıkış" olacak merak etme
Comez: Menu araba yarışı menüsü gibi olabilir. Ancak hayır. Oyunun teması ve işleyişi normal foodrade'den tamamen farklı. Ev kiralama sadece oyunun başlangıcında yapılan ufak bir detay. Ticaret bazlı yaşam simulasyonu diyebiliriz. Sims gibi, ama değil. Menuyu de sana vermem ayrıca eheh
Arkadaşlar, menü olayında Mustafa Erdem ve bana olan eleştirilerinizi değil, konuya bağlı olan mesajlarınızı yazarsanız daha iyi olur kanısındayım.. Ayıp oluyor konuyu açan arkadaşlara.
Konuya dönecek olursak, oyunun teması ve resimleri açıkçası beğendim. Güzel olacak gibi duruyor. Yavaş yavaş yapın, geç çıkarın, ama eğlenceli bir şeyler çıkarın bence. Güzel olacak gibi.
İyi çalışmalar. |
|
Başa dön |
|
|
Comez
|
Tarih: Mon Nov 08, 2004 11:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunun adını Karanlık Ormanda Ayıp olarak değiştirin. Hatta Çok Ayıp. Başrolde tecavüzcü coşkun olsun. Onu kontrol edip karanlık ormana gelen hatun kişileri kötü emellerimize alet edelim. Mesela yemek yaptıralım, bulaşık yıkatalım. (Başka birşey anlayan varsa içiniz fesat yani ne diyim) |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Tue Nov 09, 2004 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Oyunla ilgili biraz daha bilgi isteriz.. (konuya acil dönüş) |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Wed Nov 10, 2004 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Demo oyunun ikinci bölümünde geçiyor. Yani Burak Güney, Karabalta Kasabası'nda kalacağı otele geldikten sonraki bölüm.
Oyunda çok zor bulmacalar olmayacak. Sizi daha çok bir macerada (ve kabusta) gibi hissettirmeye çalışıyorum. Kabus sahneleri biraz Silent Hill serilerindeki alternate bölümlere benziyor.
Bir de senaryo konusunda Olcaytocarlos ve Lazy Z'nin (bir AGS'ci) yardımı ve 3D modeller/texture'lar dışında oyunu kendim hazırlıyorum (yani Woltrat'la değil). |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Thu Dec 02, 2004 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar oyunun demosunu bugün bitirdim. Ama host alanı bulamıyorum Yardım ederseniz sevinirim. Oyunu yarın akşam saat 9 gibi upload etmeyi düşünüyorum. (bu arada demonun dosya boyutu 3,58 MB)
Bu arada konuyla ilgisiz ama biraz önce televizyon izlerken yaşadığım dumur anını anlatmak istiyorum: Kanal D'de "Anlatsam Roman Olur" adlı bir programın reklamında benim oyunda kullanacağım müziklerden biri kullanılmıştı (Silent Hill 2- True). Kendimi garip hissettim. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Thu Dec 02, 2004 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim arena gui sinde kullandigim total war in muzigide arabian.mp3 kurtlar vadisinde kullanılmıştı. bende dumur olmuştum küfürde ettim..
ayıp yani para kazandığınız bir işte çalarak birşeyler elde etmek. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Thu Dec 02, 2004 11:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir kanalın hava durumu sunulurken arka fonda Tomb Rider in menü müziğini kullanıyorlar. |
|
Başa dön |
|
|
|