Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
3doyun
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 10:46 am Mesaj konusu: 3d studio max6 yı yüklemek? |
|
|
Arkadaşlar bana 3d studio max6nın harfi harfine yüklemeyi anlatırmısınz.Ben bir türlü yükleyemedim. |
|
Başa dön |
|
|
fikretduru2
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 1:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
neyini yükleyemedinnn |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
enter ın üzerine bir taş koyuyon (standart olnalar) yüklüyor. . sorunun ne olduğunu söylersen daha iyi olur. cevap verebilme açısından |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
sorunun crack le felansa buraya yazmazsan daha iyi olur. (Çünkü yasak ) |
|
Başa dön |
|
|
fikretduru2
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
yav sunu anlamıyomm o yasak bu yasak iyyiiii yasak da gidipte 3ds max almak için 1200$ ödeyecek zaten ekonmimiz belli diger avrupalı adam larınn b... parsa var adamam dokunmaz bence bizim için o olaylara öcü gibi bakarsak bir adım bile atamayızzzz........ |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 1:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
yav sunu anlamıyomm o yasak bu yasak iyyiiii yasak da gidipte 3ds max almak için 1200$ ödeyecek zaten ekonmimiz belli diger avrupalı adam larınn b... parsa var adamam dokunmaz bence bizim için o olaylara öcü gibi bakarsak bir adım bile atamayızzzz........ |
bu bizim çalmamız gerektiği anlamına da gelmiyor değil mi?? Crack'li olan her ürün çalıntı demektir ve her aldığın ürün seni daha fazla hırsız yapar |
|
Başa dön |
|
|
fikretduru2
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
ooofffff gid işine çalıntı diyeee ne yapacan ya 1200 $ bastır al oyle konus... |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 2:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaw ben öğrencilerin (öğrenci derken kullandığı programı öğrenmeye uğraşan kişi. bu işten parada kazanmayacamk) kopya kullanılmasına karşı değilim. Bu kişiler kullandığı bu programdan para kazanmayacaklar. Para kazanmaya başladığı anda ise gidip orjinaline para vermelidir. Yaw zaten bu programları satan firmalarda buna pek karşı değiller. Çünkü bu aşama da öğrenci olan kişiler bir firmaya gittiklerin de ve piyasada bu programı bilen sayısı fazla olduğundan firmalar bunu satın alamaya mecbur olacakalardır. Bu Microsoftun en büyük politikarlaından biridir. Gidin bakın okullara. Bizim üniversitede biz microsoft ürünlerini bedava kullanıyoz. Microsoft Türkiye den gelen bir kişi de öğrencilerin kullanmasında bir sakınca görmediklerini söylüyordu. Bu korsan olayı da bir nevi politika. Bunun discreet için de farklı olacağını sanmıyorum. Yani kazanç elde etmeden kullanmanın (kendi açımdan söylüyorum) bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Ama gelelim burada konuşulmasına (crack vb.). Buna bende karşıyım. Bu konularla ilgili özel olarak konmuşulmalı. Bundan site zarar görmemeli. |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Sat Oct 30, 2004 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
soylenenlere ek olarak:
- gavuristanda da insanlar, amatorler oyle hot diye 1200$'i bastiracak gucte degiller.
- parasi olmayanlar icin, ozellikle amatorler icin pekcok alternatif var, blender, wing3d, open source alternatifler..
- yazilim gelistiren veya gelistirmeye calisan insanlarin oldugu bir forumda, bu tarz konularin tartisilmasi bile gulunc! ya da aci sadece... biraz bilnclenmenizi tavsiye ederim..
doganbir'e katiliyorum, warez muhabbetlerinizi yapacaksaniz yapin, ahlak bekciligi isim degil, ama burayi kullanmayin.. konuyu kilitliyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
|